Samsung rammer de laveste salgstal i 9 år

Ifølge en rapport fra Sydkorea bliver 2020 det dårligste år for Samsung i næsten et årti.

Samsung logo 2019
På trods af dette års salgstal er Samsungs mål for 2021 at sælge 307 millioner telefoner (Foto: MereMobil.dk)

Coronapandemien har ramt mange virksomheder hårdt heriblandt store smartphoneproducenter som Samsung. Og netop Samsung oplever de dårligste salgstal i hele ni år, skriver GSM Arena.

Ifølge en rapport fra Sydkorea bliver det ikke muligt for Samsung at sælge blot 300 millioner telefoner i år, hvilket ikke er sket siden 2011. Det estimeres, at den koreanske producent sandsynligvis når at få solgt omkring 270 millioner telefoner inden årets udgang.

S-Pen understøttelse i Galaxy S21 Ultra er bekræftet

Ved udgangen af årets tredje kvartal har Samsung bekræftet, at selskabet har solgt 189 millioner enheder. Med en global pandemi og presset økonomi i hele verden in mente, er 189 millioner trods alt stadigvæk en ganske pæn mængde.

På trods af dette års salgstal er Samsungs mål for 2021 at sælge 307 millioner telefoner. For at nå det mål, vil Samsung blandt andet fortsætte med at udvide selskabets portefølge af mellemklasse- og budgettelefoner med 5G-understøttelse. Derudover vil Samsung angiveligt udvide sin serie af foldbare smartphones og gøre dem mere tilgængelige for forbrugerne.

Billigere foldbare og flere af dem… Samsung har store planer i 2021

Ud af målet på 307 millioner solgte telefoner vil cirka 287 millioner angiveligt være smartphones, mens resten vil være de såkaldte ’feature phones’ – altså en mobiltelefon med færre funktioner end en smartphone. Et eksempel herpå er Nokias relancering af den ikoniske Nokia 3310.

Af de 287 millioner smartphones, som Samsung regner med at sælge i 2021, forventes det ’kun’, at cirka 50 millioner vil være flagskibsmodeller.

Mere til historien

Det er endnu for tidligt at sige, hvor langt under de magiske 300 millioner solgte enheder Samsung ender. Blandt andet kan julesalget betyde, at Samsung indhenter lidt af det tabte. Resultatet for fjerde kvartal, samt hele regnskabsåret, offentliggøres som regel i slutningen af januar.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram