Samsung Galaxy Note 10 på vej i flere størrelser?

13

Samsung har lanceret Galaxy S10 i tre forskellige modeller. Bliver det samme mon tilfældet med Galaxy Note 10, som ventes i handlen til efteråret?

Mockup af Samsung Galaxy Note 10 (Kilde: PhoneArena.com)
Mockup af Samsung Galaxy Note 10 (Kilde: PhoneArena.com)

Samsung har netop sendt forårets flagskib på markedet, Galaxy S10. I år er den kommet i tre forskellige varianter, som er Galaxy S10+, Galaxy S10 og Galaxy S10e.

Det er formentlig fordi, at Galaxy S10’erne er kommet i flere varianter, at der nu også begynder at være spekulationer omkring Galaxy Note.

Nu forlyder det, at vi måske i år får flere størrelser af Note-modellen. Det er dog uvist om, det bliver en Galaxy Note 10+ eller en Galaxy Note 10e. Skærmen på den ”almindelige” note ventes at blive 6,7 tommer. Det skriver PhoneArena.com.

Men måske der også kommer en Galaxy Note 10 med en skærm på 6,4 tommer. Dermed kan den få navnet Galaxy Note 10e, hvis ikke 6,7 tommer modellen får navnet Galaxy Note 10+.

Der florerer også rygter om, at Galaxy Note 10 kommer med et quad-kamera, hvilket betyder fire linser på bagsiden.

Galaxy Note 10 rygtes også, at komme helt uden knapper. Med det menes, at ”power”, ”volumen” osv. ikke længere skulle være fysiske knapper. Det er dog uvist, om det allerede i Galaxy Note 10 bliver en realitet. Vi tænker, at vi nok skal noget længere ud i fremtiden før, at de fysiske knapper helt forsvinder.

Samsung Galaxy Note 9 test – fans vil elske den

Der har været mange indikationer af, at Samsung vil afsløre Note 10 i august måned. Dette er også sket tidligere, som eksempelvis sidste år, hvor Samsung afslørede Galaxy Note 9 i New York i august. Tidligere har Samsung lanceret Note-serien ved IFA-messen, der finder sted i starten af september.

Måske vi endnu engang får telefonen offentliggjort ved en særskilt event inden IFA.

Mockup af Samsung Galaxy Note 10 (Kilde: PhoneArena.com)
Mockup af Samsung Galaxy Note 10 (Kilde: PhoneArena.com)

Du kan se på PhoneArena, hvilke specifikationer de forventer Galaxy Note 10 kommer med.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy Note 10.

Mere til historien

Det er uvist, om den kommer med samme form for ansigtsgenkendelse, som Galaxy S10’erne har.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer