Samsung Galaxy S21-serien kommer uden oplader

Da Apple meldte ud, at fjernede strømforsyningen i salgsæskerne til iPhones ved præsentationen af iPhone 12, der drillede Samsung. Nu fjerner de den selv.

Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)
Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)

Da Apple i oktober 2020 præsenterede iPhone 12-serien og meddelte, at de ikke længere ville vedlægge strømforsyningen i salgsæskerne til iPhones, der blev Samsung i drillehumør. Plakater og billeder med en strømforsyning og ordlyden ”Included with your Galaxy” blev set rundt omkring.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Der har også tidligere været rygter om, at Samsung altså ville fjerne strømforsyningen fra Galaxy S21-serien. Men Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring dette.

Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

Rygterne får dog nyt liv.

Den brasilianske hjemmeside Tecnoblog, skriver at Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra er blevet godkendt af ANATEL i Brasilien. Dette er det samme som amerikanske FCC. Enhedernes modelnavne er: SM-G991B/DS, SM-G996B/DS og SM-G998B/DS.

Dokumenterne fra ANATEL afslører ikke mange detaljer om de kommende Galaxy-modeller. Men det afslører dog en bemærkelsesværdig ændring i Samsungs smartphone lineup næste år. ANATEL oplyser nemlig, at de tre nye Galaxy S21-modeller ikke vil komme med en oplader i salgsæsken.

Rygterne har som sagt også svirret. Derfor er det heller ikke en stor overraskelse. Dog lidt komisk eftersom Samsung altså lavede større drillerier ud af Apple havde fjernet strømforsyningen.

Det er ikke første gang, at Samsung laver drillerier med Apple – og nok heller ikke sidste. Men de gjorde det også tilbage i 2017, hvor Apple fjernede 3,5 mm jackstikket fra iPhonen. Men også her fulgte Samsung efter, da de lancerede Galaxy Note 10 i 2019.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Det pudsige er også, at lige præcis i Brasilien er der netop nu overvejelser om fra deres National Consumer Secretary, at tvinge Apple til at de vedlægger en oplader i salgsæsken. Sker dette vil Samsung formentlig også være tvunget til at have en strømforsyning i salgsæsken. Det er uvist om andre lande også vil gøre det til et krav. Det skriver 9to5mac.com.

Læs også:
Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram