Du kan nu bruge password-autofill apps i iOS 12

0

Bruger du LastPass, 1Password eller Dashlane til autofill af passwords er disse nu fuldt integreret i iOS 12.

Hvis du ikke vil bruge Apples egen autoudfyldelse af passwords, kaldet KeyChain, fordi du har din egen favorit passwordmanager, så er der gode nyheder.

Efter opdateringen af iPhone eller iPad til iOS 12 kan du benytte tjenesterne, LastPass, Dashland og 1Password, som en integreret del af iOS-systemet. Du kan også vælge at deaktivere KeyChain.

Brugen af tredjeparts passwordmanagers giver mening, hvis du som jeg bruger forskellige typer enheder, der ikke kun står Apple på. Jeg bruger eksempelvis Android telefoner, iPhones, iPads og computere på kryds og tværs. Ved at bruge en tredjeparts manager følger mine adgangskoder med rundt på alle enheder.

Dette er verdens mest brugte password

Autofill med LastPass i DR TV
Autofill med LastPass i DR TV appen på iOS 12 (Foto: MereMobil.dk)

Sådan aktiveres tredjeparts password autofill i iOS 12

Du aktiverer adgang til autoudfyldning af passwords i IOS 12 via Indstillinger > Adgangskoder & konti. Tryk herefter på Autoudfyld adgangskoder.

Når opsætningen af fuldført får du mulighed for at autoudfylde i apps og på websites med den tjeneste du selv har valgt.

LastPass, 1Password og Dashlane understøtter alle godkendelse via Face ID, Touch ID eller pin-kode.

Det er vigtigt, at du bruger en sikker adgangskode til de mange forskellige tjenester, der benyttes på computere, tablets og smartphones. Den samme adgangskode alle steder gør ens data utroligt sårbare, og hackerne er i dag meget dygtige.

Med en passwordmanager kan du, på en let måde, have unikke adgangskoder til alle apps og tjenester.

GUIDE: Sådan finder du en mistet iPhone

Video fra LastPass om autofill i iOS 12

Mere til historien

Passwordmanagers har gennem tiden været udsat for forsøg på hacking. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en passwordmanager som er seriøst og tager datasikkerheden alvorligt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer