OnePlus 8T kommer med 120 Hz AMOLED-skærm

Nye rygter svirrer om OnePlus 8T. Nu forlyder nu, at den kommer med 120 Hz AMOLED-skærm og 48 megapixels kamera. Læs de seneste rygter her.

OnePlus 8 Pro har vundet den første pris, som "årets smartphone 2020" (Kilde: OnePlus)
OnePlus 8 Pro har vundet den første pris, som “årets smartphone 2020” (Kilde: OnePlus)

Det ventes ikke, at det varer så pokkers længe før OnePlus offentliggør OnePlus 8T. Rygterne svirrer derfor nu i stor stil. Ligesom der også tidligere på måneden blev lækket et billede, der angiveligt viser OnePlus 8T.

Ifølge de nyeste rygter vil OnePlus 8T komme med en 6,55 tommer AMOLED-skærm, som understøtter 120 Hz opdateringshastighed. Derudover vil den komme med quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels. Det skriver Android Central.

Det er ikke de store overraskelser. Skærmen vil være svarende til den fra OnePlus 8-serien, men altså nu med 120 Hz opdateringshastighed. Hvilket ellers kun var OnePlus 8 Pro, som havde dette.

Quad-kameraet vil som sagt have en hovedsensor på 48 megapixels, mens der også vil være en 16 megapixels vidvinkel sensor, 5 megapixels macro og 2 megapixels portrætlinse. Vidvinkelsmodulet er det samme, som fra OnePlus 8. Men macro og portræt er altså nyt. OnePlus 8 har et triple-kamera.

OnePlus på vej med entry-level mobil

Processoren ventes at være en Snapdragon 865+ fra Qualcomm. Derudover vil den få 8 GB RAM og 128 GB RAM. Den vil komme med OxygenOS 11 baseret på Android 11 fra salgsstarten.

OnePlus 8T er kendt under kodenavnet “Kebab”.

Designet ventes at være meget lig hinanden fra OnePlus 8 og til den kommende OnePlus 8T.

OnePlus ventes at afsløre OnePlus 8T-serien i slutningen af september måned eller starten af oktober. De har dog på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud omkring OnePlus 8T-serien.

På MereMobil.dk følger vi 5G-udviklingen tæt. Du kan følge med via tech-nyheder i din indbakke to gange om ugen eller her på siten

Mere til historien

OnePlus har tidligere i år med stor succes lanceret OnePlus Nord. Og det ser ud til, at det ikke er den eneste budgettelefon, som vi skal forvente at se fra OnePlus i år.

OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram