Så er det officielt Galaxy Note 10 annonceres i august

1

Rygterne har svirret længe, men nu er det officielt. Samsung har bekræftet, at de afholder Galaxy Unpacked event i New York i starten af august.

Samsung har endelig bekræftet, det som rygtebørsen har afsløret tidligere, nemlig at de afholder Galaxy Unpacked event i New York i starten af august. Helt præcist bliver det onsdag den 7. august 2019, at Samsung afslører Galaxy Note 10. Det skriver GSMArena.com.

Samsung Galaxy Note 10 får hverken jackstik eller fysiske side-knapper

Samsung har også bekræftet, at de til dette Galaxy Unpacked event vil afsløre en ny smartphone. De har dog ikke meldt noget ud om, hvor mange modeller de vil annoncere. Men tidligere har det været rygtet, at vi i år skal forvente mindst to Galaxy Note 10-modeller.

Note-serien har dog ikke været omtalt med ”ord”, men Samsung har delt en video, hvor en S Pen og ”single-kamera” blandt andet ses. Dette indikerer umiddelbart, at Galaxy Note 10 bliver eventens ”stjerne”.

Tidligere lækkede billeder har vist, at kameraet i skærmen vil være placeret i midten og ikke i siden, som tilfældet er på Galaxy S10’erne.

TEST: Samsung Galaxy S10+ | fed telefon der ikke kører rent hjem

Ifølge rygterne vil Samsung annoncerer tre forskellige Galaxy Note-enheder til eventen. Det ventes, at vi får en Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ og en 5G-variant. Galaxy Note 10 og Galaxy Note 10+ er meget lig hinanden, dog har Galaxy Note 10+ en større skærm og et ekstra kamera på bagsiden.

En Galaxy Note 10 Pro har også tidligere været rygtet, det er uvist om det er Galaxy Note 10+, som vil få dette navn eller det måske er 5G-modellen – eller rygtebørsen har taget fejl.

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Galaxy Unpacked eventen og holder dig opdateret om alle nyhederne om de kommende Samsung-produkter.

Mere til historien

Du kan læse vores guide til, hvilke smartphones, som netop nu er de tre bedste køb. Det er chefredaktør på MereMobil.dk, John G. Pedersen, som kommer med hans tre bedste bud.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer