iPhone Xs og Xs Max har de mest holdbare skærme nogensinde

8

Selvom iPhone Xs og iPhone Xs Max er større og stærkere end tidligere modeller, så kan de fortsat ikke klare en tur ned i fortovet. De tåler dog øl.

SquareTrade har haft de to nye iPhones, iPhone Xs og iPhone Xs Max, under luppen og testet dem godt igennem. Konklusionen er klar, selvom de er større og stærkere, så tåler de fortsat ikke en tur ned i fortovet.

 – Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

Telefonerne er blevet stærkere i forhold til sidste års iPhone X. Men der er stadigvæk stor risiko for, at mobilkøberne får høje reparationsomkostninger.

Indtil videre er det dog de største og mest holdbare skærme på en iPhone nogensinde.

Selvom iPhone Xs Max har en større skærm end iPhone Xs, så er den faktisk væsentlig stærkere end forgængeren (iPhone X) og iPhone Xs.

– ”Vi er super imponerede over iPhone Xs Max, som er meget stærkere end dens udgåede forgænger, iPhone X. Derimod, som med iPhone X, viser vores tests at designet af rent glas i iPhone Xs og Xs Max gør dem meget modtagelige for revner, specielt ved tab, som er den mest almindelige skade,” siger Jason Siciliano, vicepræsident og global kreativ direktør hos SquareTrade.

SquareTrade Labs har udsat telefonerne for en masse ting. En af disse var, at lave en ”vandtest” men med øl. Dette blev gjort, da Apple fortalte under præsentationen, at de faktisk tåler øl. Så SquareTrade sørgede for, at de kom ned i en ”DunkBot” fyldt med 138 dåseøl. Og denne opgave klarede de uden problemer.

SquareTrade iPhone Xs & Xs Max Breakability

Testresultaterne

SquareTrade Labs benytter en række videnskabelige robotter til at simulere fald, tumle med og nedsænke forskellige enheder i vand for at se, hvordan de lever op til hverdagsaktiviteter.

Under de forskellige tests klarede dette års modeller sig altså bedre end tidligere.

  • Fald på skærmen: Ligesom sidste års iPhone X også gjorde, splintredes designet af rent glas ved første tab af iPhone Xs. iPhone Xs Max’ skærm revnede ved første fald, men var stadig brugbar.
  • Fald på bagsiden og på siden: Apples ramme af rustfrit stål hjalp med til at nedsætte skaderne for iPhone Xs og Xs Max under faldet på siden. Men faldet på bagsiden var en hel anden historie for begge modeller. De ikke bare splintredes på deres første fald, men selve glasunderlaget i iPhone Xs blev løsrevet fra dens ramme.
  • Vandtest: De nye iPhones har en forbedret IP68 vandresistens-vurdering, som betyder at de kan nedsænkes i op til 1,5 liter vand i 30 minutter. Efter at have være nedsænket i 138 dåser Pabst Blue Ribbon i 30 minutter fungerede begge normalt og viste dermed, at de kan spare kunderne for økonomiske tømmermænd.
  • Kan de laves: SquareTrade lagde mærke til en større bindingskraft i både iPhone Xs og Xs Max, som forklarer den forbedrede vandresistens. Samtidig har iPhone Xs kun ét enkelt batteri, i modsætning til iPhone X og Xs Max. Men når det kommer til reparationsomkostninger, kan kunderne i sidste ende forvente at skulle hoste op med markant flere penge for at få deres nye iPhones repareret.

 – AFSLØRET: Her er specifikationerne for de nye iPhones

Det er uvist præcis, hvad omkostningerne er hvis de nye iPhones ender til reparation. Men SquareTrade forventer, at det bliver omkring 2.500 kroner for udskiftning af frontskærmen. Mens en splintret bagside vil koste omkring 4.000 kroner. Dermed er reparationsomkostningerne nu oppe på samme pris, som den første iPhone kostede.

Mere til historien

MereMobil.dk kommer inden længe med vores fyldestgørende anmeldelse af de nye iPhones. Denne går dog ud på brugen af den under normale forhold modsat SquareTrades, som altså tester dem ret så heftigt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer