Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

RYGTE: Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version kaldet Samsung Galaxy S10 Lite. Selvom der står “lite” i navnet, så er specifikationerne ret gode.

Holder rygterne stik, så er Samsung angiveligt på vej med en ny udgave af topmodellen Galaxy S10. Det kan være, at det bliver en telefon, der øger Samsungs julesalg?

Der er i hvert fald dukket oplysninger frem på Geekbench, der tyder på, at en ny Galaxy S10 er på vej. Modellen skulle få navnet Galaxy S10 Lite.

Ud fra specifikationerne at dømme er den umiddelbart ikke helt så “lite” som navnet antyder.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Knapt så “lite”

Hvis både Lite-navnet og de lækkede specifikationer holder stik, så skal det tages med et gran salt det med “lite”.

Galaxy S10 Lite rygtes at komme med 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels, Qualcomm Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 4.500 mAh batteri og 45 watt hurtig opladning.

Kameraet skulle eftersigende være et triplekamera med 48 pixels, 12 megapxiels og 5 megapixels sensorer. Mens frontkameraet er på 32 megapixels.

Ifølge GSMArena, så kommer den med Android 9 og Samsungs One UI ovenpå. Men andre steder står der, at Galaxy S10 Lite har Android 10. Det er derfor spændende at se, hvad det endelige produkt kommer med, hvis det altså kommer i handlen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det er også spændende om Galaxy S10 Lite kommer til salg på det danske marked eller er det er en model, som går forbi vores breddegrader. Vi holder øje med om rygterne holder stik, samt hvad prisen ender på.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Mere til historien

Du kan se det forskellige tilbehør, der blev lanceret samtidig med Galaxy S10’erne i foråret. Det er dog uvist om det tilbehør også vil passe til Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 ser dagens lys

Samsung har i dag i Paris præsenteret den nye Galaxy Z Fold6. Igen med fokus på Galaxy AI, men også mere hårdførhed i et foldbart design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram