iFixit: Samsung Galaxy Note10 er svær at reparere

76

Anmelderne har mange rosende med på vejen til Galaxy Note10’erne. Værre ser det ud hos iFixit, der ikke giver mange point til Galaxy Note10-serien.

Samsung Galaxy Note 10+
Samsung Galaxy Note 10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note10’erne kom i butikkerne i sidste uge og telefonen har allerede nu fået en række super gode anmeldelser, samt klaret sig godt i kameratest hos DxOMark samt skærmtests hos DisplayMate.

Mindre positive er ordene fra iFixit, som har kigget Galaxy Note10’erne efter i sømmene.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Note10+ | et fremragende fremskridt

Dommen er klar. Galaxy Note10 er svært at reparere, hvis uheldet er ude. Så det er om at håbe, at den ikke går i stykker, hvis du har købt eller tænkt dig at købe den nye topmodel fra Samsung.

iFitit har haft skilt Galaxy Note10+ og Note10 5G ad. Og det var ikke så nemt endda, hvilket en samlet reparationsscore på 3 ud af 10 også viser.

Designet på Note10’erne har nogle fordele, men også mangler, hvilket iFixit også har forklaret i forbindelse med udmeldingen om reparationsscoren.

Eksempelvis kræver hver enkelt reparation, at man får det skrøbelige bagcover af, som er limet godt fast. Ligesom skærmreparationer udgør en stor risiko for at ødelægge resten af telefonen. Dermed kan det være ekstrem dyrt.

Ved batteriskift er lim og lange båndkabler også et problem, der besværliggør reparationen.

Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

Galaxy Note10’erne får ros med på vejen, da man kun har brug for en skruetrækker, som værktøj, for at skille telefonen ad.

Du kan læse nærmere om, hvad iFixit skriver omkring deres ”teardown” af Galaxy Note10’erne her. Reparationsscoren på 3 ud af 10 er desuden det samme, som Galaxy S10’erne også fik ved iFixit.

Mere til historien

Jo lettere en telefon er at reparere jo højere tal får den. iFixits reparationsscore går fra 1-10.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
76 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer