OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

OnePlus var først imod trådløs opladning, men nu ser det ud til, at de for alvor rykker – og slår rekorder. OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning.

OnePlus 8T
OnePlus 8T, der er den nyeste telefon fra OnePlus, understøtter ikke trådløs opladning (Foto: OnePlus)

Det er indtil videre kun rygter, men det lyder ganske lovende, det seneste rygter om OnePlus 9.

OnePlus var ellers længe imod trådløs opladning, men nu ser det for alvor ud til, at de har taget den trådløse ladeteknologi til sig. Det er kun et lille års tid siden, at OnePlus “åbnede” for trådløs opladning.

Selvom de var længe om at lancere en telefon, som understøttede trådløs opladning, er OnePlus altså nu klar med hurtig trådløs opladning, hvis rygterne holder stik. Det skriver Pocketnow.com.

OnePlus har altid gået op i hurtigopladning, men via kabel. Deres WarpCharge tilbød de senest på OnePlus 8T med 65 watt. Den kom derimod ikke med trådløs opladning.

100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

Men nu er det ikke nok med hurtig kabletopladning. OnePlus vil angiveligt også tilbyde trådløs opladning på, i hvert fald, den kommende OnePlus 9 Pro.

Skal man tro Max J., vil OnePlus 9 Pro nemlig understøtte 45 watt trådløs opladning. Det skriver Voice. Dermed går de fra 30 watt trådløs opladning på forgængeren, OnePlus 8 Pro, som i øvrigt blev kåret til ”Årets Mobil 2020” af jer læsere på MereMobil.dk.

For at opnå 30 watt trådløs opladning på OnePlus 8 Pro skal der bruges en specialudviklet trådløs oplader fra OnePlus, hvilket nok også vil være tilfældet på OnePlus 9 Pro. Købere af OnePlus 8 Pro som kunne nøjes med 10 watt trådløs opladning, kunde oplade telefonen på en hvilken som helst trådløs oplader.

OnePlus har vundet prisen – Årets Mobil 2020

Det er uvist, hvor mange watt at OnePlus vil understøtte via kabel på den nye topdemo, men det ventes, at det mindst vil være 65 watt.

Det er også uvist om OnePlus 9 vil understøtte trådløs opladning, samt hvis den gør, om det også vil være 65 watt. Hverken OnePlus 8 og den nyeste OnePlus 8T understøtter ikke trådløs opladning.

Præcis hvornår OnePlus afslører den nye OnePlus 9-serie er uvist, men det ventes, at serien i år består af tre modeller: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 Lite.

Detaljer om OnePlus 9 er lækket

På MereMobil.dk kommer vi til at følge OnePlus’ lanceringer tæt.

Husk du kan følge MereMobil.dk på Instagram eller via vores gratis nyhedsbrev.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro vil komme med den nyeste Snapdragon 888 processor fra Qualcomm. Mens OnePlus 9 Lite formentlig vil komme med Snapdragon 865 processoren, da den formentlig vil være en mere prisvenlig variant.

Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Udfordrer Samsung på batteritid – mød OnePlus Watch 2

OnePlus Watch 2 imponerer på batteritiden, der sætter Samsung Galaxy Watch og Apple Watch til vægs.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram