S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

KORT NYT: Køber du Samsung Galaxy S21 Ultra kan du bruge betjeningspinden S-Pen på telefonens skærm, bekræfter en rapport.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
S-Pen har hidtil været eksklusiv på Samsung Galaxy Note-serien. Nu får en telefon i fra S-serien mulighed for at bruge S-Pen (Foto: Samsung)

Når Samsung Galaxy S21 Ultra lander i butikkerne i det nye år, bliver det med mulighed for at benytte S-Pen på skærmen. Dermed kommer den allervigtigste funktion fra Galaxy Note-serien for første gang til S-serien.

Understøttelse af S-Pen i Samsung Galaxy S21 Ultra bekræftes i en rapport fra de amerikanske godkendelsesmyndigheder FCC, skriver Android Authority.

Udover at understøtte selve S-Pen så bliver det også muligt at bruge hover-funktionaliteten, hvor S-Pen kan holdes en lille smule over selve skærmen og stadig registreres.

Det forventes ikke, at S-Pen vil følge med i pakken når du køber en Galaxy S21 Ultra, men mon ikke Samsung kommer med nogle bundles, hvor S-Pen indgår.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien, som nok bliver en af de første store events i 2021.

Lækket pressefoto afslører Samsung Galaxy S21

Mere til historien

Rapporten fra FCC bekræfter desuden, at Galaxy S21 Ultra har NFC, trådløs opladning og Wi-Fi 6.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram