Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

RYGTE: Samsung Galaxy Note-serien lukkes ikke men forandres radikalt

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S-Pen vil kunne bruges på Galaxy S21-serien, men det betyder ikke, at Galaxy Note forsvinder (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy Note har været en af de mest populære nicheserier inden for telefoner nogensinde. I forhold til de brede S- og A-serier sælger Samsung Galaxy Note ikke nær som meget, men brugerskaren er ret dedikeret. Derfor virker det også underligt, hvis Samsung skulle vælge at droppe serien.

Ifølge de seneste rygter vil Samsung fjerne Note-serien ved at tilføje S-Pen og note-software til Galaxy S-serien, men dette er angiveligt ikke den fulde historie, skriver Mysmartprice.com.

En ny rapport fra Yonhap News afslører, at Samsung ikke vil lukke Galaxy Note-serien. Faktisk planlægger Samsung at lancere en ny Galaxy Note i 2021. Det skulle en officiel person fra Samsung Electronics have bekræftet.

Rygterne siger, at Samsung planlægger at ændre Note-serien til en foldbar smartphone, men at Samsung samtidigt vil understøtte S-Pen i den kommende Galaxy S21-serie.

Chefen for Samsuns mobildivision, TM Roh, har i et blogindlæg afsløret, at S-Pen understøttelsen kommer til Galaxy S21-serien.

- ”We’ve also been paying attention to people’s favourite aspects of the Galaxy Note experience and are excited to add some of its most well-loved features to other devices in our lineup,” skriver TM Roh ifølge Mysmartprice.com.

TM Roh skriver videre, at Samsung i 2021 planlægger super-intelligente kameraer og pro-grade kamera- og videomuligheder i kommende telefoner.

Udover de kilder der henvises til, har Samsung ikke officielt frigivet yderligere oplysninger.

VIDEO: Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen lige nu

På MereMobil.dk følger vi naturligvis udviklingen og den kommende Galaxy S21-lancering i januar.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Sådan skifter du tastaturet på din Samsung telefon

Mere til historien

Et af de mere vedholdende rygter omkring Samsungs 2021-lancering handler om strømforsyningen. Samsung vil angiveligt følge i Apples fodspor og droppe strømforsyningen i salgspakken til de nye 2021-modeller.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Tænk over dette inden du køber Galaxy Z Flip4

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy Z Flip4 – hør min mening her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram