OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Det forlyder, at vi i 2020 skal forvente, at se en mellemklassetelefon fra OnePlus. OnePlus 8 Lite er navnet. Den ventes lanceret sammen med OnePlus 8’erne.

OnePlus er kendt for at tilbyde telefoner til en fornuftig pris ud fra specifikationerne at dømme. Dog er OnePlus’ telefoner steget lidt i pris siden de første gang kom på markedet.

Nu ser det ud til, at OnePlus vil lancere en mellemklassetelefon. Rygterne svirrer om, at OnePlus vil lancere en OnePlus 8 Lite samtidig med de dyrere OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Det skriver GSMArena.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Der er på nuværende tidspunkt ikke mange oplysninger ude om den kommende mellemklassetelefon. Dog forlyder det på rygtebørsen, at den kommer med en 6,4 eller 6,5 tommer AMOLED-skærm, som har indbygget fingeraftrykslæser.

Ud fra de rygter, der florerer om OnePlus 8 Lite, så ventes det, at den kommer med et centreret punch-hole frontkamera, som Samsung Galaxy Note 10.

I forhold til det der ventes på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, så er det anderledes, da det her ventes frontkameraet, sidder i øverste højre hjørne af skærmen.

@OnLeaks og @91Mobiles har lækket nogle billeder, som angiveligt viser OnePlus 8 Lite.

Billeder af OnePlus 8 Lite

Det almindelige kamera ventes at være et dual-kamera. Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen oplysninger ude om specifikationerne på kameraerne.

De fysiske mål på OnePlus 8 Lite rygtes at blive 159.2 x 74 x 8.6 mm. Derudover ventes det ikke, at den kommer med 3.5 mm jackstik port.

Ellers er oplysningerne på nuværende tidspunkt begrænsede, men MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i ”sagen”. Der er heller ikke oplysninger omkring skærmopløsningen på OnePlus 8 Lite, men det er uvist om den vil komme med 120 Hz, hvilket det ventes OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro kommer med.

Vil du have mobilnyheder i indbakken to gange om ugen? Her kan du være med.

Dog ventes det, at den som minimum har 90 Hz opløsning, da OnePlus ved lanceringen af OnePlus 7T meldte ud, at deres kommende modeller ville få mindst 90 Hz skærme.

ANMELDELSE: OnePlus 7T – det er set bedre

Mere til historien

OnePlus har sendt deres første smart-TV på markedet. I skrivende stund er det ikke lanceret på andre markeder end Indien. Det er også uvist om det vil blive tilgængeligt andre steder.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram