Sådan er kameraet i OnePlus 8 Pro

Kameraet i OnePlus 8 Pro slår iPhone 11 Pro, men der er langt til toppen for OnePlus. Huawei er fortsat topscorer med P40 Pro.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro har, ifølge DxOMark, et kamera som leverer over Samsung Galaxy S20+ og iPhone 11 Pro Max men under Samsung Galaxy S20 Ultra og Huawei P40 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Kameraeksperterne hos DxOMark er klar med deres laboratorie-bedømmelse af kameraet i OnePlus 8 Pro. Kameravurderingerne er vigtige for producenterne, da netop kameraet for nogle mobilkøbere er et afgørende parameter.

OnePlus 8 Pro fik en samlet score på 119 point. Det bringer OnePlus 8 Pro ind på en tiendeplads hos DxOMark. Førstepladsen indtages stadig af Huawei P40 Pro, men Samsung Galaxy S20 Ultra er også at finde blandt de telefoner, som ligger over OnePlus.

Lige under OnePlus finder vi Samsung Galaxy S20+, iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy Note10+. Her er test-resultaterne for fem udvalgte telefoner, som sælges på det danske marked.

  • Huawei P40 Pro (128 point)
  • Samsung Galaxy S20 Ultra (122 point)
  • OnePlus 8 Pro (119 point)
  • Samsung Galaxy S20+ (118 point)
  • Apple iPhone 11 Pro Max (117 point)
Lowlight demo af Motorola Edge+
Lowlight demo af Motorola Edge+, OnePlus 8 Pro og iPhone 11 Pro. Motorola Edge+ har endnu ikke været på testbænken hos DxOMark (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus leverer gode detaljer – også i mørke

I forhold til tidligere telefoner har OnePlus gjort mere ud af kameraet på Pro-modellen, der kommer med en 48 megapixels hovedsensor. Desuden har OnePlus 8 Pro en 8 megapixels telefotosensor med 3x optisk zoom tilsvarende den vi så i OnePlus 7T Pro.

Ultra vidvinkelkameraet er gået fra 16 til 48 megapixels opløsning.

OnePlus 8 Pro får generelt rigtigt meget ros. Den er blandt de bedste smartphonekameraer, når det kommer til hvidbalancen. Den skaber gode farver og har en god balance mellem detaljer og støj på billederne.

I forhold til iPhone 11 Pro er kameraet i OnePlus 8 Pro bedre til at bevare detaljerne på motivet, hvilket opleves som højere skarphed.

Det gælder også ved low-lightfotografering. OnePlus-telefonen leverer gode detaljer og et forholdsvist lille støjniveau. Huawei P40 Pro har mindre støj end OnePlus, men detaljerne er dårligere. Apples iPhone 11 Pro giver ligeledes billeder med fine detaljer, men støjniveauet er her meget tydeligt.

OnePlus 8 Pro scorer 126 point for fotos og 103 point for video. Huawei P40 Pro fik 140 point på billeder og 105 point for videodelen. Se også skemaet herunder samt DxOMarks video om kameraet i OnePlus 8 Pro.

Vil du have alle detaljerne om kameraet i OnePlus 8 Pro, så tjek den omfattende test hos DxOMark.

VIDEO: Smartphone-duel... Motorola vs. OnePlus

Her kan du læse min anmeldelse af OnePlus 8 Pro.

 FotoVideoSamlet
Huawei P40 Pro140105128
OnePlus 8 Pro126103119
iPhone 11 Pro124102117
DxOMark scores, 8. juni 2020

Video om OnePlus 8 Pro-kameraet

Mere til historien

Hitlisten hos DxOmark præges i toppen af mange kinesiske modeller. Noget kan tyde på, at kineserne er blevet temmelig dygtige til at skabe mobilkameraer, der skyder gode billeder. Vi skal ikke specielt lang tid tilbage før kinesiske mobiler over en bred kam havde meget ringe kamerateknologi.

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram