Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Apple har valgt at fjerne det medfølgende headsets og oplader fra salgsæskerne til alle iPhones i sortimentet og ikke kun iPhone 12.

Sådan er salgsæskernes indhold efter lanceringen af iPhone 12-serien - oplader og EarPods er væk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har valgt at fjerne de medfølgende EarPods og strømforsyningen i salgsæskerne på alle iPhone-modeller i deres sortiment. Rygterne har svirret og nu vist sig at holde stik.

Apple oplyser, at de har valgt ikke at vedlægge en strømforsyning/oplader og headset som en del af deres indsats for at reducere den skadelige CO2-udledning, der har en negativ påvirkning på miljøet. Du skal derfor benytte en ældre strømforsyning eller købe en ny – og det samme med headsettet.

Mange iPhone-brugere har måske også investeret i AirPods og benytter derfor slet ikke deres EarPods fra salgspakken.

Ved at fjerne headset og strømforsyning, så bliver det også muligt at pakke mindre og lettere, hvilket betyder, at der kan være 70 procent flere kasser på en palle. Apple oplyser, at ændringerne tilsammen betyder, at CO2-udledningen reduceres med 2 millioner tons om året, hvilket svarer til at fjerne næsten 450.000 biler fra vejene pr. år.

Det er ikke fordi, det kommer vildt bag på nogle, da de også i september måned fjernede strømforsyningen på Apple Watches.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

I lighed med Apple Watch er det ikke kun de nye produkter, men derimod alle modellerne i sortimentet, der rammes af ændringen.

Det betyder også, at iPhone SE (2020), iPhone 11 og iPhone Xr sælges uden strømforsyning og EarPods. Der vil formentlig være butikker, som har lagre med ”gamle” salgsæsker, hvor de er inkluderet. Men køber du på Apples hjemmeside eller nye forsendelser i butikkerne, så er det nu uden EarPods og strømforsyning.

Sådan var indholdet i salgsæskerne til Apples iPhones indtil iPhone 12-serien blev præsenteret (Foto: MereMobil.dk)
Sådan var indholdet i salgsæskerne til Apples iPhones indtil iPhone 12-serien blev præsenteret (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du ikke har en strømforsyning eller et par EarPods, og vil have disse, så har begge dele en pris på 169 kroner på Apples officielle hjemmeside.

Er du mere til en MagSafe oplader, så koster denne 349 kroner på Apples hjemmeside.

SE OGSÅ: Se udvalget af Apple høretelefoner hos Telia %%%%

Mere til historien

Foruden Apples egne headsets, EarPods og AirPods, så kan du også finde en del forskellige Beats headsets.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram