Samsung Galaxy Note 10 får ikke den nye Snapdragon 855+

KORT NYT: Det tyder på, at den kommen Note-telefon fra Samsung ikke vil få den nye Snapdragon 855+ fra Qualcomm.

Den kommende Samsung Galaxy Note 10 der lanceres i august kommer muligvis til ikke at få den nye Snapdragon-processor. Det skriver AfterDawn.

Samsung bruger normalt deres egen Exynos-chip i deres mobiler, mens der i USA og Kina bliver benyttet Snapdragon fra Qualcomm.

TEST: Samsung Galaxy Buds test | Det er en ommer

Selvom det vil give bedst mening at benytte den bedste processor til en high-end telefon, så tyder en rapport dog på, at Samsung holder på 855-udgaven i USA og Kina.

Der kan dog ligge en forklaring bag. Processoren i Samsung Galaxy S10 er en Snapdragon 855 og Exynos 9820. Snapdragon-processoren var dog en anelse bedre end Exynos 9820.

Note 10 ventes at få en Exynos 9825, som er en anelse bedre end den som sidder i Galaxy S10, og på lignende niveau med den nuværende Snapdragon 855.

Hvad koster Samsung Galaxy Note 10?

Hvis Samsung valgte at benytte en Snapdragon 855+, så ville de muligvis skabe en større uligevægt, og det kan være det, som Samsung har prøvet at undgå.

Mere til historien

Den nye Snapdragon 855+ er en opdatering til 855-processoren, og byder blandt andet på et Qualcomm X50-modem. Noget som MereMobil.dk tidligere har skrevet om.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
28 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram