Samsung Galaxy S21-serien – det første kig

6

VIDEO: Jeg har set nærmere på den nye Galaxy S21-serie fra Samsung, der kommer i handlen senere på måneden. 

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Samsung har præsenteret året flagskibsserie Galaxy S21. Serien består af tre nye modeller, som er: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S21 Ultra er den store model – og den er virkelig stor. Det er også den eneste model, som har minimum 12 GB RAM – den kommer i varianter med enten 12 GB eller 16 GB RAM. Galaxy S21 og Galaxy S21+ kommer begge kun i en variant med 8 GB RAM.

Samsung har valgt at droppe SD-kortet, hvilket giver mening for mange. Nogle vil dog klart savne muligheden. Det. Men mange skifter for sjældent hukommelseskort og derfor vil mange komme til at bruge alt for sløve hukommelseskort i telefonen. Langsom hukommelse giver samlet set en dårlig oplevelse. For store virksomheder, kan der også være en sikkerhedsproblematik, når en telefon har adgang til hukommelseskort.

Prisen fra salgsstarten er “nedjusteret” i forhold til sidste år. Derfor virker Samsung allerede inden salgsstarten mere aggressive. De har dog også nedgraderet skærmopløsningen, samt fjernet lader og headset fra salgsæsken.

Nedgradering? Mine indtryk af Galaxy S21-serien

Der er ingen tvivl om, at Galaxy S21 Ultra er den “fede” model.. Det er der du får alle de fede funktioner og de vildeste specifikationer. Men det er også den, som er klart dyrest. De fleste “almindelige” forbrugere vil sagtens kunne “nøjes” med Galaxy S21 eller Galaxy S21+. Du. Kan blive klogere på forskellene via linket herunder.

Galaxy S21 Ultra kommer i to lidt kedelige standardfarver. Vil du have den nye spændende lilla farve, skal du gå efter Galaxy S21 og. Galaxy S21+.

Her er forskellene i Samsung Galaxy S21-serien

Galaxy S21–serien har salgsstart fredag den 29. januar 2021. Priserne starter ved 6.599 kroner. For Galaxy S21 og 8.199 kroner for Galaxy S21+. Er du til den helt store Galaxy S21 Ultra, så starter prisen på 9.799 kroner for den billigste konfiguration.

PRISER: Her er de danske priser på Galaxy S21-serien

Mere til historien

Du kan i den kommende uge læse min fulde anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer