Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

RYGTE: OnePlus har indtil nu holdt sig væk fra trådløs opladning, men nu forlyder det, at OnePlus 8 Pro måske vil understøtte trådløs opladning.

OnePlus har tidligere været klare i meldingen om, at de ikke ville understøtte trådløs opladning på deres telefoner. Grunden var, at teknologien ikke var god og hurtig nok. Derfor ville OnePlus i stedet satse på hurtigopladning med kabel. Det OnePlus kalder Warp Charge.

Men måske dette snart ændrer sig.

De seneste rygter går i hvert fald på, at OnePlus 8 Pro, som ventes at blive offentliggjort i foråret vil understøtte trådløs opladning.

Det er Twitter-brugeren Max J., som har lagt et billede op, hvor han giver hints om, at ”OnePlus 8 Pro” vil understøtte denne funktion. Han skriver dog også yderligere, at det er en illustration for at vise muligheden. Derfor er det uvist om OnePlus er klar med trådløs opladning på forårets modeller. Det skriver Android Authority.

Pete Lau, der er chef og medgrundlægger af OnePlus, har dog for ganske nylig udtalt til The Verge podcast, Vergecast, at han personligt ikke er til trådløs opladning, da det går for langsomt.

OnePlus-chef: Jeg kan ikke vænne mig til det

– ”Jeg har prøvet 10 watt trådløs opladning og jeg kan ikke vænne mig til det. Jeg følte det gik langsomt og det er bare ikke det værd i forhold til at forbinde min telefon til en Warp Charge-lader og dens hurtige opladning,” fortalte Pete Lau tidligere til The Verge.

Det er ikke fordi, at OnePlus ikke har haft arbejdet med trådløs opladning, men de har et ønske om det skal gå stærkere end det, som vi kender i dag. Udfordringen ved dette er den varme, som opladningsprocessen udvikler.

Fundet ny løsning?

Det er derfor uvist, om vi skal håbe OnePlus har løst denne problematik og fundet en ny løsning, som går hurtigere eller vi på OnePlus 8-serien må ”nøjes” med hurtig opladning.

Skulle OnePlus have fundet en løsning, så kan det være, at det er en funktion, som kun vil blive tilgængelig på OnePlus 8 Pro modellen.

Usynligt OnePlus-kamera kommer i handlen

OnePlus har ikke selv meldt noget ud om, hvad du altså kan forvente på OnePlus 8-serien. Men MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

OnePlus har i starten af januar afsløret deres Concept One, som er en koncepttelefon, hvor kameraet kan gøres usynligt. Læs mere om det her.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram