Huawei Mate 20 kommer ikke til Danmark

Vi danskerne må ”nøjes” med pro-udgaven af den nye Huawei Mate-telefon. Huawei Mate 20 går nemlig udenom Danmark.

Huawei har under deres store event i London, tirsdag den 16. oktober, helt som forventet offentliggjort deres nyeste Mate-serie. Serien tæller telefonerne Mate 20 og Mate 20 Pro. Igen i år går Huawei udenom Danmark med den ”almindelige ” Mate 20-model, hvilket betyder det ”kun” er Mate 20 Pro, som lanceres på det danske marked.

- Alt du skal vide om Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 har fingeraftrykssensor på bagsiden og kommer ikke med den nye 3D Face Unlock teknologi (Foto: MereMobil.dk)

I 2016 blev vi også forbigået med Mate 9, men ændrede det sig tre måneders tid efter salgsstarten og telefonen blev alligevel tilgængelig på det danske marked.

Om vi også skal forvente, at Mate 20 bliver tilgængelig på det danske marked på et senere tidspunkt, er endnu uvist.

- Her er den danske priser på Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 kommer med en 6,53 tommer LCD-skærm med 18:7,9 format i 2.244 x 1.080 pixels opløsning. Processoren er en Kirin 980 og kameraet er et dual-kamera med 12 megapixels sensor og 16 megapixels sensor. Frontkameraet er på 24 megapixels. Derudover kommer den enten med 4 GB eller 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Huawei Mate 20 er desuden IP53 certificeret.

Batteriet er på 4.000 mAh og understøtter Huawei SuperCharge teknologi. Telefonen kommer med Android 9 og Huaweis egen brugerflade EMUI 9.0 ovenpå.

Første kig på Huawei Mate 20 Pro

Mere til historien

Huawei offentliggjorde ”Lite”-modellen, Mate 20 Lite, tilbage i september og i oktober var den klar til salg på det danske marked.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram