OnePlus åbner kattelem for trådløs opladning

Rygterne har været mange om OnePlus, som fortsat ikke tilbyder trådløs opladning, men mere og mere tyder på, at det er på vej til deres kommende modeller.

OnePlus 7
OnePlus 7 (Foto: OnePlus)

OnePlus har taget afstand fra trådløs opladning. Det er en af de teknologier som OnePlus’ telefoner eendnu ikke understøtter. Hvilket de konkurrerende topmodeller ellers gør.

Rygterne har svirret om, at tidligere modeller fra OnePlus ville komme med trådløs opladning, men senest på OnePlus 7T-serien er det altså udeblevet.

Nu florerer der så spekulationer om at OnePlus 8-serien vil komme med trådløs opladning, som den første telefon fra den kinesiske producent.

Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

OnePlus har haft fokus på deres egen hurtigopladning (Warp Charge), mens køberne altså har måtte kigge langt efter trådløs opladning.

Pete Lau, der er en af grundlæggerne af OnePlus, har tidligere i januar udtalt, at han personligt ikke er fan af trådløs opladning.

-”Jeg har prøvet 10 watt trådløs opladning og jeg kan ikke vænne mig til det. Jeg følte det gik langsomt og det er bare ikke det værd i forhold til at forbinde min telefon til en Warp Charge-lader og dens hurtige opladning,” udtalte Pete Lau til The Verge podcasten Vergecast tidligere på måneden.

Men måske det snart ændrer sig og denne udtalelse er givet for at flytte fokus?

OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til det

Hjemmesiden MobileScout skriver i hvert fald, at OnePlus har meldt sig ind i Wireless Power Consortium (WPC). Det er WPC, der håndterer Qi-standarden, hvilket er den teknologi mobilproducenterne bruger til trådløs opladning.

At OnePlus har meldt sig ind i WPC betyder dog ikke, at OnePlus 8-serien vil komme med trådløs opladning. Dog virker det til, at hvis det ikke bliver på OnePlus 8-serien, så vil det komme i nær fremtid.

Tror du, at OnePlus 8-serien kommer med trådløs opladning? Og tror du, at de kommer med hurtigere trådløs opladning end konkurrenterne? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Er du en af dem, som er meget interesseret i koncepttelefonen, Concept One, fra OnePlus? Så kan du måske være en af de heldige, der kan se den med egne øjne, når den 19. februar 2020 kommer til Danmark.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram