OnePlus opdaterer ældre telefoner med ny brugerflade

6

Har du en OnePlus 6, 7 eller OnePlus Nord, så er der en opdateret brugerflade på vej.

OnePlus 6T McLaren Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6T er den af de telefoner, der bliver opdateret med Oxygen OS 10 (Foto: OnePlus)

En række af de lidt ældre telefoner fra OnePlus, der stadig kører Android 10, bliver nu opdateret med den nyeste brugerflade Oxygen OS 11. Disse smartphones bliver således opgraderet fra Oxygen OS 10.

Selvom opdateringen mest er grafik og staffage, vil mange OnePlus-ejere nok alligevel være glade for, at der kommer lidt nyt til dem også.

Ifølge Android Authority bliver følgende telefoner opdateret til Oxygen OS 11:

  • OnePlus 6-serien
  • OnePlus 6T
  • OnePlus 7-serien
  • OnePlus 7T-serien
  • OnePlus Nord

Android Police har talt med en talsperson fra OnePlus, der bekræfter, at der også er en snartlig opgradering til OnePlus Nord N10 og Nord N100.

Det skal nok lige slås fast, at der er tale om en opdatering af brugerfladen fra OnePlus og ikke en opdatering til Android 11.

Lige nu er der mange rygter om de forventede kommende OnePlus 9-telefoner. Senest er nøglespecifikationerne på OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro blevet afsløret.

OnePlus har vundet prisen ”Årets mobil” for denne telefon

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Den ene af OnePlus-grundlæggerne, Carl Pei, forlod sidste år firmaet. Nu har han annonceret sit nye techfirma, der har fået navnet ”Nothing”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer