AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

0

Apple fortæller ikke alle specifikationer når de offentliggør nye iPhones. Men nu er oplysningerne om batterikapacitet og RAM afsløret. Se dem her.

Fulde specifikationer afsløret af kinesiske TENAA (Kilde: Mashable.com)
Fulde specifikationer afsløret af kinesiske TENAA (Kilde: Mashable.com)

Igen i år offentliggjorde Apple deres nye iPhone-modeller uden at afsløre, hvor stort batteriet er i de forskellige modeller, samt hvor mange RAM de er udstyret med. Men det er nu afsløret ved TENAA. Det skriver GSMArena.com.

 – Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Sammenlignes antallet af mAh på de nye iPhones med lignende modeller på Android-platformen, så er batterierne med mindre mAh.

iPhone Xs kommer overraskende nok med et batteri, der er lidt mindre end forgængeren iPhone X. Batteriet er ”skrumpet” fra 2.716 mAh på iPhone X til 2.658 mAh. Derimod kommer den med mere RAM. I iPhone Xs er der blevet plads til 4 GB RAM. Det skriver Mashable.com.

iPhone Xs Max kommer også med 4 GB RAM, men her er batteriet større – hvilket skærmstørrelsen også er, så det passer formentlig sammen. Batteriet på iPhone Xs Max er på 3.174 mAh.

Måske mere overraskende er det, at iPhone Xr kommer med et større batteri end iPhone Xs. I iPhone Xr finder du et batteri på 2.942 mAh. Den kommer dog kun med 3 GB RAM.

iPhone 8 Plus og iPhone X kom alle tre med 3 GB RAM, mens iPhone 8 kun har 2 GB RAM. Dermed er der altså tale om opgradering på RAM i forhold til sidste års modeller.

iPhone Xs og iPhone Xs Max har dansk salgsstart i dag, mens du skal vente til fredag den 26. oktober, hvis det er iPhone Xr, som du vil have.

 – iPhone Xs og iPhone Xs Max kan købes fra i dag

Mere til historien

Det er ikke altid, at det har en betydning i det daglige brug (eller benchmarkmålinger for den sags skyld), hvor mange RAM en telefon har. Eksempelvis klarer den nye Android-telefon fra Sony, Xperia XZ3, sig bedre end Samsung Galaxy Note 9, som ellers har betydelig flere RAM. Det kan du læse mere om i vores test af Sony Xperia XZ3.

Læs også:
iPhone Xs og iPhone Xs Max – det mener anmelderne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer