Samsung har den bedste smartphone-skærm

KORT NYT: Samsung Galaxy Note10+ tager endnu en pris hjem.

Ikke nok med at Samsung Galaxy Note10-serien har det bedste smartphone-kamera. Samsungs seneste telefon har også den bedste skærm, lyder det fra eksperterne hos DisplayMate.

Samsung Galaxy Note10+ har fået udmærkelsen ”Display Performance Grade A+”. Faktisk sætter Samsung, med denne telefon, intet mindre end 13 nye rekorder i kategorien.

Sidste år overhalede Apple iPhone Xs Max Samsung Galaxy Note9 i testen fra DisplayMate. Nu har Samsung taget stikket tilbage.

Selvom Samsung klarer sig rigtigt godt her, så hører det også med, at smartphone-skærmene i dag generelt er rigtigt gode. I hvert fald til almindeligt smartphone-brug.

På Galaxy Note10+ lagde jeg specielt mærke til, at Samsungs tradition for overdrevne farver er lagt på hylden. Jo billedet er godt, men det fremstår lidt mere ”blegt” i forhold til hvad vi tidligere har set fra Samsung. Dette hænger utvivlsomt sammen med, at skærmen er blevet mere præcis og tro mod virkelighedens farver.

Testen af Samsung Galaxy Note10+ er i gang

Mere til historien

Samsung Galaxy Note har 6.3 tommer Full HD+ skærm (2280 × 1080 pixels) mens Galaxy Note10 + har 6.8 tommer Quad HD+ skærm (3040 × 1440 pixels).

Forsker i opråb: Savner præcision i debatten om “skærmtid”

Skærme i skolen bliver ofte omtalt i generelle vendinger af politikere og debattører, mener eksperter.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram