Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Apple har valgt at fjerne det medfølgende headsets og oplader fra salgsæskerne til alle iPhones i sortimentet og ikke kun iPhone 12.

Sådan er salgsæskernes indhold efter lanceringen af iPhone 12-serien - oplader og EarPods er væk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har valgt at fjerne de medfølgende EarPods og strømforsyningen i salgsæskerne på alle iPhone-modeller i deres sortiment. Rygterne har svirret og nu vist sig at holde stik.

Apple oplyser, at de har valgt ikke at vedlægge en strømforsyning/oplader og headset som en del af deres indsats for at reducere den skadelige CO2-udledning, der har en negativ påvirkning på miljøet. Du skal derfor benytte en ældre strømforsyning eller købe en ny – og det samme med headsettet.

Mange iPhone-brugere har måske også investeret i AirPods og benytter derfor slet ikke deres EarPods fra salgspakken.

Ved at fjerne headset og strømforsyning, så bliver det også muligt at pakke mindre og lettere, hvilket betyder, at der kan være 70 procent flere kasser på en palle. Apple oplyser, at ændringerne tilsammen betyder, at CO2-udledningen reduceres med 2 millioner tons om året, hvilket svarer til at fjerne næsten 450.000 biler fra vejene pr. år.

Det er ikke fordi, det kommer vildt bag på nogle, da de også i september måned fjernede strømforsyningen på Apple Watches.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

I lighed med Apple Watch er det ikke kun de nye produkter, men derimod alle modellerne i sortimentet, der rammes af ændringen.

Det betyder også, at iPhone SE (2020), iPhone 11 og iPhone Xr sælges uden strømforsyning og EarPods. Der vil formentlig være butikker, som har lagre med ”gamle” salgsæsker, hvor de er inkluderet. Men køber du på Apples hjemmeside eller nye forsendelser i butikkerne, så er det nu uden EarPods og strømforsyning.

Sådan var indholdet i salgsæskerne til Apples iPhones indtil iPhone 12-serien blev præsenteret (Foto: MereMobil.dk)
Sådan var indholdet i salgsæskerne til Apples iPhones indtil iPhone 12-serien blev præsenteret (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du ikke har en strømforsyning eller et par EarPods, og vil have disse, så har begge dele en pris på 169 kroner på Apples officielle hjemmeside.

Er du mere til en MagSafe oplader, så koster denne 349 kroner på Apples hjemmeside.

SE OGSÅ: Se udvalget af Apple høretelefoner hos Telia %%%%

Mere til historien

Foruden Apples egne headsets, EarPods og AirPods, så kan du også finde en del forskellige Beats headsets.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram