Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

RYGTE: OnePlus har indtil nu holdt sig væk fra trådløs opladning, men nu forlyder det, at OnePlus 8 Pro måske vil understøtte trådløs opladning.

OnePlus har tidligere været klare i meldingen om, at de ikke ville understøtte trådløs opladning på deres telefoner. Grunden var, at teknologien ikke var god og hurtig nok. Derfor ville OnePlus i stedet satse på hurtigopladning med kabel. Det OnePlus kalder Warp Charge.

Men måske dette snart ændrer sig.

De seneste rygter går i hvert fald på, at OnePlus 8 Pro, som ventes at blive offentliggjort i foråret vil understøtte trådløs opladning.

Det er Twitter-brugeren Max J., som har lagt et billede op, hvor han giver hints om, at ”OnePlus 8 Pro” vil understøtte denne funktion. Han skriver dog også yderligere, at det er en illustration for at vise muligheden. Derfor er det uvist om OnePlus er klar med trådløs opladning på forårets modeller. Det skriver Android Authority.

Pete Lau, der er chef og medgrundlægger af OnePlus, har dog for ganske nylig udtalt til The Verge podcast, Vergecast, at han personligt ikke er til trådløs opladning, da det går for langsomt.

OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til det

– ”Jeg har prøvet 10 watt trådløs opladning og jeg kan ikke vænne mig til det. Jeg følte det gik langsomt og det er bare ikke det værd i forhold til at forbinde min telefon til en Warp Charge-lader og dens hurtige opladning,” fortalte Pete Lau tidligere til The Verge.

Det er ikke fordi, at OnePlus ikke har haft arbejdet med trådløs opladning, men de har et ønske om det skal gå stærkere end det, som vi kender i dag. Udfordringen ved dette er den varme, som opladningsprocessen udvikler.

Fundet ny løsning?

Det er derfor uvist, om vi skal håbe OnePlus har løst denne problematik og fundet en ny løsning, som går hurtigere eller vi på OnePlus 8-serien må ”nøjes” med hurtig opladning.

Skulle OnePlus have fundet en løsning, så kan det være, at det er en funktion, som kun vil blive tilgængelig på OnePlus 8 Pro modellen.

Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

OnePlus har ikke selv meldt noget ud om, hvad du altså kan forvente på OnePlus 8-serien. Men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

OnePlus har i starten af januar afsløret deres Concept One, som er en koncepttelefon, hvor kameraet kan gøres usynligt. Læs mere om det her.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram