iPhone Xs og Xs Max har de mest holdbare skærme nogensinde

Selvom iPhone Xs og iPhone Xs Max er større og stærkere end tidligere modeller, så kan de fortsat ikke klare en tur ned i fortovet. De tåler dog øl.

SquareTrade har haft de to nye iPhones, iPhone Xs og iPhone Xs Max, under luppen og testet dem godt igennem. Konklusionen er klar, selvom de er større og stærkere, så tåler de fortsat ikke en tur ned i fortovet.

 – Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

Telefonerne er blevet stærkere i forhold til sidste års iPhone X. Men der er stadigvæk stor risiko for, at mobilkøberne får høje reparationsomkostninger.

Indtil videre er det dog de største og mest holdbare skærme på en iPhone nogensinde.

Selvom iPhone Xs Max har en større skærm end iPhone Xs, så er den faktisk væsentlig stærkere end forgængeren (iPhone X) og iPhone Xs.

– ”Vi er super imponerede over iPhone Xs Max, som er meget stærkere end dens udgåede forgænger, iPhone X. Derimod, som med iPhone X, viser vores tests at designet af rent glas i iPhone Xs og Xs Max gør dem meget modtagelige for revner, specielt ved tab, som er den mest almindelige skade,” siger Jason Siciliano, vicepræsident og global kreativ direktør hos SquareTrade.

SquareTrade Labs har udsat telefonerne for en masse ting. En af disse var, at lave en ”vandtest” men med øl. Dette blev gjort, da Apple fortalte under præsentationen, at de faktisk tåler øl. Så SquareTrade sørgede for, at de kom ned i en ”DunkBot” fyldt med 138 dåseøl. Og denne opgave klarede de uden problemer.

SquareTrade iPhone Xs & Xs Max Breakability

Testresultaterne

SquareTrade Labs benytter en række videnskabelige robotter til at simulere fald, tumle med og nedsænke forskellige enheder i vand for at se, hvordan de lever op til hverdagsaktiviteter.

Under de forskellige tests klarede dette års modeller sig altså bedre end tidligere.

  • Fald på skærmen: Ligesom sidste års iPhone X også gjorde, splintredes designet af rent glas ved første tab af iPhone Xs. iPhone Xs Max’ skærm revnede ved første fald, men var stadig brugbar.
  • Fald på bagsiden og på siden: Apples ramme af rustfrit stål hjalp med til at nedsætte skaderne for iPhone Xs og Xs Max under faldet på siden. Men faldet på bagsiden var en hel anden historie for begge modeller. De ikke bare splintredes på deres første fald, men selve glasunderlaget i iPhone Xs blev løsrevet fra dens ramme.
  • Vandtest: De nye iPhones har en forbedret IP68 vandresistens-vurdering, som betyder at de kan nedsænkes i op til 1,5 liter vand i 30 minutter. Efter at have være nedsænket i 138 dåser Pabst Blue Ribbon i 30 minutter fungerede begge normalt og viste dermed, at de kan spare kunderne for økonomiske tømmermænd.
  • Kan de laves: SquareTrade lagde mærke til en større bindingskraft i både iPhone Xs og Xs Max, som forklarer den forbedrede vandresistens. Samtidig har iPhone Xs kun ét enkelt batteri, i modsætning til iPhone X og Xs Max. Men når det kommer til reparationsomkostninger, kan kunderne i sidste ende forvente at skulle hoste op med markant flere penge for at få deres nye iPhones repareret.

 – AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

Det er uvist præcis, hvad omkostningerne er hvis de nye iPhones ender til reparation. Men SquareTrade forventer, at det bliver omkring 2.500 kroner for udskiftning af frontskærmen. Mens en splintret bagside vil koste omkring 4.000 kroner. Dermed er reparationsomkostningerne nu oppe på samme pris, som den første iPhone kostede.

Mere til historien

MereMobil.dk kommer inden længe med vores fyldestgørende anmeldelse af de nye iPhones. Denne går dog ud på brugen af den under normale forhold modsat SquareTrades, som altså tester dem ret så heftigt.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
CAD-billeder afslører designet på iPhone SE 4

En række 3D-renderinger afslører (måske) designet på den fjerde generation af iPhone SE.

(mere…)
Med ny iPhone-opdatering bliver App Store og browsere friere

Apple låser nu iPhone lidt mere op, men kun for EU-borgere. De nye muligheder kommer dog ikke uden begrænsninger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram