OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro – nøglespecifikationer afsløret

Der er nu lækket flere oplysninger om OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro. Få det seneste her.

OnePlus 9 læk (Foto: AndroidGuys)
Et tidligere lækket billede, der måske viser den kommende OnePlus 9 (Foto: AndroidGuys)

Et nyt læk har afsløret specifikationerne for skærmene på de kommende OnePlus-flagskibstelefoner.

Allerede i slutningen af 2020 begyndte der at komme mange oplysninger om de kommende OnePlus telefoner. Og det ser ud til at fortsætte.

OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

Flere nøglespecifikationer for OnePlus 9-serien er nu afsløret. Det er den kinesiske tipster Digital Chat Station, som står bag de nyeste oplysninger. Det skriver Android Central.

OnePlus 9 ventes at komme med en 6,55 tommer FHD+ skærm med 120 Hz opdateringshastighed, mens skærmen på OnePlus 9 Pro får QHD+ opløsning. Skærmen på OnePlus 9 Pro vil desuden være 6,78 tommer og “kurvet”. OnePlus 9 Pro får også 120 Hz opdateringshastighed.

Begge modeller kommer med hole-punch i øverste venstre hjørne – præcis som forgængerne.

Forventningen er også, at den kommer med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm, samt 4.500 mAh batteri der vil understøtte 65 watt hurtigopladning. Det er uvist om både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro vil komme med 4.500 mAh batteri eller der vil være forskel på størrelsen på batterierne.

Detaljer om OnePlus 9 er lækket

Noget af det der fortsat er stille på rygtebørsen omkring er kameraspecifikationerne på de to telefoner.

OnePlus har endnu ikke meldt ud, hvornår de vil afsløre OnePlus 9-serien. Men det ventes, at det måske sker før de plejer. OnePlus har normalt først lanceret i april/maj. Men rygterne er så massive og har været i noget tid, kan det tyde på, at OnePlus flytter deres lancering frem i år.

På nuværende tidspunkt er det rygter og spekulationer, så det kan altså vise sig ikke at holde stik.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

Skubber OnePlus deres lancering frem i år, er de ikke de eneste. Samsung har allerede præsenteret deres nyeste smartphone-modeller, som kommer i handlen fredag den 29. januar 2020.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram