Huawei Mate 20 Pro – dansk pris og tilgængelighed

Læs her hvornår Huawei Mate 20 Pro kan købes i Danmark samt detaljerne om farver, pris og hukommelse.

Huawei Mate 20 Pro kan købes i Danmark den 5. november 2018. Den vejledende pris bliver 7.499 kroner.

Der er lidt forskel på hvornår teleselskaberne starter forsalg. YouSee, 3 og Telia er klar til at tage imod ordrer allerede på dagen for præsentationen (16. oktober 2018).

YouSee har desuden en særlig forpremiere på Fisketorvet, København samt i Herning, hvor telefonen allerede den 2. november kan erhverves i en særlig YouSee bundle.

Telenor åbner forsalg den 29. oktober.

Mate 20 Pro kommer i farverne sort, blå og twilight. Den blå model har lidt struktur i overfladen, der giver den et mat look. Dette skulle gøre den mindre modtagelig for fedtede fingre og give en mindre glat bagside – altså et bedre greb.

Huawei tilbyder en gratis trådløs oplader, til dem som bestiller i forsalgsperioden. Huawei Wireless Quick Charger understøtter 15 watt trådløs opladning, og er derfor et perfekt match med Huawei Mate 20 Pro. Du skal selv registrere dig efter købet, for at få opladeren. Det sker via huawei-mate20pro.com. Opladeren har en værdi af 449 kroner.

Nyt hukommelseskort

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro (Foto: MereMobil.dk(

I Danmark kan Mate 20 Pro fås i en udgave med 128 GB intern hukommelse og 6 GB RAM.

Der er mulighed for at udvide hukommelsen med op til yderligere 256 GB. Telefonen understøtter ikke MicroSD-kort, men i stedet Huaweis eget Nano Memory Card, der er 35 procent mindre end et MicroSD-kort.

Du kan bruge dual-SIM funktion på denne smartphone, der har plads til to nano SIM-kort.

Den nye Huawei topmodel findes også i en mindre version kaldet Huawei Mate 20. Denne har ikke 3D Face Unlock, der er en af de store nye funktioner på Mate 20 Pro. I stedet sidder der som vanligt en fingeraftrykssensor på bagsiden.

Huawei Mate 20 sættes ikke til salg på det danske marked. I hvert fald ikke i første omgang.

 - Huawei Mate 20 kommer ikke til Danmark

Mate 20 Pro er en af Huaweis mest interessante lanceringer nogensinde. Nogle af funktionerne overhaler Samsung. Det bliver spændende om Samsung kan indhente Huawei, når koreanerne næste gang lancerer en ny topmodel.

Læs min store gennemgang af Huawei Mate 20 Pro.

In-screen fingeraftrykslæser er en af de mange nyheder. 3D Face Unlock, Huaweis version af Apples Face ID, er endnu vigtigere. Når du anvender den nye 3D Face Unlock opleves telefonen stort set som ulåst.

Huawei Mate 20 Pro har et stort batteri, der kan oplades til 70 procent på blot 30 minutter. Dertil kommer hurtig trådløs opladning, der oplader Mate 20 Pro hurtigere end iPhone Xs Max kan oplades med den medfølgende kabel-oplader.

Mine første indtryk af Huawei Mate 20 Pro

Mere til historien

Da jeg i 2016 anmeldte Mate 9 Pro var jeg ovenud begejstret. 2017-versionen var lidt et komma for mig. Jeg ser frem til at anmelde Mate 20 Pro som jeg har vildt store forventninger til

Det koster Nothing Phone 1

PRIS: Nu er prisen frigivet på Nothing Phone 1, der skal konkurrere mod blandt andet OnePlus Nord 2T og Motorola Edge 30.

(mere…)
Advarsel: Mobilbrug på færger er urimeligt dyrt

Operatørerne kan frit sætte vanvittige priser for mobilbrug på færger - og det gør de. Se priserne på maritim roaming her.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram