Spændende farver til nye Samsung-modeller

Samsung Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Note10 Lite rygtes at være på vej. Læs om de spændende farver på de kommende modeller her.

Hvis vi skal tro rygtebørsen, så er Samsung på vej med flere nye smartphone-modeller, som blandt andet tæller Galaxy S11, Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring de tre modeller, men farverne ser ud til at være lækket nu. Det skriver MySmartPrice.

Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

Evan Blass (aka Twitter-brugeren @EvLeaks) har tidligere på måneden skrevet, at Galaxy S11 kommer i tre forskellige modeller, fordelt på fem varianter – da der er forskel på LTE- og 5G-varianterne.

Ifølge MySmartPrice, så kommer Galaxy S11 i farverne sort, grå og blå, mens den billigere Galaxy S11e vil komme i blå, grå og pink.

Samsung har gennem årene haft for vane at lancere nogle farvevarianter ved den officielle lancering, hvorefter de på et senere tidspunkt har annonceret andre farver.

Galaxy S10 Lite og Note10 Lite

Galaxy S10 Lite, der endnu ikke er lanceret officielt, rygtes at komme i farverne sort, blå og hvid, mens Galaxy Note10 Lite vil komme i farverne rød, sølv og sort.

Galaxy S11 ”stjæler” vigtig funktion fra iPhone

Det er uvist, hvornår Samsung vil lancere Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite. Det ventes dog, at det bliver inden årsskiftet, da Galaxy S10-serien hører til 2019, mens Galaxy S11-serien først offentliggøres i februar/marts 2020.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når Samsung har nyt i sagen. Indtil videre er der dog ingen oplysninger fra Samsung.

Mere til historien

Selvom producenterne lancerer farverige smartphone-modeller er det ikke altid noget, at vi får glæde af på det danske marked.

ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram