OnePlus åbner kattelem for trådløs opladning

3

Rygterne har været mange om OnePlus, som fortsat ikke tilbyder trådløs opladning, men mere og mere tyder på, at det er på vej til deres kommende modeller.

OnePlus 7
OnePlus 7 (Foto: OnePlus)

OnePlus har taget afstand fra trådløs opladning. Det er en af de teknologier som OnePlus’ telefoner eendnu ikke understøtter. Hvilket de konkurrerende topmodeller ellers gør.

Rygterne har svirret om, at tidligere modeller fra OnePlus ville komme med trådløs opladning, men senest på OnePlus 7T-serien er det altså udeblevet.

Nu florerer der så spekulationer om at OnePlus 8-serien vil komme med trådløs opladning, som den første telefon fra den kinesiske producent.

Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

OnePlus har haft fokus på deres egen hurtigopladning (Warp Charge), mens køberne altså har måtte kigge langt efter trådløs opladning.

Pete Lau, der er en af grundlæggerne af OnePlus, har tidligere i januar udtalt, at han personligt ikke er fan af trådløs opladning.

-”Jeg har prøvet 10 watt trådløs opladning og jeg kan ikke vænne mig til det. Jeg følte det gik langsomt og det er bare ikke det værd i forhold til at forbinde min telefon til en Warp Charge-lader og dens hurtige opladning,” udtalte Pete Lau til The Verge podcasten Vergecast tidligere på måneden.

Men måske det snart ændrer sig og denne udtalelse er givet for at flytte fokus?

OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til det

Hjemmesiden MobileScout skriver i hvert fald, at OnePlus har meldt sig ind i Wireless Power Consortium (WPC). Det er WPC, der håndterer Qi-standarden, hvilket er den teknologi mobilproducenterne bruger til trådløs opladning.

At OnePlus har meldt sig ind i WPC betyder dog ikke, at OnePlus 8-serien vil komme med trådløs opladning. Dog virker det til, at hvis det ikke bliver på OnePlus 8-serien, så vil det komme i nær fremtid.

Tror du, at OnePlus 8-serien kommer med trådløs opladning? Og tror du, at de kommer med hurtigere trådløs opladning end konkurrenterne? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Er du en af dem, som er meget interesseret i koncepttelefonen, Concept One, fra OnePlus? Så kan du måske være en af de heldige, der kan se den med egne øjne, når den 19. februar 2020 kommer til Danmark.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer