OnePlus Z kommer med Snapdragon 765G processor

Den kommende mellemklassetelefon fra OnePlus, der ventes at få navnet OnePlus Z, kommer med Snapdragon 765G processoren fra Qualcomm, ifølge rygterne.

Rygtebillede af OnePlus Z
OnePlus Z render (Kilde: Mspoweruser.com)

OnePlus har benyttet Qualcomm Snapdragon processorer siden deres første smartphone tilbage i 2014. Det ændrer sig ikke på den kommende mellemklassetelefon OnePlus Z.

Ifølge de seneste rygter vil den komme med Snapdragon 765G processoren, selvom rygterne ellers tidligere har forlydt, at den ville komme med en Mediatek CPU (MediaTek's Dimensity 1000).

Den ofte pålidelige Twitter-bruger Max J. skriver, at den kommende OnePlus-telefon har en processor fra Qualcomm. Det skriver Mspoweruser.com. Du kan se opslaget herunder.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Flere ser på Snapdragon 765G

OnePlus er ikke ene om at kigge nærmere på Snapdragon 765G processoren, som er en af de bedste midrange processorer på markedet netop nu. Google skulle angiveligt overveje den til Pixel 5. OnePlus Z er dog modsat Pixel 5 ikke en topmodel. Derimod skulle OnePlus Z blive en budgetmodel, men med flagskibs lignende brugeroplevelse.

Snapdragon 765G er i familie med Snapdragon 765, der findes i den kommende Motorola Edge til lige under 5.000 kroner. Edge er en billigere version af topmodellen Motorola Edge+.

Rygterne går desuden på, at OnePlus Z kommer med en 6,4 eller 6,5 tommer AMOLED skærm med fingeraftrykslæser under skærmen. Skærmopløsningen vil formentlig være Full HD+ med 90 Hz opdateringshastighed. Batteriet ventes at være på 4.000 mAh og understøtte 30W hurtigopladning.

Det var egentlig meningen, ifølge rygterne, at OnePlus Z skulle have debuteret ved siden af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro i april. Men grundet covid-19 blev denne altså forsinket. Det skriver Android Central.

ANMELDELSE: OnePlus 8 Pro er bedre men ikke perfekt

OnePlus Z forventes i stedet at blive frigivet i juli måned til en pris på 400 dollars, hvis rygterne holder stik.

Der er på nuværende tidspunkt ingen officielle udmeldinger omkring OnePlus Z.

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, så er OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro udgået af OnePlus' officielle line-up. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro længere. Nogle forhandlere har dem fortsat på lager. Tjek %%%% Pricerunner.dk for dagsaktuelle priser.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram