Huawei Mate 20 Pro – dansk pris og tilgængelighed

Læs her hvornår Huawei Mate 20 Pro kan købes i Danmark samt detaljerne om farver, pris og hukommelse.

Huawei Mate 20 Pro kan købes i Danmark den 5. november 2018. Den vejledende pris bliver 7.499 kroner.

Der er lidt forskel på hvornår teleselskaberne starter forsalg. YouSee, 3 og Telia er klar til at tage imod ordrer allerede på dagen for præsentationen (16. oktober 2018).

YouSee har desuden en særlig forpremiere på Fisketorvet, København samt i Herning, hvor telefonen allerede den 2. november kan erhverves i en særlig YouSee bundle.

Telenor åbner forsalg den 29. oktober.

Mate 20 Pro kommer i farverne sort, blå og twilight. Den blå model har lidt struktur i overfladen, der giver den et mat look. Dette skulle gøre den mindre modtagelig for fedtede fingre og give en mindre glat bagside – altså et bedre greb.

Huawei tilbyder en gratis trådløs oplader, til dem som bestiller i forsalgsperioden. Huawei Wireless Quick Charger understøtter 15 watt trådløs opladning, og er derfor et perfekt match med Huawei Mate 20 Pro. Du skal selv registrere dig efter købet, for at få opladeren. Det sker via huawei-mate20pro.com. Opladeren har en værdi af 449 kroner.

Nyt hukommelseskort

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk(

I Danmark kan Mate 20 Pro fås i en udgave med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM.

Der er mulighed for at udvide hukommelsen med op til yderligere 256 GB. Telefonen understøtter ikke MicroSD-kort, men i stedet Huaweis eget Nano Memory Card, der er 35 procent mindre end et MicroSD-kort.

Du kan bruge dual-SIM funktion på denne smartphone, der har plads til to nano SIM-kort.

Den nye Huawei topmodel findes også i en mindre version kaldet Huawei Mate 20. Denne har ikke 3D Face Unlock, der er en af de store nye funktioner på Mate 20 Pro. I stedet sidder der som vanligt en fingeraftrykssensor på bagsiden.

Huawei Mate 20 sættes ikke til salg på det danske marked. I hvert fald ikke i første omgang.

 – Huawei Mate 20 kommer ikke til Danmark

Mate 20 Pro er en af Huaweis mest interessante lanceringer nogensinde. Nogle af funktionerne overhaler Samsung. Det bliver spændende om Samsung kan indhente Huawei, når koreanerne næste gang lancerer en ny topmodel.

Læs min store gennemgang af Huawei Mate 20 Pro.

In-screen fingeraftrykslæser er en af de mange nyheder. 3D Face Unlock, Huaweis version af Apples Face ID, er endnu vigtigere. Når du anvender den nye 3D Face Unlock opleves telefonen stort set som ulåst.

Huawei Mate 20 Pro har et stort batteri, der kan oplades til 70 procent på blot 30 minutter. Dertil kommer hurtig trådløs opladning, der oplader Mate 20 Pro hurtigere end iPhone Xs Max kan oplades med den medfølgende kabel-oplader.

Mine første indtryk af Huawei Mate 20 Pro

Mere til historien

Da jeg i 2016 anmeldte Mate 9 Pro var jeg ovenud begejstret. 2017-versionen var lidt et komma for mig. Jeg ser frem til at anmelde Mate 20 Pro som jeg har vildt store forventninger til

Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram