Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

En særlig Star Wars Edition af Samsung Galaxy Note 10+ er på vej. Star Ware-udgaven kommer i handlen op mod premieren på den nye Star Wars film.

Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)

Samsung gør klar til julehandlen med en særlig Star Wars Special Edition af Galaxy Note 10+. Dette sker op mod frigivelsen af filmen Star Wars: The Rise of Skywalker, som har premiere i biograferne herhjemme onsdag den 18. december 2019.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Note10+ er et fremragende fremskridt

Dermed er julegaven i hus til Star Wars-fans, hvis de ellers kan vente til juleaften med at tage den nye variant af Galaxy Note 10+ i brug.

Den særlige Galaxy Note 10+ kommer også med i en taske med metalemblem som samlerobjekt samt et par Galaxy Buds. Derudover indeholder Galaxy Note 10+ temaer, ikon pakker, lyde, baggrunde og en særlig opstarts-animation.

iFixit: Samsung Galaxy Note10 er svær at reparere

Særligt Start Wars udtryk

Også den medfølgende S Pen og Galaxy Buds er designet til denne særlige udgave af Galaxy Note 10+. S Pen kommer i en rød finish, mens Galaxy Buds lanceres i en sort opladningskasse med rødt interiør. Alt er selvfølgelig pakket i temaemballage.

Samsung oplyser på deres officielle hjemmeside, at Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Edition kommer i handlen på udvalgte markeder i december. Salgsstarten på det amerikanske marked oplyses til at være fredag den 13. december.

Foruden USA nævnes Danmark, Australien, De Forenede Arabiske Emirater, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Korea, Norge, Rusland, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyrkiet som lande, hvor telefonen altså bliver tilgængelig.

Den amerikanske pris er 1.299 dollars, mens den danske pris endnu ikke er offentliggjort. Det er heller ikke oplyst om telefonen kommer i et stort oplag eller kun hos udvalgte forhandlere.

Galaxy Note+ i Star Wars udgaven kan købes via Samsung officielle webshop i Danmark. Det oplyser Samsung itl MereMobil.dk.

Kameratest: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

Den normale version af Galaxy Note 10+ har en vejledende pris på 8.499 kroner for 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens modellen med 512 GB intern hukommelse koster 9.399 kroner.

Du kan finde Sponseret link de dagsaktuelle priser på Galaxy Note 10+ her.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Samsung er klar med nye farvevarianter af Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Det er dog uvist om det er noget vi får på det danske marked.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram