Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Apple satser på trådløs opladning og er med MagSafe opladeren klar med dobbelt så hurtig trådløs opladning som tidligere.

Apple er klar med MagSafe oplader
Apple er klar med MagSafe oplader - magnetisk opladning - til iPhone 12-serien (Foto: Apple)

MagSafe. Har du haft en gammel MacBook, så klinger MagSafe-navnet nok godt i dine ører. Det var i hvert fald en meget populær magnetisk opladeteknologi, som Apple tidligere benyttede.

iPhone 12 – stærkere skærm, bedre kamera og 5G

De gamle MagSafe-opladere måtte dog lade livet med introduktionen af USB-C, men nu genopliver Apple MagSafe. Denne gang til iPhone 12-serien.

Apple er klar med en ny serie af magnetisk opladnings-tilbehør, der understøtter alle de nye iPhone 12-modeller. Det smarte ved MagSafe er, at du ikke længere bøvler med om telefonen ligger rigtigt eller ej. Magneten gør, at den "klikker" fast - hver gang.

iPhone 12 Pro – iPhone er større, flottere og federe

Den nye MagSafe oplader iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max med 15 watt. Opladeren understøtter også ældre iPhone-modeller, der kan lades trådløst. Dette sker med den trådløse Qi-standard ved 7,5 watt.

Dermed kan kommende iPhone 12-ejere glæde sig over, at det mere effektivt at lade trådløst med MagSafe-opladeren.

Der findes allerede inden salgsstarten af iPhone 12 en hel del forskelligt tilbehør. Se tilbehør til iPhone 12 her %%%%

Pris og tilgængelighed på MagSafe oplader

MagSafe-opladeren er ekstra tilbehør, der kan købes for 349 kroner. Den er endnu ikke i handlen, men den kommer til salg samtidig med de første iPhone-modeller. MagSafe-opladeren kan købes fra fredag den 16. oktober 2020. Hvilket er samme dag, som de første iPhone 12-modeller kan forudbestilles fra.

Apple præsenterede også en MagSafe Duo-oplader, der kommer på et senere tidspunkt. Det er endnu ikke oplyst, hvornår den lander i handlen eller hvad prisen bliver på denne. Men den kan oplade både en iPhone og et Apple Watch.

MagSafe Duo-opladeren
MagSafe Duo-opladeren er endnu ikke tilgængelig, men kommer i handlen senere (Foto: Apple)

Apple har i deres iPhone-lineup fjernet opladeren og de medfølgende EarPods fremadrettet. Dette er, ifølge Apple, for at reducere den skadelige CO2-udledning, der har en negativ påvirkning på miljøet. Hvilket formentlig også er rigtigt. Men mon ikke også, at de så håber de vil sælge nogle MagSafe opladere og AirPods?

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Foruden Apples egne MagSafe-produkter, så oplyste Apple ved lanceringen at Belkin også arbejder på nogle fremtidige produkter.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Foruden MagSafe-opladeren kommer der også kortholder i læder med MagSafe og silikoneetuier i salg fra fredag den 16. oktober.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram