OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning

OnePlus var først imod trådløs opladning, men nu ser det ud til, at de for alvor rykker – og slår rekorder. OnePlus 9 Pro på vej med 45 watt trådløs opladning.

OnePlus 8T
OnePlus 8T, der er den nyeste telefon fra OnePlus, understøtter ikke trådløs opladning (Foto: OnePlus)

Det er indtil videre kun rygter, men det lyder ganske lovende, det seneste rygter om OnePlus 9.

OnePlus var ellers længe imod trådløs opladning, men nu ser det for alvor ud til, at de har taget den trådløse ladeteknologi til sig. Det er kun et lille års tid siden, at OnePlus "åbnede" for trådløs opladning.

Selvom de var længe om at lancere en telefon, som understøttede trådløs opladning, er OnePlus altså nu klar med hurtig trådløs opladning, hvis rygterne holder stik. Det skriver Pocketnow.com.

OnePlus har altid gået op i hurtigopladning, men via kabel. Deres WarpCharge tilbød de senest på OnePlus 8T med 65 watt. Den kom derimod ikke med trådløs opladning.

100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

Men nu er det ikke nok med hurtig kabletopladning. OnePlus vil angiveligt også tilbyde trådløs opladning på, i hvert fald, den kommende OnePlus 9 Pro.

Skal man tro Max J., vil OnePlus 9 Pro nemlig understøtte 45 watt trådløs opladning. Det skriver Voice. Dermed går de fra 30 watt trådløs opladning på forgængeren, OnePlus 8 Pro, som i øvrigt blev kåret til ”Årets Mobil 2020” af jer læsere på MereMobil.dk.

For at opnå 30 watt trådløs opladning på OnePlus 8 Pro skal der bruges en specialudviklet trådløs oplader fra OnePlus, hvilket nok også vil være tilfældet på OnePlus 9 Pro. Købere af OnePlus 8 Pro som kunne nøjes med 10 watt trådløs opladning, kunde oplade telefonen på en hvilken som helst trådløs oplader.

OnePlus har vundet prisen – Årets Mobil 2020

Det er uvist, hvor mange watt at OnePlus vil understøtte via kabel på den nye topdemo, men det ventes, at det mindst vil være 65 watt.

Det er også uvist om OnePlus 9 vil understøtte trådløs opladning, samt hvis den gør, om det også vil være 65 watt. Hverken OnePlus 8 og den nyeste OnePlus 8T understøtter ikke trådløs opladning.

Præcis hvornår OnePlus afslører den nye OnePlus 9-serie er uvist, men det ventes, at serien i år består af tre modeller: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 Lite.

Detaljer om OnePlus 9 er lækket

På MereMobil.dk kommer vi til at følge OnePlus' lanceringer tæt.

Husk du kan følge MereMobil.dk på Instagram eller via vores gratis nyhedsbrev.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro vil komme med den nyeste Snapdragon 888 processor fra Qualcomm. Mens OnePlus 9 Lite formentlig vil komme med Snapdragon 865 processoren, da den formentlig vil være en mere prisvenlig variant.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram