Slår Samsung: iPhone Xs Max har den bedste skærm

9

DisplayMate har set nærmere på iPhone Xs Max. Dommen er klar. Apple slår Samsung Galaxy Note 9 i skærmkvalitet.

iPhone Xs
iPhone Xs (Foto: Apple)

Da Samsung Galaxy Note 9 kom på markedet var DisplayMate hurtigt ude med en anmeldelse af skærmen og konklusionen om, at det var den bedste skærm nogensinde. Men førstepladsen kunne Samsung ikke holde længe. Nu har DisplayMate nemlig udnævnt skærmen på iPhone Xs Max til at være endnu bedre.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy Note 9 – fans vil elske den

Ifølge DisplayMate så er det særligt farve præcisionen, højst fuldskærmslysstyrke, skærm-refleksion og lysstyrkevariationen med synsvinkel der gør en forskel. Lysstyrken og farvegengivelsen ændrer sig minimalt fra forskellige synsvinkler. Det skriver GSMArena.com.

Den absolutte farvenøjagtighed er så høj, at den visuelt er perfekt. Fuldskærmslysstyrken er høj nok til at sikre komfortabelt brug selv under direkte sollys. Her hjælper den gode skærm-refleksion også.

DisplayMate lysstyrken til 725 nits.

Skærmen er en OLED-type, der opnår fremragende resultater i stort set alle de tests, som DisplayMate har budt den.

 – iPhone Xs og Xs Max har de mest holdbare skærme nogensinde

Du kan læse den fulde gennemgang på DisplayMate.

MereMobil.dk er i gang med vores test af iPhone Xs Max. Mens du venter på, at denne færdiggøres kan du læse mere om, hvad de udenlandske medier har tænkt om de nye iPhones.

 – iPhone Xs og iPhone Xs Max – det mener anmelderne

Mere til historien

Apple har udsendt iOS 12 opdateringen. Men allerede nu er en ny opdatering så småt på vej. iOS 12.1 i beta og der er i koderne til denne spottet en ny iPad-reference. Så vi skal formentlig forvente en iPad-lancering inden længe.

Læs også:
AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer