Apple Watch Series 4 er afsløret – 30 % større skærm

Apple Watch kommer i en ny version med større skærm.

Apple har lanceret et nyt smartwatch kaldet Apple Watch Series 4 Sponseret link.

Designet fortsætter de samme linjer, som vi har set siden det første Apple Watch, der kom på markedet i 2013.

Designerne har skåret en smule af kanterne omkring skærmen, hvilket giver plads til en større skærm og dermed forøget skærmplads. Samtidigt er tykkelsen reduceret en smule. Det nye Apple Watch har 30 procent større skærm, end den seneste generation.

Rygterne har op til lanceringen talt om et rundt Apple Watch, hvilket blev bakket op af nogle patentansøgninger fra Apple. Desværre blev det ikke denne gang, at Apple Watch fik facon som et analogt ur.

Apple Watch Series 4 (Foto: MereMobil.dk)

Ifølge Apple er uret blevet redesignet hele vejen igennem, og alle detaljer er tænkt igennem en gang mere.

Apple Watch Series 4 består af to ure. Den mindste model har 39,9 millimeter skærm, hvilket er 1,9 mm større end det hidtil mindste Apple Watch, der var på 38 millimeter.

Den større skærm giver naturligvis plads til helt nye watch-faces med flere informationer.

Topmodellen har 45.2 millimeter skærm. Også her er det en forøgelse fra tidligere. Denne gang med 3.2 millimeter. Dermed kommer det gamle 42 millimeter Apple Watch Series 3 til at se lidt klodset ud.

Markedet for smartwatches er temmeligt svært at bryde igennem. Reelt er Apple og Samsung de to mest relevante spillere. Apple er både den største ur-producent og den største smartwatch-producent.

Digital Crown er redesignet med haptic feedback

Drejeknappen, kaldet Digital Crown, har nu haptic feedback, så uret giver en lille vibration når man eksempelvis bladrer igennem kalenderen eller andre apps.

Knappen minder som hjemknappen på iPhone 7 og iPhone 8-serierne, der også blot er en sensor og ikke en fysisk bevægelig knap.

Apple Watch Series 4 har naturligvis (som altid) hurtigere processor, hvilket i sig selv ikke er en nyhed. Denne gang hedder den S4. Det er en 64-bit dual-core processor, der er 2x hurtigere performance end den seneste generation.

Batteritiden har også fået et hak opad. I hvert fald i forhold til track af udendørs motion. “All day batterylife”, lyder det fra Apple.

Nye hjertefunktioner – blandt andet EKG

Blandt de nye funktioner er advarsler hvis din hjerterytme pludselig er for lav eller uregelmæssig. Uret kan også detektere hvis du falder, og umiddelbart derefter etablere et nødopkald.

Apple Watch kan også udføre et “Electrocardiogram” (EKG). Nye sensorer på bagsiden gør dette muligt. EKG aktiveret ved at åbne EKG-applikationen og holde fingeren på Digital Crown. Softwaren vil også klassificere dit hjerte og gøre dig opmærksom, hvis du bør kontakte din egen læge.

I starten vil hjertefunktionerne kun være tilgængelig for de amerikanske brugere, men Apple vil senere rulle funktionen bredt ud.

Softwaren på Apples smartwatch er Watch OS 5.

Apple Watch Series 4 kan forudbestilles fra den 14. september og købes i butikkerne fra den 21. september 2018. Danmark er endnu engang med i den første lanceringsrunde. Udgaven med eSIM lanceres i Danmark på de samme datoer, men kun hos teleselskabet 3.

Apple Watch Series 4 (med GPS) fås fra 3.299 kroner og Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) fås fra 4.099 kroner.

Apple beholder Series 3 i deres katalog til nedsat pris. Her starter prisen nu på 2.299 kroner.

Billeder af Apple Watch Series 4


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


https://www.youtube.com/watch?v=6EiI5_-7liQ

Mere til historien

Apple Watch Series 4 kommer i to versioner – med og uden eSIM mulighed. Alle remme fra de tidligere generationer passer også på Apple Watch Series 4.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram