S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

2

KORT NYT: Køber du Samsung Galaxy S21 Ultra kan du bruge betjeningspinden S-Pen på telefonens skærm, bekræfter en rapport.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
S-Pen har hidtil været eksklusiv på Samsung Galaxy Note-serien. Nu får en telefon i fra S-serien mulighed for at bruge S-Pen (Foto: Samsung)

Når Samsung Galaxy S21 Ultra lander i butikkerne i det nye år, bliver det med mulighed for at benytte S-Pen på skærmen. Dermed kommer den allervigtigste funktion fra Galaxy Note-serien for første gang til S-serien.

Understøttelse af S-Pen i Samsung Galaxy S21 Ultra bekræftes i en rapport fra de amerikanske godkendelsesmyndigheder FCC, skriver Android Authority.

Udover at understøtte selve S-Pen så bliver det også muligt at bruge hover-funktionaliteten, hvor S-Pen kan holdes en lille smule over selve skærmen og stadig registreres.

Det forventes ikke, at S-Pen vil følge med i pakken når du køber en Galaxy S21 Ultra, men mon ikke Samsung kommer med nogle bundles, hvor S-Pen indgår.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien, som nok bliver en af de første store events i 2021.

Lækket pressefoto afslører Samsung Galaxy S21

Mere til historien

Rapporten fra FCC bekræfter desuden, at Galaxy S21 Ultra har NFC, trådløs opladning og Wi-Fi 6.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer