OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro – nøglespecifikationer afsløret

12

Der er nu lækket flere oplysninger om OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Få det seneste her.

OnePlus 9 læk (Foto: AndroidGuys)
Et tidligere lækket billede, der måske viser den kommende OnePlus 9 (Foto: AndroidGuys)

Et nyt læk har afsløret specifikationerne for skærmene på de kommende OnePlus-flagskibstelefoner.

Allerede i slutningen af 2020 begyndte der at komme mange oplysninger om de kommende OnePlus telefoner. Og det ser ud til at fortsætte.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

Flere nøglespecifikationer for OnePlus 9-serien er nu afsløret. Det er den kinesiske tipster Digital Chat Station, som står bag de nyeste oplysninger. Det skriver Android Central.

OnePlus 9 ventes at komme med en 6,55 tommer FHD+ skærm med 120 Hz opdateringshastighed, mens skærmen på OnePlus 9 Pro får QHD+ opløsning. Skærmen på OnePlus 9 Pro vil desuden være 6,78 tommer og “kurvet”. OnePlus 9 Pro får også 120 Hz opdateringshastighed.

Begge modeller kommer med hole-punch i øverste venstre hjørne – præcis som forgængerne.

Forventningen er også, at den kommer med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm, samt 4.500 mAh batteri der vil understøtte 65 watt hurtigopladning. Det er uvist om både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro vil komme med 4.500 mAh batteri eller der vil være forskel på størrelsen på batterierne.

Detaljer om OnePlus 9 er lækket

Noget af det der fortsat er stille på rygtebørsen omkring er kameraspecifikationerne på de to telefoner.

OnePlus har endnu ikke meldt ud, hvornår de vil afsløre OnePlus 9-serien. Men det ventes, at det måske sker før de plejer. OnePlus har normalt først lanceret i april/maj. Men rygterne er så massive og har været i noget tid, kan det tyde på, at OnePlus flytter deres lancering frem i år.

På nuværende tidspunkt er det rygter og spekulationer, så det kan altså vise sig ikke at holde stik.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Skubber OnePlus deres lancering frem i år, er de ikke de eneste. Samsung har allerede præsenteret deres nyeste smartphone-modeller, som kommer i handlen fredag den 29. januar 2020.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer