Samsung afslører Galaxy S21 – jeg er spændt på årets første topmodeller

Samsung har bekræftet, at de allerede i januar er klar med offentliggørelsen af Samsung Galaxy S21-serien. Jeg venter spændt.

Galaxy S21 Unpacked 2021
Den 14. januar 2021 bliver Galaxy S21-serien præsenteret (Foto: Samsung)

Den 14. januar 2021 klokken 16.00 (dansk tid) vil Samsung præsentere Galaxy S21-serien. Dermed bliver Samsung den første producent til at lancere en topmodelserie i 2021.

– ”Over de seneste år er mobilteknologi blevet en vigtig del af hverdagen. Mange arbejder hjemmefra eller væk fra kontoret. Overgangen til mobile-first accelererer, hvilket medfører behov for enheder, der i hverdagen kan give en ekstraordinær oplevelse,” skriver Samsung i invitationen til presseeventen, der vil foregå online som et såkaldt Unpacked event.

Det forventes, at Samsung vil præsentere følgende modeller: Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra.

Op til præsentation er mange informationer om Galaxy S21-serien sluppet ud. En af de ting, som Samsung selv har bekræftet er, at mindst en af de nye Galaxy S21’ere, vil understøtte S Pen, der hidtil har været eksklusiv på Galaxy Note-serien.

Du kan her læse nogle af de mange artikler vi allerede har skrevet om Samsung Galaxy S21.

Jeg følger naturligvis Samsungs lancering tæt på MereMobil.dk og bringer også en test af Galaxy S21 op til salgsstarten. Allerede nu er jeg dog meget spændt på at se, hvad Samsung har i ærmet.

Eventen vil kunne ses online via Samsung officielle kanaler.

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have nyheder om blandt andet Samsung i indbakken to gange om ugen.

Mere til historien

Det forventes, at Samsung Galaxy S21-serien vil komme uden en oplader i salgspakken.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram