Samsung Galaxy S21-serien kommer uden oplader

Da Apple meldte ud, at fjernede strømforsyningen i salgsæskerne til iPhones ved præsentationen af iPhone 12, der drillede Samsung. Nu fjerner de den selv.

Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)
Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)

Da Apple i oktober 2020 præsenterede iPhone 12-serien og meddelte, at de ikke længere ville vedlægge strømforsyningen i salgsæskerne til iPhones, der blev Samsung i drillehumør. Plakater og billeder med en strømforsyning og ordlyden ”Included with your Galaxy” blev set rundt omkring.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Der har også tidligere været rygter om, at Samsung altså ville fjerne strømforsyningen fra Galaxy S21-serien. Men Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring dette.

Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

Rygterne får dog nyt liv.

Den brasilianske hjemmeside Tecnoblog, skriver at Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra er blevet godkendt af ANATEL i Brasilien. Dette er det samme som amerikanske FCC. Enhedernes modelnavne er: SM-G991B/DS, SM-G996B/DS og SM-G998B/DS.

Dokumenterne fra ANATEL afslører ikke mange detaljer om de kommende Galaxy-modeller. Men det afslører dog en bemærkelsesværdig ændring i Samsungs smartphone lineup næste år. ANATEL oplyser nemlig, at de tre nye Galaxy S21-modeller ikke vil komme med en oplader i salgsæsken.

Rygterne har som sagt også svirret. Derfor er det heller ikke en stor overraskelse. Dog lidt komisk eftersom Samsung altså lavede større drillerier ud af Apple havde fjernet strømforsyningen.

Det er ikke første gang, at Samsung laver drillerier med Apple – og nok heller ikke sidste. Men de gjorde det også tilbage i 2017, hvor Apple fjernede 3,5 mm jackstikket fra iPhonen. Men også her fulgte Samsung efter, da de lancerede Galaxy Note 10 i 2019.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det pudsige er også, at lige præcis i Brasilien er der netop nu overvejelser om fra deres National Consumer Secretary, at tvinge Apple til at de vedlægger en oplader i salgsæsken. Sker dette vil Samsung formentlig også være tvunget til at have en strømforsyning i salgsæsken. Det er uvist om andre lande også vil gøre det til et krav. Det skriver 9to5mac.com.

Læs også:
Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Køb Galaxy S23 nu og få dobbelt lagerplads uden merpris

Samsung frister mobilkøbere med dobbelt lagerplads til samme pris, hvis du køber Galaxy S23, Galaxy S23+ eller Galaxy S23 Ultra i særligt intro-tilbud.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Endelig! Qualcomm på Samsung-topmodeller

Exynos-chipsettet er skiftet ud med Qualcomm på Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Mød Samsung Galaxy S23+ og Galaxy S23

Årets mindste topmodeller fra Samsung er ret fede. Læs om Galaxy S23+ og Galaxy S23 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram