Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version

RYGTE: Samsung Galaxy S10 på vej i en Lite-version kaldet Samsung Galaxy S10 Lite. Selvom der står "lite" i navnet, så er specifikationerne ret gode.

Holder rygterne stik, så er Samsung angiveligt på vej med en ny udgave af topmodellen Galaxy S10. Det kan være, at det bliver en telefon, der øger Samsungs julesalg?

Der er i hvert fald dukket oplysninger frem på Geekbench, der tyder på, at en ny Galaxy S10 er på vej. Modellen skulle få navnet Galaxy S10 Lite.

Ud fra specifikationerne at dømme er den umiddelbart ikke helt så "lite" som navnet antyder.

Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

Knapt så "lite"

Hvis både Lite-navnet og de lækkede specifikationer holder stik, så skal det tages med et gran salt det med "lite".

Galaxy S10 Lite rygtes at komme med 6,7 tommer AMOLED-skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels, Qualcomm Snapdragon 855 processor, 8 GB RAM, 4.500 mAh batteri og 45 watt hurtig opladning.

Kameraet skulle eftersigende være et triplekamera med 48 pixels, 12 megapxiels og 5 megapixels sensorer. Mens frontkameraet er på 32 megapixels.

Ifølge GSMArena, så kommer den med Android 9 og Samsungs One UI ovenpå. Men andre steder står der, at Galaxy S10 Lite har Android 10. Det er derfor spændende at se, hvad det endelige produkt kommer med, hvis det altså kommer i handlen.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S10e – det bedste køb

Det er også spændende om Galaxy S10 Lite kommer til salg på det danske marked eller er det er en model, som går forbi vores breddegrader. Vi holder øje med om rygterne holder stik, samt hvad prisen ender på.

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er noget nyt.

Mere til historien

Du kan se det forskellige tilbehør, der blev lanceret samtidig med Galaxy S10'erne i foråret. Det er dog uvist om det tilbehør også vil passe til Galaxy S10 Lite.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram