Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

RYGTE: Samsung Galaxy Note-serien lukkes ikke men forandres radikalt

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S-Pen vil kunne bruges på Galaxy S21-serien, men det betyder ikke, at Galaxy Note forsvinder (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy Note har været en af de mest populære nicheserier inden for telefoner nogensinde. I forhold til de brede S- og A-serier sælger Samsung Galaxy Note ikke nær som meget, men brugerskaren er ret dedikeret. Derfor virker det også underligt, hvis Samsung skulle vælge at droppe serien.

Ifølge de seneste rygter vil Samsung fjerne Note-serien ved at tilføje S-Pen og note-software til Galaxy S-serien, men dette er angiveligt ikke den fulde historie, skriver Mysmartprice.com.

En ny rapport fra Yonhap News afslører, at Samsung ikke vil lukke Galaxy Note-serien. Faktisk planlægger Samsung at lancere en ny Galaxy Note i 2021. Det skulle en officiel person fra Samsung Electronics have bekræftet.

Rygterne siger, at Samsung planlægger at ændre Note-serien til en foldbar smartphone, men at Samsung samtidigt vil understøtte S-Pen i den kommende Galaxy S21-serie.

Chefen for Samsuns mobildivision, TM Roh, har i et blogindlæg afsløret, at S-Pen understøttelsen kommer til Galaxy S21-serien.

- ”We’ve also been paying attention to people’s favourite aspects of the Galaxy Note experience and are excited to add some of its most well-loved features to other devices in our lineup,” skriver TM Roh ifølge Mysmartprice.com.

TM Roh skriver videre, at Samsung i 2021 planlægger super-intelligente kameraer og pro-grade kamera- og videomuligheder i kommende telefoner.

Udover de kilder der henvises til, har Samsung ikke officielt frigivet yderligere oplysninger.

VIDEO: Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen lige nu

På MereMobil.dk følger vi naturligvis udviklingen og den kommende Galaxy S21-lancering i januar.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Sådan skifter du tastaturet på din Samsung telefon

Mere til historien

Et af de mere vedholdende rygter omkring Samsungs 2021-lancering handler om strømforsyningen. Samsung vil angiveligt følge i Apples fodspor og droppe strømforsyningen i salgspakken til de nye 2021-modeller.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram