100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

Flere smartphone-producenter arbejder angiveligt på trådløse opladningsløsninger med helt op til 100 watt. Måske lancering i 2021.

Defekt batteri
Vi kender alle det, at løbe tør for batteri på smartphonen og vente på at lade op. Men der er måske godt nyt på vej. 100 watt+ opladning ser måske dagens lys i 2021. (Foto: Andreluiz Cunha)

Tilbage i august afslørede den kinesiske smartphone-producent telefonen Mi 10 Ultra. Dette var den første smartphone i verden, som understøttede 120 watt opladning med kabel. Telefonen kom med Qualcomms Quick Charge 5 teknologi. Dette kunne lade telefonens 4.500 mAh store batteri helt op på kun 23 minutter.

Lynopladning: Fra 0 til 100 % på 20 minutter

Ifølge nye rygter ser det ud til, at flere Android producenter nu arbejder på trådløse opladningsløsninger på helt op til 100 watt. Vi skrev tilbage i starten af juli, at 100W+ opladning kan blive en realitet til næste år.

På nuværende tidspunkt er den hurtigste trådløse opladning, der tilbydes på markedet 65 watt. Dette finder du i OnePlus 8T, som vi netop har anmeldt. Xiaomi Mi 10 Ultra har tidligere tilbudt 50 watts opladning. Her lades batteriet fuldt op på 40 minutter.

Oppo, der er i familie med OnePlus, har også annonceret deres 65 watt trådløse opladningsteknologi tidligere i år, men de har endnu ikke sendt et produkt på markedet med denne.

Trådløs opladning med 100 watt på vej

Men ifølge Digital Chat Station, vil flere smartphone-producenter lancere telefoner med 100 watt trådløs opladning næste år. Der er dog ikke yderligere informationer til dette. Altså hverken hvornår næste år eller hvem producenterne er.

Det er dog sandsynligt, at det vil være producenter som Xiaomi, Huawei eller OPPO, der bliver de første med en teknologi, som giver 100 watt trådløs opladning.

Er du til trådløs opladning eller er du ligeglad? Og betyder det noget for dig, hvor hurtigt din smartphone kan lade? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

En fuglerede af ledninger

Mere til historien

Mens nogle producenter forsøger at få hurtigere og hurtigere opladning, er Apple gået en anden vej. De har i stedet genoplivet deres magnetiske opladeteknologi MagSafe. Denne understøtter kun 15 watt, så der er altså langt til de 100 watt.

Læs også:
Qualcomm vil oplade din telefon på et kvarter

Ny trådløs standard fremvist – Qi2

En ny trådløs oplade-standard er netop fremvist. Qi2 gør det lettere og mere strømeffektivt at oplade trådløst. Qi2 er baseret på Apples MagSafe.

(mere…)
Ikea Sjömärke kan gøre dit bord til trådløs oplader

Du kan tilføje trådløs opladning til dit skrivebord, sengebord, en hylde eller andet med Ikeas nye produkt Sjömärke.

(mere…)
Apple speeder ikke trådløsopladning op

Der sker en del med teknologien for trådløs-opladning og hastigheden af denne, men Apples nye iPhones oplader ikke hurtigere end sidste års modeller. 

(mere…)
Ny MagSafe-oplader spottet før Apple-event

KORT NYT: Det tyder på, at Apple er klar med en ny MagSafe-oplader til det kommende Apple event.

(mere…)
Motorola klar med revolutionerende oplader

Motorola er klar med en ny trådløs oplader, som kan lade på tre meters afstand.

(mere…)
Apple lancerer trådløs opladning på farten

Apple er klar med en MagSafe Battery Pack til iPhone 12-serien, der lader trådløst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram