Huawei klar med gamertelefon

I forbindelse med lanceringen af de nye Mate-telefoner offentliggjorde Huawei også deres bud på en gamertelefon. Navnet er Huawei Mate 20 X.

Huawei Mate 20 X (Foto: Huawei )

Huawei Mate 20 X (Foto: Huawei)

Da Huawei i midten af oktober offentliggjorde deres nye Mate 20-serie var der et nyt medlem af familien. Nemlig gamertelefonen Mate 20 X.

På scenen i London fremhævede Huawei eksempelvis, at Mate 20 X har en større skærm end Nintendo Switch. Skærmen er 7,2 tommer. Opløsningen på skærmen er 1080 x 2244 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 346 ppi.

Det er ikke kun skærmen der er stor. Vægten er også på hele 232 gram. Det er 24 gram mere end iPhone Xs Max, som har en vægt på 208 gram.

Mate 20 X kommer med meget af den samme hardware, som der er i Mate 20 Pro. Processoren er en Kirin 980-processor, 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og et kæmpe batteri på 5.000 mAh. Batteriet er altså større på Mate 20 X end på Mate 20 Pro. Ligesom også vægten er højere.

 - Huawei Mate 20 Pro sætter Samsung til vægs

Huawei er også klar med en spilkontroller som tilbehør til Mate 20 X.

Ligesom på Mate 20 Pro kommer Mate 20 X også med triple kameraet. Sensorerne er på 40 megapixels vidvinkel, 20 megapixels ultra vidvinkel og 8 megapixels 5x-zoomlinse. Frontkameraet er på 24 megapixels.

- Huawei Mate 20 Pro - alle specifikationerne

Mate 20 X kommer til salg i Europa den 26. oktober til en pris på 899 Euro.

Men der er ikke nogen planer om en lancering på det danske marked - i hvert fald ikke foreløbig. Derfor er der heller ikke en dansk pris på Mate 20 X. Det gælder også den "almindelige" Mate 20, som altså går udenom det danske marked.

Mate 20 X kommer i en blå og grå variant.

Mere til historien

Mate 9 kom heller ikke på det danske marked i forbindelse med lanceringen, men blev lanceret på et senere tidspunkt. Om dette bliver tilfældet med Mate 20 X og Mate 20 er uvist.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram