iPhone Xs og iPhone Xs Max kan købes fra i dag

I dag er der salgsstart på iPhone Xs og iPhone Xs Max i de danske butikker. iPhone Xs Max er til dato den hidtil dyreste iPhone.

iPhone Xs Xs Max og Xr

iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple er nu klar med salgsstarten på årets to første iPhone-modeller. Du kan fra i dag af købe iPhone Xs og iPhone Xs Max hos landets teleselskaber og mobilforhandlere.

Telia var det første teleselskab i Danmark, som for nu godt 10 år siden bød velkommen til iPhone på det danske mobilmarked. Dengang var de eksklusiv forhandler af iPhone 3G.

I dag er Telia også blandt de forhandlere, der er klar med iPhone Xs og iPhone Xs Max.

iPhone X er nu erstattet

iPhone Xs og iPhone Xs Max erstatter iPhone X, der under stor mediedækning blev lanceret sidste år, som Apples jubilæums-model. Men nu er iPhone X udgået fra Apples sortiment og i stedet erstattet af dette års modeller.

Det blev derfor kun til ét år på markedet for iPhone X. Normalt har Apples deres mobiler flere år på markedet.

- Her er iPhone Xs – efterfølgeren til iPhone X

iPhone Xs Max er uden sammenligning den dyreste og største iPhone nogensinde. Dog ser det ud til – både hos Apple, men også konkurrenterne – at vi skal forvente priserne på smartphones kun går en vej. Opad.

- Mød iPhone XS Max – den største iPhone nogensinde

Ligesom tilfældet har været de senere år, så er Danmark med i første runde af lande, der har salgsstart på de nye iPhones. I år er det fredag den 21. september.

Forsalget har varet den seneste uge og flere teleselskaber har meddelt, at kunderne endnu engang har interesse i Apples telefoner og altså ikke skræmmes af priserne. Om salgstallene endnu engang bliver i samme niveau, som tidligere iPhones er uvist. I skrivende stund ser leveringstiden ud til, at være kortere end eksempelvis op mod salgsstarten af iPhone X. Dette kan skyldes mindre interesse eller at der er produceret flere eksemplarer.

iPhone Xs og iPhone Xs Max er de to første telefoner på markedet, der kommer med styresystemet iOS 12 fra salgsæsken. Har du en ældre iPhone, så kan du dog hente opdateringen til din enhed, hvis den er en af de modeller, som er understøttet i iOS 12.

 - Nu kan du opdatere din iPhone og iPad til iOS 12

Priser og farver

iPhone Xs og iPhone Xs Max er dyre telefoner. Aktuelt er de markedets dyreste i den største konfiguration. I modellerne med 64 GB hukommelse koster telefonerne henholdsvis 8.899 kroner og 9.799 kroner for iPhone Xs og iPhone Xs Max, mens de dyreste konfigurationer med 512 GB koster 12.099 kroner og 12.999 kroner. Priserne er uden abonnement.

Telefonerne findes i farverne Silver, Gold og Space Grey.

iPhone Xr først salgsklar i oktober

Er du til iPhone Xr så skal du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Salgsstarten for iPhone Xr er først fredag den 26. oktober 2018, mens der åbnes op for forudbestillinger fredag den 19. oktober.

Synes du at iPhone Xs og iPhone Xs Max er for dyre eller kedelige farvemæssigt, så skal du se nærmere på iPhone Xr. Det er den farverige og "billige" iPhone. iPhone Xr kommer i farverne hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED. Apple har tidligere lanceret iPhone 7 og iPhone 8 i den særlige Product RED, men disse har været lanceret senere end til den officielle salgsstart.

- iPhone Xr er Apple nye “lavpris iPhone”

Også denne telefon vil blive forhandlet hos de typiske forhandlere af Apples telefoner.

Mere til historien

iPhone er i øvrigt de telefoner, som holder prisen bedst og det er uhyre sjældent, at du ser Apples telefoner (eller øvrige produkter) med voldsomt nedsatte priser. iPhones er desuden de telefoner, der på brugtmarkedet holder nyprisen bedst.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram