S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

KORT NYT: Køber du Samsung Galaxy S21 Ultra kan du bruge betjeningspinden S-Pen på telefonens skærm, bekræfter en rapport.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
S-Pen har hidtil været eksklusiv på Samsung Galaxy Note-serien. Nu får en telefon i fra S-serien mulighed for at bruge S-Pen (Foto: Samsung)

Når Samsung Galaxy S21 Ultra lander i butikkerne i det nye år, bliver det med mulighed for at benytte S-Pen på skærmen. Dermed kommer den allervigtigste funktion fra Galaxy Note-serien for første gang til S-serien.

Understøttelse af S-Pen i Samsung Galaxy S21 Ultra bekræftes i en rapport fra de amerikanske godkendelsesmyndigheder FCC, skriver Android Authority.

Udover at understøtte selve S-Pen så bliver det også muligt at bruge hover-funktionaliteten, hvor S-Pen kan holdes en lille smule over selve skærmen og stadig registreres.

Det forventes ikke, at S-Pen vil følge med i pakken når du køber en Galaxy S21 Ultra, men mon ikke Samsung kommer med nogle bundles, hvor S-Pen indgår.

På MereMobil.dk dækker jeg naturligvis lanceringen af Samsung Galaxy S21-serien, som nok bliver en af de første store events i 2021.

Lækket pressefoto afslører Samsung Galaxy S21

Mere til historien

Rapporten fra FCC bekræfter desuden, at Galaxy S21 Ultra har NFC, trådløs opladning og Wi-Fi 6.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram