Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

Rygterne har svirret længe, men nu er det officielt. Samsung har bekræftet, at de afholder Galaxy Unpacked event i New York i starten af august.

Samsung har endelig bekræftet, det som rygtebørsen har afsløret tidligere, nemlig at de afholder Galaxy Unpacked event i New York i starten af august. Helt præcist bliver det onsdag den 7. august 2019, at Samsung afslører Galaxy Note 10. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy Note 10 får hverken jackstik eller fysiske side-knapper

Samsung har også bekræftet, at de til dette Galaxy Unpacked event vil afsløre en ny smartphone. De har dog ikke meldt noget ud om, hvor mange modeller de vil annoncere. Men tidligere har det været rygtet, at vi i år skal forvente mindst to Galaxy Note 10-modeller.

Note-serien har dog ikke været omtalt med ”ord”, men Samsung har delt en video, hvor en S Pen og ”single-kamera” blandt andet ses. Dette indikerer umiddelbart, at Galaxy Note 10 bliver eventens ”stjerne”.

Tidligere lækkede billeder har vist, at kameraet i skærmen vil være placeret i midten og ikke i siden, som tilfældet er på Galaxy S10’erne.

TEST: Samsung Galaxy S10+ | fed telefon der ikke kører rent hjem

Ifølge rygterne vil Samsung annoncerer tre forskellige Galaxy Note-enheder til eventen. Det ventes, at vi får en Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ og en 5G-variant. Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ er meget lig hinanden, dog har Galaxy Note 10+ en større skærm og et ekstra kamera på bagsiden.

En Galaxy Note 10 Pro har også tidligere været rygtet, det er uvist om det er Galaxy Note 10+, som vil få dette navn eller det måske er 5G-modellen – eller rygtebørsen har taget fejl.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Galaxy Unpacked eventen og holder dig opdateret om alle nyhederne om de kommende Samsung-produkter.

Mere til historien

Du kan læse vores guide til, hvilke smartphones, som netop nu er de tre bedste køb. Det er chefredaktør på MereMobil.dk, John G. Pedersen, som kommer med hans tre bedste bud.

Samsung-chef: Vi lukker Galaxy Note, men...?

Samsung lukker varemærket Galaxy Note, lød det fra Samsungs mobilchef, men Samsungs hovedkontor har ikke bekræftet udtalelsen.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 Ultra er en Galaxy Note

Der har været mange skriverier om, at Samsung har droppet Note-serien. Nu virker det til, at den kommende Galaxy S22 Ultra reelt set er en Galaxy Note.

(mere…)
Samsung stopper produktionen af Galaxy Note

Det er endnu ikke officielt, men det tyder på, at Samsung nu har stoppet produktionen af Galaxy Note.

(mere…)
Ny Samsung Galaxy Note i droppes måske

Mangel på vitale komponenter kan føre til, at den næste Samsung Galaxy Note-model springes over.

(mere…)
Billigere foldbare og flere af dem... Samsung har store planer i 2021

Samsung vil gøre foldbare telefoner mere tilgængelige i 2021. Der planlægges adskillige foldables.

(mere…)
Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

RYGTE: Samsung Galaxy Note-serien lukkes ikke men forandres radikalt

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram