Galaxy Note-serien fortsætter – stor ændring på vej

RYGTE: Samsung Galaxy Note-serien lukkes ikke men forandres radikalt

S Pen til Samsung Galaxy Note 10-series
S-Pen vil kunne bruges på Galaxy S21-serien, men det betyder ikke, at Galaxy Note forsvinder (Foto: MereMobil.dk)

Galaxy Note har været en af de mest populære nicheserier inden for telefoner nogensinde. I forhold til de brede S- og A-serier sælger Samsung Galaxy Note ikke nær som meget, men brugerskaren er ret dedikeret. Derfor virker det også underligt, hvis Samsung skulle vælge at droppe serien.

Ifølge de seneste rygter vil Samsung fjerne Note-serien ved at tilføje S-Pen og note-software til Galaxy S-serien, men dette er angiveligt ikke den fulde historie, skriver Mysmartprice.com.

En ny rapport fra Yonhap News afslører, at Samsung ikke vil lukke Galaxy Note-serien. Faktisk planlægger Samsung at lancere en ny Galaxy Note i 2021. Det skulle en officiel person fra Samsung Electronics have bekræftet.

Rygterne siger, at Samsung planlægger at ændre Note-serien til en foldbar smartphone, men at Samsung samtidigt vil understøtte S-Pen i den kommende Galaxy S21-serie.

Chefen for Samsuns mobildivision, TM Roh, har i et blogindlæg afsløret, at S-Pen understøttelsen kommer til Galaxy S21-serien.

– ”We’ve also been paying attention to people’s favourite aspects of the Galaxy Note experience and are excited to add some of its most well-loved features to other devices in our lineup,” skriver TM Roh ifølge Mysmartprice.com.

TM Roh skriver videre, at Samsung i 2021 planlægger super-intelligente kameraer og pro-grade kamera- og videomuligheder i kommende telefoner.

Udover de kilder der henvises til, har Samsung ikke officielt frigivet yderligere oplysninger.

VIDEO: Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen lige nu

På MereMobil.dk følger vi naturligvis udviklingen og den kommende Galaxy S21-lancering i januar.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Sådan skifter du tastaturet på din Samsung telefon

Mere til historien

Et af de mere vedholdende rygter omkring Samsungs 2021-lancering handler om strømforsyningen. Samsung vil angiveligt følge i Apples fodspor og droppe strømforsyningen i salgspakken til de nye 2021-modeller.

Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch Ultra minder om, ja …

Samsung er klar med en urmodel til dem, som kræver et ekstra hårdført ur. Her kan du læse om Samsung Galaxy Watch Ultra og den mindre model Galaxy Watch7.

(mere…)
Jeg har prøvet Galaxy Ring – mine første indtryk

PRØVEKØRT: Jeg har haft Samsung Galaxy Ring på fingeren. Her er hvad jeg synes og hvad ringen kan.

(mere…)
Samsung præsenterer den nye Galaxy Z Flip6

Så kom dagen, hvor Samsung lancerede Z Flip6. En telefon der er lettere at have med og som tilbyder flere nye tilpasnings- og kreativitetsfunktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Galaxy Ring kommer ikke til Danmark

Smart-ringen Galaxy Ring fra Samsung kommer ikke til Danmark. Her er, hvad du går glip af.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram