Samsung rammer de laveste salgstal i 9 år

Ifølge en rapport fra Sydkorea bliver 2020 det dårligste år for Samsung i næsten et årti.

Samsung logo 2019
På trods af dette års salgstal er Samsungs mål for 2021 at sælge 307 millioner telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har ramt mange virksomheder hårdt heriblandt store smartphoneproducenter som Samsung. Og netop Samsung oplever de dårligste salgstal i hele ni år, skriver GSM Arena.

Ifølge en rapport fra Sydkorea bliver det ikke muligt for Samsung at sælge blot 300 millioner telefoner i år, hvilket ikke er sket siden 2011. Det estimeres, at den koreanske producent sandsynligvis når at få solgt omkring 270 millioner telefoner inden årets udgang.

S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

Ved udgangen af årets tredje kvartal har Samsung bekræftet, at selskabet har solgt 189 millioner enheder. Med en global pandemi og presset økonomi i hele verden in mente, er 189 millioner trods alt stadigvæk en ganske pæn mængde.

På trods af dette års salgstal er Samsungs mål for 2021 at sælge 307 millioner telefoner. For at nå det mål, vil Samsung blandt andet fortsætte med at udvide selskabets portefølge af mellemklasse- og budgettelefoner med 5G-understøttelse. Derudover vil Samsung angiveligt udvide sin serie af foldbare smartphones og gøre dem mere tilgængelige for forbrugerne.

Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Ud af målet på 307 millioner solgte telefoner vil cirka 287 millioner angiveligt være smartphones, mens resten vil være de såkaldte ’feature phones’ – altså en mobiltelefon med færre funktioner end en smartphone. Et eksempel herpå er Nokias relancering af den ikoniske Nokia 3310.

Af de 287 millioner smartphones, som Samsung regner med at sælge i 2021, forventes det ’kun’, at cirka 50 millioner vil være flagskibsmodeller.

Mere til historien

Det er endnu for tidligt at sige, hvor langt under de magiske 300 millioner solgte enheder Samsung ender. Blandt andet kan julesalget betyde, at Samsung indhenter lidt af det tabte. Resultatet for fjerde kvartal, samt hele regnskabsåret, offentliggøres som regel i slutningen af januar.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Samsung driller Apple før iPhone 14-lancering

Samsung har gjort det til en tradition, at de inden lanceringen af nye iPhones driller Apple lidt. Se videoen her.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch5 Pro test | bedste smartwatch på Android

TEST: Har du en Android-telefon, er Samsung Galaxy Watch5 Pro det bedste smartwatch, du kan købe.

(mere…)
I dag folder Samsung sig ud

Vi har haft Samsungs innovative foldbare telefoner et stykke tid. Er op til 17.000 for dyrt? Du kan nu finde dem hos en række forhandlere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram