Billigere foldbare og flere af dem... Samsung har store planer i 2021

Samsung vil gøre foldbare telefoner mere tilgængelige i 2021. Der planlægges adskillige foldables.

Samsung Galaxy Fold
Samsung er kommet langt med de foldbare enheder, siden lanceringen af Samsung Galaxy Fold i 2019. Til næste år kan vi få hele fire foldbare telefoner at se fra Samsung. (Foto: Ekstra Bladet)

Samsung er en af de producenter, som ser ud til at have klaret sig nogenlunde smertefrit gennem 2020 – på trods af COVID-19. Det har blandt andet fået Samsungs smartphone-chef, TM Roh, til at se frem imod, hvad vi kan forvente os af den koreanske producent til næste år.

Noget af det vi kan se frem til i 2021 er, at Samsung vil bringe nogle af Galaxy Note-seriens ”mest elskede funktioner” til andre enheder i Galaxy-familien. Det bekræfter Samsung i et blogindlæg. Indtil nu har det været kraftigt rygtet, at Samsung fremover dropper Galaxy Note-serien. Og selvom de seneste rygter peger på, at serien fortsætter til næste år, er det en kraftig indikator på, at Galaxy S21-serien vil understøtte Samsungs S Pen.

Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

Det forlyder i øvrigt, at Galaxy S21-serien kun vil understøtte S-Pen – og ikke have en indbygget "holder", som vi kender det fra Note-serien. Det betyder altså, at du som bruger selv skal finde ud af, hvor du vil opbevare din S Pen.

Flere foldbare enheder på vej

Roh bekræfter desuden, at Samsung har planer om at udvide serien af foldbare smartphones. Indtil videre har Samsung haft godt fat i markedet for foldbare enheder. Tilbage i februar lancerede producenten således Galaxy Z Flip, som både var mere kraftfuld og billigere end Motorolas nye Razr-telefon.

I september blev det så til en lancering af Galaxy Z Fold2, som rettede nogle af de mange fejl, der hærgede Samsungs første foldbare enhed.

Samsung dropper også oplader og headsets i fremtiden

Nu står Samsung så på tærsklen til 2021, hvor det forlyder, at producenten planlægger hele fire nye foldbare enheder – to Galaxy Z Fold og to Galaxy Z Flip. Hvis det er sandt, tyder det på, at Samsung vil arbejde hårdt for, at de foldbare enheder bliver fremtiden for smartphones.

Samsung har allerede cementeret sig som såkaldte ’first movers’ når det kommer til foldbare enheder. Selskabet har dog haft svært ved at få sine enheder ud til flest mulige forbruger. Men det er der kun en enkelt grund til: Prisen.

Det kan dog ændre sig i 2021. I blogopslaget nævner Roh, at producenten går efter at gøre de foldbare enheder mere tilgængelige i 2021 – og første skridt i den plan må være at kigge på prissætningen.

Spændende læsning? Få mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Se testen af Samsung Galaxy Z Flip

Mere til historien

Udover at lancere flere foldbare enheder i 2021, tyder det også på, at Samsung tager næste skridt. Flere rygter peger nemlig på, at Samsung arbejder på en såkaldt ’dual-fold’-enhed – altså en enhed, der kan foldes to steder.

Motorola Razr 2022 er på vej

Rygterne svirrer om en snarlig lancering af Motorola Razr 2022 i vores markedområde.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Samsung driller Apple før iPhone 14-lancering

Samsung har gjort det til en tradition, at de inden lanceringen af nye iPhones driller Apple lidt. Se videoen her.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch5 Pro test | bedste smartwatch på Android

TEST: Har du en Android-telefon, er Samsung Galaxy Watch5 Pro det bedste smartwatch, du kan købe.

(mere…)
I dag folder Samsung sig ud

Vi har haft Samsungs innovative foldbare telefoner et stykke tid. Er op til 17.000 for dyrt? Du kan nu finde dem hos en række forhandlere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram