OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

Nye rygter svirrer om OnePlus 8T. Nu forlyder nu, at den kommer med 120 Hz AMOLED-skærm og 48 megapixels kamera. Læs de seneste rygter her.

OnePlus 8 Pro har vundet den første pris, som "årets smartphone 2020" (Kilde: OnePlus)
OnePlus 8 Pro har vundet den første pris, som “årets smartphone 2020” (Kilde: OnePlus)

Det ventes ikke, at det varer så pokkers længe før OnePlus offentliggør OnePlus 8T. Rygterne svirrer derfor nu i stor stil. Ligesom der også tidligere på måneden blev lækket et billede, der angiveligt viser OnePlus 8T.

Ifølge de nyeste rygter vil OnePlus 8T komme med en 6,55 tommer AMOLED-skærm, som understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Derudover vil den komme med quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Det skriver Android Central.

Det er ikke de store overraskelser. Skærmen vil være svarende til den fra OnePlus 8-serien, men altså nu med 120 Hz opdateringshastighed. Hvilket ellers kun var OnePlus 8 Pro, som havde dette.

Quad-kameraet vil som sagt have en hovedsensor på 48 megapixels, mens der også vil være en 16 megapixels vidvinkel sensor, 5 megapixels macro og 2 megapixels portrætlinse. Vidvinkelsmodulet er det samme, som fra OnePlus 8. Men macro og portræt er altså nyt. OnePlus 8 har et triple-kamera.

OnePlus på vej med entry-level mobil

Processoren ventes at være en Snapdragon 865+ fra Qualcomm. Derudover vil den få 8 GB RAM og 128 GB RAM. Den vil komme med OxygenOS 11 baseret på Android 11 fra salgsstarten.

OnePlus 8T er kendt under kodenavnet “Kebab”.

Designet ventes at være meget lig hinanden fra OnePlus 8 og til den kommende OnePlus 8T.

OnePlus ventes at afsløre OnePlus 8T-serien i slutningen af september måned eller starten af oktober. De har dog på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud omkring OnePlus 8T-serien.

På MereMobil.dk følger vi 5G-udviklingen tæt. Du kan følge med via tech-nyheder i din indbakke to gange om ugen eller her på siten

Mere til historien

OnePlus har tidligere i år med stor succes lanceret OnePlus Nord. Og det ser ud til, at det ikke er den eneste budgettelefon, som vi skal forvente at se fra OnePlus i år.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
OnePlus Nord 5 er snart på vej

RYGTE: OnePlus Nord 4 springes over. OnePlus ventes at gå direkte på 5’eren.

(mere…)
Foldbar fremtid: MacBook møder iPad

Ifølge rygter kan Apple udvide deres produktlinje med en MacBook-iPad hybrid.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram