Qualcomm har annonceret Snapdragon 855+

KORT NYT: En ny processor fra Qualcomm er netop annonceret. Det er efterfølgeren til Snapdragon 855, Navnet er Snapdragon 855+.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor (Foto: Qualcomm)
Qualcomm Snapdragon 855 Plus processor (Foto: Qualcomm)

Qualcomm har afsløret deres seneste processor, som er afløseren til Snapdragon 855. Processoren hedder Snapdragon 855 Plus. Denne gør brug af Qualcomms X50-modems muligheder.

Dermed betyder det også opgradering på flere punkter. Eksempelvis er GPU’en 15 procent hurtigere end på Snapdragon 855 processoren. Og clockraten er også forøget. Nu er den 2.96 GHz, hvor Snapdragon 855 var på 2.84 GHz.

I Snapdragon 855 kom Qualcomm med et nyt kerne-setup, hvor de otte CPU-kerner blev delt op i to sæt af hver fire kerner. Det skriver Ars Technica.

I Snapdragon 855 Plus findes også et integreret Snapdragon X24 LTE 4G modem, samt fjerde generations multi-core Qualcomm AI Engine. Det skriver Pocketnow.com.

Qualcomm oplyser, at der vil blive lanceret flere enheder i anden halvdel af 2019, som altså kommer med Snapdragon 855+ processoren. Den første telefon, der offentliggøres med Snapdragon 855+ er Asus ROG Phone 2, mens det også ventes at Samsung Galaxy Note 10 kommer i en variant med den nye processor fra Qualcomm.

Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

Mere til historien

Qualcomm og Apple har indgik tidligere på året et forlig, og droppede alle retsager. Det kan betyde en fremrykkelse af en 5G-iPhone med 5G-modem fra Qualcomm. Dette er dog ikke bekræftet på nuværende tidspunkt.

Snapdragon 8 Gen 2 afsløres senere på året

Qualcomm har bekræftet datoerne for Snapdragon Tech Summit i år, hvor det forventes processoren Snapdragon 8 Gen 2 præsenteres.

(mere…)
Qualcomm klar med nye Snapdragon 8+ Gen 1

Snapdragon 8+ Gen 1 og Snapdragon 7 Gen 1 er to nye processorer fra Qualcomm til henholdsvis high-end og midrange.

(mere…)
Qualcomm bekræfter Snapdragon-event

KORT NYT: Rygterne har svirret om, at Qualcomm ville afholde et Snapdragon-event i denne måned. Det er nu bekræftet.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Hurtigst med Qualcomm? Motorola rykker på ydelsen

VIDEO: Fuld fart frem! Qualcomm Snapdragon 8 trækker fra Samsung i Motorolas topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram