S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

KORT NYT: Køber du Samsung Galaxy S21 Ultra kan du bruge betjeningspinden S-Pen på telefonens skærm, bekræfter en rapport.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
S-Pen har hidtil været eksklusiv på Samsung Galaxy Note-serien. Nu får en telefon i fra S-serien mulighed for at bruge S-Pen (Foto: Samsung)

Når Samsung Galaxy S21 Ultra lander i butikkerne i det nye år, bliver det med mulighed for at benytte S-Pen på skærmen. Dermed kommer den allervigtigste funktion fra Galaxy Note-serien for første gang til S-serien.

Understøttelse af S-Pen i Samsung Galaxy S21 Ultra bekræftes i en rapport fra de amerikanske godkendelsesmyndigheder FCC, skriver Android Authority.

Udover at understøtte selve S-Pen så bliver det også muligt at bruge hover-funktionaliteten, hvor S-Pen kan holdes en lille smule over selve skærmen og stadig registreres.

Det forventes ikke, at S-Pen vil følge med i pakken når du køber en Galaxy S21 Ultra, men mon ikke Samsung kommer med nogle bundles, hvor S-Pen indgår.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien, som nok bliver en af de første store events i 2021.

Lækket pressefoto afslører Samsung Galaxy S21

Mere til historien

Rapporten fra FCC bekræfter desuden, at Galaxy S21 Ultra har NFC, trådløs opladning og Wi-Fi 6.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram