OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Det forlyder, at vi i 2020 skal forvente, at se en mellemklassetelefon fra OnePlus. OnePlus 8 Lite er navnet. Den ventes lanceret sammen med OnePlus 8'erne.

OnePlus er kendt for at tilbyde telefoner til en fornuftig pris ud fra specifikationerne at dømme. Dog er OnePlus' telefoner steget lidt i pris siden de første gang kom på markedet.

Nu ser det ud til, at OnePlus vil lancere en mellemklassetelefon. Rygterne svirrer om, at OnePlus vil lancere en OnePlus 8 Lite samtidig med de dyrere OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Det skriver GSMArena.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Der er på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger ude om den kommende mellemklassetelefon. Dog forlyder det på rygtebørsen, at den kommer med en 6,4 eller 6,5 tommer AMOLED-skærm, som har indbygget fingeraftrykslæser.

Ud fra de rygter, der florerer om OnePlus 8 Lite, så ventes det, at den kommer med et centreret punch-hole frontkamera, som Samsung Galaxy Note 10.

I forhold til det der ventes på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, så er det anderledes, da det her ventes frontkameraet, sidder i øverste højre hjørne af skærmen.

@OnLeaks og @91Mobiles har lækket nogle billeder, som angiveligt viser OnePlus 8 Lite.

Billeder af OnePlus 8 Lite

Det almindelige kamera ventes at være et dual-kamera. Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen oplysninger ude om specifikationerne på kameraerne.

De fysiske mål på OnePlus 8 Lite rygtes at blive 159.2 x 74 x 8.6 mm. Derudover ventes det ikke, at den kommer med 3.5 mm jackstik port.

Ellers er oplysningerne på nuværende tidspunkt begrænsede, men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i ”sagen”. Der er heller ikke oplysninger omkring skærmopløsningen på OnePlus 8 Lite, men det er uvist om den vil komme med 120 Hz, hvilket det ventes OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro kommer med.

Vil du have mobilnyheder i indbakken to gange om ugen? Her kan du være med.

Dog ventes det, at den som minimum har 90 Hz opløsning, da OnePlus ved lanceringen af OnePlus 7T meldte ud, at deres kommende modeller ville få mindst 90 Hz skærme.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Mere til historien

OnePlus har sendt deres første smart-TV på markedet. I skrivende stund er det ikke lanceret på andre markeder end Indien. Det er også uvist om det vil blive tilgængeligt andre steder.

Bloomberg: iPhone 14 afsløres den 7. september 2022

Vi nærmer os en kommende iPhone-lancering. Bloomberg mener, at iPhone 14-series afsløres onsdag den 7. september 2022.

(mere…)
Forskning: Apple Watch kunne tjekke for hjerteanfald

Apple Watch reddede techskribents liv. Forskning tyder på, at avancerede sundhedsfunktioner kan nå til Apple Watch.

(mere…)
Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram