Spændende farver til nye Samsung-modeller

6

Samsung Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Note10 Lite rygtes at være på vej. Læs om de spændende farver på de kommende modeller her.

Hvis vi skal tro rygtebørsen, så er Samsung på vej med flere nye smartphone-modeller, som blandt andet tæller Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de tre modeller, men farverne ser ud til at være lækket nu. Det skriver MySmartPrice.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Evan Blass (aka Twitter-brugeren @EvLeaks) har tidligere på måneden skrevet, at Galaxy S11 kommer i tre forskellige modeller, fordelt på fem varianter – da der er forskel på LTE- og 5G-varianterne.

Ifølge MySmartPrice, så kommer Galaxy S11 i farverne sort, grå og blå, mens den billigere Galaxy S11e vil komme i blå, grå og pink.

Samsung har gennem årene haft for vane at lancere nogle farvevarianter ved den officielle lancering, hvorefter de på et senere tidspunkt har annonceret andre farver.

Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy S10 Lite, der endnu ikke er lanceret officielt, rygtes at komme i farverne sort, blå og hvid, mens Galaxy Note10 Lite vil komme i farverne rød, sølv og sort.

Galaxy S11 ”stjæler” vigtig funktion fra iPhone

Det er uvist, hvornår Samsung vil lancere Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite. Det ventes dog, at det bliver inden årsskiftet, da Galaxy S10-serien hører til 2019, mens Galaxy S11-serien først offentliggøres i februar/marts 2020.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Samsung har nyt i sagen. Indtil videre er der dog ingen oplysninger fra Samsung.

Mere til historien

Selvom producenterne lancerer farverige smartphone-modeller er det ikke altid noget, at vi får glæde af på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer