Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

0

RYGTE: Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version kaldet Samsung Galaxy S10 Lite. Selvom der står “lite” i navnet, så er specifikationerne ret gode.

Holder rygterne stik, så er Samsung angiveligt på vej med en ny udgave af topmodellen Galaxy S10. Det kan være, at det bliver en telefon, der øger Samsungs julesalg?

Der er i hvert fald dukket oplysninger frem på Geekbench, der tyder på, at en ny Galaxy S10 er på vej. Modellen skulle få navnet Galaxy S10 Lite.

Ud fra specifikationerne at dømme er den umiddelbart ikke helt så “lite” som navnet antyder.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Knapt så “lite”

Hvis både Lite-navnet og de lækkede specifikationer holder stik, så skal det tages med et gran salt det med “lite”.

Galaxy S10 Lite rygtes at komme med 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels, Qualcomm Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 4.500 mAh batteri og 45 watt hurtig opladning.

Kameraet skulle eftersigende være et triplekamera med 48 pixels, 12 megapxiels og 5 megapixels sensorer. Mens frontkameraet er på 32 megapixels.

Ifølge GSMArena, så kommer den med Android 9 og Samsungs One UI ovenpå. Men andre steder står der, at Galaxy S10 Lite har Android 10. Det er derfor spændende at se, hvad det endelige produkt kommer med, hvis det altså kommer i handlen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det er også spændende om Galaxy S10 Lite kommer til salg på det danske marked eller er det er en model, som går forbi vores breddegrader. Vi holder øje med om rygterne holder stik, samt hvad prisen ender på.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Mere til historien

Du kan se det forskellige tilbehør, der blev lanceret samtidig med Galaxy S10’erne i foråret. Det er dog uvist om det tilbehør også vil passe til Galaxy S10 Lite.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer