Samsung dropper måske opladeren i salgspakken

Ifølge et nyt rygte overvejer Samsung angiveligt at droppe den medfølgende oplader – dermed gør Samsung, ifølge rygterne, samme vej som Apple.

usb-c-stik-oplader
Fremover kan den kablede oplader blive en ekstra udgift. Både Samsung og Apple overvejer at droppe den fra salgsæskerne. (Foto: Kevin Vandal)

Et nyt rygte siger, at Samsung kraftigt overvejer at sælge telefoner uden oplader i æsken. Det skriver Android Authority. Rygtet minder om noget, vi tidligere har hørt omkring Apple, der angiveligt heller ikke vil inkludere en oplader i iPhone 12-kassen.

Samsung har endnu ikke bekræftet noget, men hvis rygtet taler sandt, kan det være et led i en strategi, der skal holde priserne nede.

Det er ingen hemmelighed, at telefonerne bliver dyrere for hvert år. Vi er efterhånden på et punkt, hvor en flagskibsmodel koster en halv månedsløn, hvis ikke mere. Og selv de producenter der tidligere tilbød stor værdi for pengene, er efterhånden ved at nærme sig de priser, vi ser hos Samsung og Apple.

“Apple-oplader” tilbagekaldes øjeblikkeligt – den er livsfarlig!

Endnu en indtægtskilde

Hvis vi lige skal tage ja-hatten på, så har de fleste fans i forvejen en oplader fra den nuværende eller tidligere telefon. Med det in mente, tror jeg de fleste vil sætte pris på at spare penge på deres næste flagskibstelefon.

Hvis du derimod skifter fra iPhone til Android, eller omvendt, så er det ikke sikkert, at du har den fornødne oplader. I det tilfælde skal du altså ud at investere i ekstra tilbehør, for at få strøm på mobilen.

Det leder mig til et andet argument. Mange vil med garanti pege på, at fravalget af oplader bunder i grådighed. Man kan sige, at hvis Apple dropper den medfølgende oplader, så er det vel “bare Apple”, der gør noget “Apple-agtigt”.

Måske medfølger 20 watt hurtigoplader til iPhone 12

Hvis Samsung følger trop, bliver der muligvis tale om en ny standard for hele industrien. Dertil kommer, at det går i den modsatte retning af, hvad de nogle forbrugere nok ønsker sig. Mange er formentlig trætte af, at en lynoplader ofte er et stykke separat tilbehør. Oftere end ikke bliver det fremhævet, at den ene eller anden producent burde inkludere den hurtigere oplader, fremfor standardmodellen.

Det skal siges, at producenter som Motorola og OnePlus har været flinke til at vedlægge en kraftigere oplader.

Der er som sagt endnu intet bekræftet, men hvis rygterne er sande, går både Apple og Samsung en ny vej.

Mere til historien

Når Samsung afholder Galaxy Unpacked i august, skal du ikke frygte at se den nye Galaxy Note20 uden oplader. Ifølge Android Authority bliver den medfølgende oplader tidligst droppet til næste år.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
24 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram