Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

En særlig Star Wars Edition af Samsung Galaxy Note 10+ er på vej. Star Ware-udgaven kommer i handlen op mod premieren på den nye Star Wars film.

Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 10 + i en særlig Star Wars Edition (Foto: Samsung)

Samsung gør klar til julehandlen med en særlig Star Wars Special Edition af Galaxy Note 10+. Dette sker op mod frigivelsen af filmen Star Wars: The Rise of Skywalker, som har premiere i biograferne herhjemme onsdag den 18. december 2019.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Note10+ er et fremragende fremskridt

Dermed er julegaven i hus til Star Wars-fans, hvis de ellers kan vente til juleaften med at tage den nye variant af Galaxy Note 10+ i brug.

Den særlige Galaxy Note 10+ kommer også med i en taske med metalemblem som samlerobjekt samt et par Galaxy Buds. Derudover indeholder Galaxy Note 10+ temaer, ikon pakker, lyde, baggrunde og en særlig opstarts-animation.

iFixit: Samsung Galaxy Note10 er svær at reparere

Særligt Start Wars udtryk

Også den medfølgende S Pen og Galaxy Buds er designet til denne særlige udgave af Galaxy Note 10+. S Pen kommer i en rød finish, mens Galaxy Buds lanceres i en sort opladningskasse med rødt interiør. Alt er selvfølgelig pakket i temaemballage.

Samsung oplyser på deres officielle hjemmeside, at Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Edition kommer i handlen på udvalgte markeder i december. Salgsstarten på det amerikanske marked oplyses til at være fredag den 13. december.

Foruden USA nævnes Danmark, Australien, De Forenede Arabiske Emirater, Finland, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Korea, Norge, Rusland, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyrkiet som lande, hvor telefonen altså bliver tilgængelig.

Den amerikanske pris er 1.299 dollars, mens den danske pris endnu ikke er offentliggjort. Det er heller ikke oplyst om telefonen kommer i et stort oplag eller kun hos udvalgte forhandlere.

Galaxy Note+ i Star Wars udgaven kan købes via Samsung officielle webshop i Danmark. Det oplyser Samsung itl MereMobil.dk.

Kameratest: iPhone 11 Pro Max mod Samsung Galaxy Note10+

Den normale version af Galaxy Note 10+ har en vejledende pris på 8.499 kroner for 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens modellen med 512 GB intern hukommelse koster 9.399 kroner.

Du kan finde Sponseret link de dagsaktuelle priser på Galaxy Note 10+ her.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Samsung er klar med nye farvevarianter af Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Note10 Lite. Det er dog uvist om det er noget vi får på det danske marked.

Pris og salgsstart lækket på Samsung Galaxy S23-serien

Samsung er på vej med Galaxy S23-serien, som offentliggøres om små to uger. Billeder, specifikationer og prisen er afsløret.

(mere…)
Hele Samsung Galaxy S23-serien er nu lækket

Billeder af alle de kommende Samsung Galaxy S23-modeller er lækket inden den officielle præsentation.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 pressemateriale lækket

Pressemateriale om den kommende Samsung Galaxy S23-serie er angiveligt lækket og viser pressefotos.

(mere…)
Samsung bekræfter Unpacked event

Samsung har netop udsendt invitationerne til den kommende Unpacked event, hvor Galaxy S23-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung på vej med ny Galaxy A-telefon

Senere i januar ventes det, at Samsung vil præsentere en ny Galaxy A-enhed, der har 120 Hz skæm.

(mere…)
Her er nyhederne fra Samsung ved CES 2023

OVERBLIK: Samsung har præsenteret en række nyheder ved CES 2023. Her får du en opsummering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram