iPhone Xs og iPhone Xs Max kan købes fra i dag

I dag er der salgsstart på iPhone Xs og iPhone Xs Max i de danske butikker. iPhone Xs Max er til dato den hidtil dyreste iPhone.

iPhone Xs Xs Max og Xr

iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple er nu klar med salgsstarten på årets to første iPhone-modeller. Du kan fra i dag af købe iPhone Xs og iPhone Xs Max hos landets teleselskaber og mobilforhandlere.

Telia var det første teleselskab i Danmark, som for nu godt 10 år siden bød velkommen til iPhone på det danske mobilmarked. Dengang var de eksklusiv forhandler af iPhone 3G.

I dag er Telia også blandt de forhandlere, der er klar med iPhone Xs og iPhone Xs Max.

iPhone X er nu erstattet

iPhone Xs og iPhone Xs Max erstatter iPhone X, der under stor mediedækning blev lanceret sidste år, som Apples jubilæums-model. Men nu er iPhone X udgået fra Apples sortiment og i stedet erstattet af dette års modeller.

Det blev derfor kun til ét år på markedet for iPhone X. Normalt har Apples deres mobiler flere år på markedet.

Her er iPhone Xs – efterfølgeren til iPhone X

iPhone Xs Max er uden sammenligning den dyreste og største iPhone nogensinde. Dog ser det ud til – både hos Apple, men også konkurrenterne – at vi skal forvente priserne på smartphones kun går en vej. Opad.

Mød iPhone XS Max – den største iPhone nogensinde

Ligesom tilfældet har været de senere år, så er Danmark med i første runde af lande, der har salgsstart på de nye iPhones. I år er det fredag den 21. september.

Forsalget har varet den seneste uge og flere teleselskaber har meddelt, at kunderne endnu engang har interesse i Apples telefoner og altså ikke skræmmes af priserne. Om salgstallene endnu engang bliver i samme niveau, som tidligere iPhones er uvist. I skrivende stund ser leveringstiden ud til, at være kortere end eksempelvis op mod salgsstarten af iPhone X. Dette kan skyldes mindre interesse eller at der er produceret flere eksemplarer.

iPhone Xs og iPhone Xs Max er de to første telefoner på markedet, der kommer med styresystemet iOS 12 fra salgsæsken. Har du en ældre iPhone, så kan du dog hente opdateringen til din enhed, hvis den er en af de modeller, som er understøttet i iOS 12.

 – Nu kan du opdatere din iPhone og iPad til iOS 12

Priser og farver

iPhone Xs og iPhone Xs Max er dyre telefoner. Aktuelt er de markedets dyreste i den største konfiguration. I modellerne med 64 GB hukommelse koster telefonerne henholdsvis 8.899 kroner og 9.799 kroner for iPhone Xs og iPhone Xs Max, mens de dyreste konfigurationer med 512 GB koster 12.099 kroner og 12.999 kroner. Priserne er uden abonnement.

Telefonerne findes i farverne Silver, Gold og Space Grey.

iPhone Xr først salgsklar i oktober

Er du til iPhone Xr så skal du væbne dig med tålmodighed lidt endnu. Salgsstarten for iPhone Xr er først fredag den 26. oktober 2018, mens der åbnes op for forudbestillinger fredag den 19. oktober.

Synes du at iPhone Xs og iPhone Xs Max er for dyre eller kedelige farvemæssigt, så skal du se nærmere på iPhone Xr. Det er den farverige og “billige” iPhone. iPhone Xr kommer i farverne hvid, sort, blå, gul, koral og Product RED. Apple har tidligere lanceret iPhone 7 og iPhone 8 i den særlige Product RED, men disse har været lanceret senere end til den officielle salgsstart.

iPhone Xr er Apple nye “lavpris iPhone”

Også denne telefon vil blive forhandlet hos de typiske forhandlere af Apples telefoner.

Mere til historien

iPhone er i øvrigt de telefoner, som holder prisen bedst og det er uhyre sjældent, at du ser Apples telefoner (eller øvrige produkter) med voldsomt nedsatte priser. iPhones er desuden de telefoner, der på brugtmarkedet holder nyprisen bedst.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram