Samsung Galaxy S10 får fede funktioner

En stor opdatering til Samsung Galaxy S10-serien bringer fede funktioner fra Galaxy Note10. Flydende video, redigering og nattilstand er blandt nyhederne.

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+ og de andre Galaxy S10-telefoner opdateres med nye funktioner som hidtil kun har været tilgængelig på Galaxy Note10-serien (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du har en Samsung Galaxy S10 eller Galaxy S10+, så venter spændende nyheder på dig. Samsung har nemlig frigivet en stor softwareopdatering til topmodellerne fra foråret i år.

Samsung gør en række funktioner fra efterårets topdevice, Galaxy Note10-serien, tilgængelig på Galaxy S10’erne.

Her er nogle af nyhederne, som du får på Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+.

  • AR Doodle: Du kan tegne f.eks. briller og en hat på en person du ser i kameraet. Via teknologien Augmentet Reality følger brillerne og hatten motivet, når det bevæger sig. I videoen herunder kan du se en demo af AR Doodle.
  • Videoredigering: Samsungs galleriapp har nu en app til videoredigering indbygget, så du kan lave små film ud af de videoklips du har optaget. Selvom redigeringsappen ikke er verdens mest avancerede, så er det nu alligevel et meget godt begynderværktøj. Klik her og se min tidligere omtale af videoappen på Galaxy Note10+.
  • Nattilstand på frontkameraet: Kameraet opdateres med Night Mode på frontkameraet, så du kan tage bedre selfies, når lysforholdene er udfordrede.
  • Sløret baggrund i video: Det var ret imponerede, da Samsung kom med bokeh-tilstand i videooptageren. Det er den funktion, som giver sløret baggrund. Funktionen kommer nu også til Galaxy S10-serien. Se min demo af live-fokus her.
  • Flydende video: Galaxy S10-telefonerne får nu Super Steady videooptagelse, hvor videoerne får et næsten filmisk udtryk, fordi stabilisatoren er ekstremt effektiv. Se videoklippet herunder.
  • Opdatering til DeX: Nu integrerer telefonen bedre med Windows eller macOS. Hent appen fra samsungdex.com og tilslut Galaxy S10 med USB-C-kablet, så vil du opleve et betydeligt bedre samspil mellem smartphonen og computeren

Must-have opdatering

Denne opdatering er must-have for ejere af Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 eller Galaxy S10+.

Telefonerne får virkelig mange nye fede funktioner. Vigtigst af alt så betyder det, at Samsung ikke har glemt S10-kunderne, efter lanceringen af den nye Note-serie.

Ifølge Samsung så ruller den store opdatering ud fra i dag (4. oktober 2019) i hele Norden.

Hvis ikke du modtager opdateringen med det samme, så skal du ikke fortvivle. Den skal nok komme, såfremt du har en Galaxy S10-telefon som har lablen ”Approved for Nordic operators

Håndholdt video, redigeret på Galaxy S10+

Sådan virker AR Doodle

Mere til historien

Samsung Sponseret link Galaxy S10+ med 128 GB lagerplads koster lige nu omkring 5.800 kroner. Telefonen har haft et betydeligt prisfald siden i foråret hvor den kostede 7.999 kroner.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram