Samsung har den bedste smartphone-skærm

KORT NYT: Samsung Galaxy Note10+ tager endnu en pris hjem.

Ikke nok med at Samsung Galaxy Note10-serien har det bedste smartphone-kamera. Samsungs seneste telefon har også den bedste skærm, lyder det fra eksperterne hos DisplayMate.

Samsung Galaxy Note10+ har fået udmærkelsen ”Display Performance Grade A+”. Faktisk sætter Samsung, med denne telefon, intet mindre end 13 nye rekorder i kategorien.

Sidste år overhalede Apple iPhone Xs Max Samsung Galaxy Note9 i testen fra DisplayMate. Nu har Samsung taget stikket tilbage.

Selvom Samsung klarer sig rigtigt godt her, så hører det også med, at smartphone-skærmene i dag generelt er rigtigt gode. I hvert fald til almindeligt smartphone-brug.

På Galaxy Note10+ lagde jeg specielt mærke til, at Samsungs tradition for overdrevne farver er lagt på hylden. Jo billedet er godt, men det fremstår lidt mere ”blegt” i forhold til hvad vi tidligere har set fra Samsung. Dette hænger utvivlsomt sammen med, at skærmen er blevet mere præcis og tro mod virkelighedens farver.

Testen af Samsung Galaxy Note10+ er i gang

Mere til historien

Samsung Galaxy Note har 6.3 tommer Full HD+ skærm (2280 × 1080 pixels) mens Galaxy Note10 + har 6.8 tommer Quad HD+ skærm (3040 × 1440 pixels).

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram