Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Apple satser på trådløs opladning og er med MagSafe opladeren klar med dobbelt så hurtig trådløs opladning som tidligere.

Apple er klar med MagSafe oplader
Apple er klar med MagSafe oplader – magnetisk opladning – til iPhone 12-serien (Foto: Apple)

MagSafe. Har du haft en gammel MacBook, så klinger MagSafe-navnet nok godt i dine ører. Det var i hvert fald en meget populær magnetisk opladeteknologi, som Apple tidligere benyttede.

iPhone 12 – stærkere skærm, bedre kamera og 5G

De gamle MagSafe-opladere måtte dog lade livet med introduktionen af USB-C, men nu genopliver Apple MagSafe. Denne gang til iPhone 12-serien.

Apple er klar med en ny serie af magnetisk opladnings-tilbehør, der understøtter alle de nye iPhone 12-modeller. Det smarte ved MagSafe er, at du ikke længere bøvler med om telefonen ligger rigtigt eller ej. Magneten gør, at den “klikker” fast – hver gang.

iPhone 12 Pro – iPhone er større, flottere og federe

Den nye MagSafe oplader iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max med 15 watt. Opladeren understøtter også ældre iPhone-modeller, der kan lades trådløst. Dette sker med den trådløse Qi-standard ved 7,5 watt.

Dermed kan kommende iPhone 12-ejere glæde sig over, at det mere effektivt at lade trådløst med MagSafe-opladeren.

Der findes allerede inden salgsstarten af iPhone 12 en hel del forskelligt tilbehør. Se tilbehør til iPhone 12 her Sponseret link

Pris og tilgængelighed på MagSafe oplader

MagSafe-opladeren er ekstra tilbehør, der kan købes for 349 kroner. Den er endnu ikke i handlen, men den kommer til salg samtidig med de første iPhone-modeller. MagSafe-opladeren kan købes fra fredag den 16. oktober 2020. Hvilket er samme dag, som de første iPhone 12-modeller kan forudbestilles fra.

Apple præsenterede også en MagSafe Duo-oplader, der kommer på et senere tidspunkt. Det er endnu ikke oplyst, hvornår den lander i handlen eller hvad prisen bliver på denne. Men den kan oplade både en iPhone og et Apple Watch.

MagSafe Duo-opladeren
MagSafe Duo-opladeren er endnu ikke tilgængelig, men kommer i handlen senere (Foto: Apple)

Apple har i deres iPhone-lineup fjernet opladeren og de medfølgende EarPods fremadrettet. Dette er, ifølge Apple, for at reducere den skadelige CO2-udledning, der har en negativ påvirkning på miljøet. Hvilket formentlig også er rigtigt. Men mon ikke også, at de så håber de vil sælge nogle MagSafe opladere og AirPods?

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Foruden Apples egne MagSafe-produkter, så oplyste Apple ved lanceringen at Belkin også arbejder på nogle fremtidige produkter.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Foruden MagSafe-opladeren kommer der også kortholder i læder med MagSafe og silikoneetuier i salg fra fredag den 16. oktober.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram