iFixit: Samsung Galaxy Note10 er svær at reparere

Anmelderne har mange rosende med på vejen til Galaxy Note10’erne. Værre ser det ud hos iFixit, der ikke giver mange point til Galaxy Note10-serien.

Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note10’erne kom i butikkerne i sidste uge og telefonen har allerede nu fået en række super gode anmeldelser, samt klaret sig godt i kameratest hos DxOMark samt skærmtests hos DisplayMate.

Mindre positive er ordene fra iFixit, som har kigget Galaxy Note10’erne efter i sømmene.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Note10+ | et fremragende fremskridt

Dommen er klar. Galaxy Note10 er svært at reparere, hvis uheldet er ude. Så det er om at håbe, at den ikke går i stykker, hvis du har købt eller tænkt dig at købe den nye topmodel fra Samsung.

iFitit har haft skilt Galaxy Note10+ og Note10 5G ad. Og det var ikke så nemt endda, hvilket en samlet reparationsscore på 3 ud af 10 også viser.

Designet på Note10’erne har nogle fordele, men også mangler, hvilket iFixit også har forklaret i forbindelse med udmeldingen om reparationsscoren.

Eksempelvis kræver hver enkelt reparation, at man får det skrøbelige bagcover af, som er limet godt fast. Ligesom skærmreparationer udgør en stor risiko for at ødelægge resten af telefonen. Dermed kan det være ekstrem dyrt.

Ved batteriskift er lim og lange båndkabler også et problem, der besværliggør reparationen.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

Galaxy Note10’erne får ros med på vejen, da man kun har brug for en skruetrækker, som værktøj, for at skille telefonen ad.

Du kan læse nærmere om, hvad iFixit skriver omkring deres ”teardown” af Galaxy Note10’erne her. Reparationsscoren på 3 ud af 10 er desuden det samme, som Galaxy S10’erne også fik ved iFixit.

Mere til historien

Jo lettere en telefon er at reparere jo højere tal får den. iFixits reparationsscore går fra 1-10.

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
77 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram