Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

25

Rygterne svirrer om, at Samsung følger i Apples fodspor og dropper oplader og headsets i salgsæskerne fra næste år.

Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)
Rygterne svirrer om Samsung gør som Apple og fjerner opladeren og headset fra salgsæsken (Foto: Samsung Caribbean)

Apple er ikke altid først, men det har de været i forhold til at fjerne oplader og headset fra salgsæskerne. Dette skete i forbindelse med lanceringen af Apple Watch Series 6 og iPhone 12-serien. Det gælder dog ikke kun de nye modeller, men hele deres aktuelle sortiment.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Nu ser det ud til, at Apple ikke er alene om dette. Ifølge flere rygter vil Samsung følge trop til næste år. Det ventes nemlig, at Samsung Galaxy S21 også vil komme uden oplader og headset i salgsæsken. Det skriver Android Central.

Faktisk skrev vi også allerede om dette tilbage i juli 2020.

Apple fortalte, hvor meget det kan reducere påvirkningen på miljøet. Og det er i hvert fald også synligt for enhver, hvor lille salgsæsken er blevet i forhold til tidligere. Men uanset hvad er der også penge at spare for producenterne ved, at de ikke skal producere flere opladere, headsets osv. end de forventer at sælge i løssalg.

Det mest pudsige er, at Samsung Caribbean var efter Apple da de meldte ud, at de ikke længere ville vedlægge headset og oplader. Her var Samsung hurtige og delte et billede af en oplader med teksten ”Included with your Galaxy”.

https://www.facebook.com/SamsungCaribbean/posts/4610541622352343

Men holder rygterne stik, ja så har Samsung altså selv samme tanke nu.

Galaxy S21-serien ventes at blive offentliggjort tidligere end Samsung ellers har tradition for. Det ventes nemlig, at Samsung allerede i januar 2021 afslører Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra. Og formentlig uden oplader og headset i salgsæsken.

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring dette, men vi følger det på MereMobil.dk.

Mere til historien

Det er desuden uvist om Samsung også følger Apple, når det kommer til en ”mini”-model. Samsung har været der tidligere, men måske de tænker, at det atter er tid til en ”mini”?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer