Qualcomm har annonceret Snapdragon 855+

0

KORT NYT: En ny processor fra Qualcomm er netop annonceret. Det er efterfølgeren til Snapdragon 855, Navnet er Snapdragon 855+.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor (Foto: Qualcomm)
Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor (Foto: Qualcomm)

Qualcomm har afsløret deres seneste processor, som er afløseren til Snapdragon 855. Processoren hedder Snapdragon 855 Plus. Denne gør brug af Qualcomms X50-modems muligheder.

Dermed betyder det også opgradering på flere punkter. Eksempelvis er GPU’en 15 procent hurtigere end på Snapdragon 855 processoren. Og clockraten er også forøget. Nu er den 2.96 GHz, hvor Snapdragon 855 var på 2.84 GHz.

I Snapdragon 855 kom Qualcomm med et nyt kerne-setup, hvor de otte CPU-kerner blev delt op i to sæt af hver fire kerner. Det skriver Ars Technica.

I Snapdragon 855 Plus findes også et integreret Snapdragon X24 LTE 4G modem, samt fjerde generations multi-core Qualcomm AI Engine. Det skriver Pocketnow.com.

Qualcomm oplyser, at der vil blive lanceret flere enheder i anden halvdel af 2019, som altså kommer med Snapdragon 855+ processoren. Den første telefon, der offentliggøres med Snapdragon 855+ er Asus ROG Phone 2, mens det også ventes at Samsung Galaxy Note 10 kommer i en variant med den nye processor fra Qualcomm.

Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

Mere til historien

Qualcomm og Apple har indgik tidligere på året et forlig, og droppede alle retsager. Det kan betyde en fremrykkelse af en 5G-iPhone med 5G-modem fra Qualcomm. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer