De 10 mest læste smartphone-anmeldelser i 2020

0

OVERBLIK: Selvom 2020 har været et anderledes år, har vi stadig haft en række spændende produkter til test. Se her hvilke 10 anmeldelser der blev de mest læste.

OnePlus Nord
Anmeldelsen af OnePlus Nord blev den mest læste anmeldelse i 2020 på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk har haft en masse produkter under luppen i 2020, selvom 2020 også har været et underligt år, hvor coronapandemien herskede.

De fleste producenter blev ramt af pandemien, men produkterne kom dog på markedet.

Undervejs i året forlød det, at salgstallene blev ramt og var lavere end i 2019. Ingen ved hvordan det havde været uden pandemien, men et faktum er, at Samsung oplevede de dårligste salgstal i 9 år.

Samsung rammer de laveste salgstal i 9 år

Læserne på MereMobil.dk har været særligt glade for anmeldelserne af Samsung Galaxy S20 Ultra og Galaxy S10 Lite, der er de to mest læste Samsung-anmeldelser. Samlet blev disse de tredje og fjerde mest læste anmeldelse i 2020.

OnePlus har i år været et hit blandt læserne af MereMobil.dk. Ikke alene løb OnePlus med sejren for første gang i afstemningen ”Årets Mobil 2020”, men de står også bag den telefon, der fik de fleste læsninger af anmeldelsen. Det er dog ikke OnePlus 8 Pro, der blev ”Årets Mobil 2020”, men derimod OnePlus Nord, som flest læste om. Anmeldelsen af OnePlus 8 Pro blev den ottende mest læste anmeldelse.

OnePlus har vundet prisen – Årets Mobil 2020

Derudover er Apple kommet på andenpladsen med iPhone SE (2020), mens iPhone 12 Pro og iPhone 12 kommer på henholdsvis sjette og niende pladsen.

Hvad kan du forvente af smartphones i 2021?

Mest interessant er det måske næsten, at Huawei P40 Pro kommer ind på tiende pladsen. P40 Pro kom jo på markedet uden Googles tjenester og derfor henvendte dem sig ikke til så mange.

Har du lyst til at læse flere anmeldelser fra MereMobil.dk, så kan du læse alle vores anmeldelser i kronologisk rækkefølge i fanen ”Anmeldelser”.

Top 10: Smartphone-anmeldelser 2020

  1. OnePlus Nord | Imponerede til prisen
  2. iPhone SE | Den skal du bare købe nu
  3. Samsung Galaxy S20 Ultra – WOW og ØV
  4. Samsung Galaxy S10 Lite – god mobil du ikke skal købe
  5. Motorola Moto G8 Power test | Et kæmpebatteri til lavpris
  6. iPhone 12 Pro| den ER bare fed!
  7. Motorola Edge | skarp og fed til prisen
  8. OnePlus 8 Pro | bedre men ikke perfekt
  9. iPhone 12– måske skal du vælge iPhone 12 Mini?
  10. Huawei P40 Pro– bedst og dårligst på samme tid

Mere til historien

Vi glæder os til, at anmelde en masse interessante produkter i 2021 også. Og vi skal ikke vente længe før Samsung har afsløret deres kommende topmodeller for offentligheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer