Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

RYGTE: Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version kaldet Samsung Galaxy S10 Lite. Selvom der står “lite” i navnet, så er specifikationerne ret gode.

Holder rygterne stik, så er Samsung angiveligt på vej med en ny udgave af topmodellen Galaxy S10. Det kan være, at det bliver en telefon, der øger Samsungs julesalg?

Der er i hvert fald dukket oplysninger frem på Geekbench, der tyder på, at en ny Galaxy S10 er på vej. Modellen skulle få navnet Galaxy S10 Lite.

Ud fra specifikationerne at dømme er den umiddelbart ikke helt så “lite” som navnet antyder.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Knapt så “lite”

Hvis både Lite-navnet og de lækkede specifikationer holder stik, så skal det tages med et gran salt det med “lite”.

Galaxy S10 Lite rygtes at komme med 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels, Qualcomm Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 4.500 mAh batteri og 45 watt hurtig opladning.

Kameraet skulle eftersigende være et triplekamera med 48 pixels, 12 megapxiels og 5 megapixels sensorer. Mens frontkameraet er på 32 megapixels.

Ifølge GSMArena, så kommer den med Android 9 og Samsungs One UI ovenpå. Men andre steder står der, at Galaxy S10 Lite har Android 10. Det er derfor spændende at se, hvad det endelige produkt kommer med, hvis det altså kommer i handlen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det er også spændende om Galaxy S10 Lite kommer til salg på det danske marked eller er det er en model, som går forbi vores breddegrader. Vi holder øje med om rygterne holder stik, samt hvad prisen ender på.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Mere til historien

Du kan se det forskellige tilbehør, der blev lanceret samtidig med Galaxy S10’erne i foråret. Det er dog uvist om det tilbehør også vil passe til Galaxy S10 Lite.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram