OnePlus Z kommer med Snapdragon 765G processor

Den kommende mellemklassetelefon fra OnePlus, der ventes at få navnet OnePlus Z, kommer med Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm, ifølge rygterne.

Rygtebillede af OnePlus Z
OnePlus Z render (Kilde: Mspoweruser.com)

OnePlus har benyttet Qualcomm Snapdragon processorer siden deres første smartphone tilbage i 2014. Det ændrer sig ikke på den kommende mellemklassetelefon OnePlus Z.

Ifølge de seneste rygter vil den komme med Snapdragon 765G processoren, selvom rygterne ellers tidligere har forlydt, at den ville komme med en Mediatek CPU (MediaTek's Dimensity 1000).

Den ofte pålidelige Twitter-bruger Max J. skriver, at den kommende OnePlus-telefon har en processor fra Qualcomm. Det skriver Mspoweruser.com. Du kan se opslaget herunder.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Flere ser på Snapdragon 765G

OnePlus er ikke ene om at kigge nærmere på Snapdragon 765G processoren, som er en af de bedste midrange processorer på markedet netop nu. Google skulle angiveligt overveje den til Pixel 5. OnePlus Z er dog modsat Pixel 5 ikke en topmodel. Derimod skulle OnePlus Z blive en budgetmodel, men med flagskibs lignende brugeroplevelse.

Snapdragon 765G er i familie med Snapdragon 765, der findes i den kommende Motorola Edge til lige under 5.000 kroner. Edge er en billigere version af topmodellen Motorola Edge+.

Rygterne går desuden på, at OnePlus Z kommer med en 6,4 eller 6,5 tommer AMOLED skærm med fingeraftrykslæser under skærmen. Skærmopløsningen vil formentlig være Full HD+ med 90 Hz opdateringshastighed. Batteriet ventes at være på 4.000 mAh og understøtte 30W hurtigopladning.

Det var egentlig meningen, ifølge rygterne, at OnePlus Z skulle have debuteret ved siden af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro i april. Men grundet covid-19 blev denne altså forsinket. Det skriver Android Central.

ANMELDELSE: OnePlus 8 Pro er bedre men ikke perfekt

OnePlus Z forventes i stedet at blive frigivet i juli måned til en pris på 400 dollars, hvis rygterne holder stik.

Der er på nuværende tidspunkt ingen officielle udmeldinger omkring OnePlus Z.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, så er OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro udgået af OnePlus' officielle line-up. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro længere. Nogle forhandlere har dem fortsat på lager. Tjek Sponseret link Pricerunner.dk for dagsaktuelle priser.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram