Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

RYGTE: Samsung Galaxy Note-serien lukkes ikke men forandres radikalt

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S-Pen vil kunne bruges på Galaxy S21-serien, men det betyder ikke, at Galaxy Note forsvinder (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy Note har været en af de mest populære nicheserier inden for telefoner nogensinde. I forhold til de brede S- og A-serier sælger Samsung Galaxy Note ikke nær som meget, men brugerskaren er ret dedikeret. Derfor virker det også underligt, hvis Samsung skulle vælge at droppe serien.

Ifølge de seneste rygter vil Samsung fjerne Note-serien ved at tilføje S-Pen og note-software til Galaxy S-serien, men dette er angiveligt ikke den fulde historie, skriver Mysmartprice.com.

En ny rapport fra Yonhap News afslører, at Samsung ikke vil lukke Galaxy Note-serien. Faktisk planlægger Samsung at lancere en ny Galaxy Note i 2021. Det skulle en officiel person fra Samsung Electronics have bekræftet.

Rygterne siger, at Samsung planlægger at ændre Note-serien til en foldbar smartphone, men at Samsung samtidigt vil understøtte S-Pen i den kommende Galaxy S21-serie.

Chefen for Samsuns mobildivision, TM Roh, har i et blogindlæg afsløret, at S-Pen understøttelsen kommer til Galaxy S21-serien.

- ”We’ve also been paying attention to people’s favourite aspects of the Galaxy Note experience and are excited to add some of its most well-loved features to other devices in our lineup,” skriver TM Roh ifølge Mysmartprice.com.

TM Roh skriver videre, at Samsung i 2021 planlægger super-intelligente kameraer og pro-grade kamera- og videomuligheder i kommende telefoner.

Udover de kilder der henvises til, har Samsung ikke officielt frigivet yderligere oplysninger.

VIDEO: Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen lige nu

På MereMobil.dk følger vi naturligvis udviklingen og den kommende Galaxy S21-lancering i januar.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Sådan skifter du tastaturet på din Samsung telefon

Mere til historien

Et af de mere vedholdende rygter omkring Samsungs 2021-lancering handler om strømforsyningen. Samsung vil angiveligt følge i Apples fodspor og droppe strømforsyningen i salgspakken til de nye 2021-modeller.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Denne iPhone er måske fortid i morgen

Det rygtes, at Apple fjerner den lille iPhone fra deres lineup. Det vil ske, når iPhone 15-serien præsenteres.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
MacBooks med M3-chip nærmer sig lancering

Det ser ud til, at Apple har MacBooks med M3-chip på vej inden længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram