iOS 12.1 afslører iPad-lancering i efteråret

4

Rygterne har svirret om, at der var nye iPads på vej. Nu lader det til, at det er afsløret i koden til iOS 12.1, som netop nu er i beta. Læs mere her.

iPad
iPad

Der har længe floreret rygter om, at en eller flere nye iPads var på vej. Det var også gættet, at de ville blive lanceret i forbindelse med de nye iPhones og Apple Watch Series 4. Dette skete dog ikke. Sædvanligvis lancerer Apple heller ikke iPhones og iPads til samme event.

OVERBLIK: Her er Apples tre nye iPhones: Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr

Skal man tro Guilherme Rambo fra 9to5Mac, så er der altså noget i koden i iOS 12.1, som tyder på en lancering af én eller flere nye iPads i løbet af efteråret. iOS 12.1 er netop nu ude i beta, mens iOS 12 er lanceret til offentligheden og kan downloades nu. Det skriver Tek.no.

Nu kan du opdatere din iPhone og iPad til iOS 12

Koden, der omhandler iPad, er fundet i den såkaldte ”Setup-app”, som kører når en ny enhed startes første gang. Denne nævner ”iPad2018Fall” specifikt og skulle angiveligt ikke indgå i koden til iOS 12.

Dermed er der igen også snak om, at den eller de nye iPads vil komme med Face ID, samt understøtte de nye Memoji’er.

Tidligere har der også været oplysninger ude om, at der i koden til iOS 12 var lækket informationer om en næsten rammeløs iPad, og det er formentlig den samme iPad der refereres til – med mindre Apple lancerer flere.

Apple lancerede i april 2018 den seneste iPad, som var en 9,7 tommer. Mon de nye vil få nyt design og størrelse?

ANMELDELSE: Apple iPad 9,7″ (2018) – god til prisen

Følger Apple deres vanlige lanceringer, så vil en invitation til en iPad-event formentlig blive udsendt inden alt for længe.

I skrivende stund er der dog ikke nogle officielle udmeldinger fra Apple. Men salgsstarten på iPhone Xs og iPhone Xs Max, samt det nye Apple Watch Series 4 er også i dag på de første markeder, så et nyt event skal næppe tage fokus fra dette.

Mere til historien

Har du en iPad og installeret iOS 12 så gør den nye opdatering det muligt, at bruge password autofill applikationer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer