Du kan nu bruge password-autofill apps i iOS 12

Bruger du LastPass, 1Password eller Dashlane til autofill af passwords er disse nu fuldt integreret i iOS 12.

Hvis du ikke vil bruge Apples egen autoudfyldelse af passwords, kaldet KeyChain, fordi du har din egen favorit passwordmanager, så er der gode nyheder.

Efter opdateringen af iPhone eller iPad til iOS 12 kan du benytte tjenesterne, LastPass, Dashland og 1Password, som en integreret del af iOS-systemet. Du kan også vælge at deaktivere KeyChain.

Brugen af tredjeparts passwordmanagers giver mening, hvis du som jeg bruger forskellige typer enheder, der ikke kun står Apple på. Jeg bruger eksempelvis Android telefoner, iPhones, iPads og computere på kryds og tværs. Ved at bruge en tredjeparts manager følger mine adgangskoder med rundt på alle enheder.

Dette er verdens mest brugte password

Autofill med LastPass i DR TV

Autofill med LastPass i DR TV appen på iOS 12 (Foto: MereMobil.dk)

Sådan aktiveres tredjeparts password autofill i iOS 12

Du aktiverer adgang til autoudfyldning af passwords i IOS 12 via Indstillinger > Adgangskoder & konti. Tryk herefter på Autoudfyld adgangskoder.

Når opsætningen af fuldført får du mulighed for at autoudfylde i apps og på websites med den tjeneste du selv har valgt.

LastPass, 1Password og Dashlane understøtter alle godkendelse via Face ID, Touch ID eller pin-kode.

Det er vigtigt, at du bruger en sikker adgangskode til de mange forskellige tjenester, der benyttes på computere, tablets og smartphones. Den samme adgangskode alle steder gør ens data utroligt sårbare, og hackerne er i dag meget dygtige.

Med en passwordmanager kan du, på en let måde, have unikke adgangskoder til alle apps og tjenester.

GUIDE: Sådan finder du en mistet iPhone

Video fra LastPass om autofill i iOS 12

Mere til historien

Passwordmanagers har gennem tiden været udsat for forsøg på hacking. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en passwordmanager som er seriøst og tager datasikkerheden alvorligt.

Pas på svindel fra “Skat”

Skal du have penge tilbage eller ej? Årsopgørelsen er på vej som viser dette, men pas på det fører oftest fup og svindelnumre med sig.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Forsvaret og politiet udfaser DJI-droner
(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
iOS 17.3 er klar – ny sikkerhedsfunktion

Apple har netop frigivet iOS 17.3, som bringer en række nyheder med sig – en af dem sikrer dig bedre mod tyveri.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram