Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen

1

VIDEO: Samsung Galaxy A42 5G viser, at Samsung KAN noget i den prisvenlige mellemklasse. Se min videoanmeldelse af Galaxy A42 5G og bliv klogere.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Leder du efter en 5G-smartphone i prisklassen omkring 2.500 kroner, skal du se nærmere på Samsung Galaxy A42 5G. Dette er måske den bedste telefon i den nedre del af mellemklassen netop nu.

Galaxy A42 5G har ydelse nok til, at du ikke bliver irriteret over hastigheden, når du bruger telefonen. Omvendt har den ikke det vilde overskud, når du presser den.

Galaxy A42 5G er som flere andre telefoner i mellemklassen bedst, når du ikke udsætter den over alt for mange instruktioner ad gangen. Du kan sagtens tage f.eks. et billede fra Google Fotos og dele det via Messenger. Det tager blot lidt længere tid, end på dyrere og kraftigere telefoner. Også når du skifter fra en app til en anden og tilbage igen, vil du bemærke, at resurserne trods alt er begrænsede.

Trods prisen får du et godt kamera

Kameraet er for mange et springende punkt, der kan være altafgørende, når man vælger en ny smartphone. Her leverer Samsung en kameraoplevelse, der i forhold til prisklassen er blandt de bedste i kategorien.

Kameraet starter hurtigt, fokuserer hurtigt – også i mørke omgivelser – og leverer samlet set en god kvalitet. Jeg har særligt været imponeret over lowlightfotografering, hvor du kan opnå ret fine resultater.

Som altid hos Samsung er skærmkvaliteten i orden og selvom designet ikke når i nærheden af et topmodelniveau, er det stadig ret godt. Bagsiden i plastik har i øvrigt nogle designdetaljer, der får lyset til at brydes på en fed måde. Her tænker du ikke lige, at det kun er en mellemklassetelefon.

Batteriet på 5.000 mAh giver vældig lang battertid. To dages driftstid er ikke et problem. Faktisk er det sådan, at selvom du er helt nede på 5-10 procent, er der fortsat strøm til lang tids drift.

Alt i alt er Samsung Galaxy A42 5G en fremragende telefon til prisen. Du kan her læse min anmeldelse af Galaxy A42 5G, hvor jeg uddeler en topkarakter til Samsung.

De mest værdige konkurrenter til denne telefon er OnePlus Nord og Motorola Moto G 5G Plus. Disse koster henholdsvis 3.300 og 3.000 kroner for udgaver med 128 GB lagerplads. Disse to er gode køb og vælger du Samsung vil du ikke blive skuffet.

En telefon som OnePlus Nord N10 5G, der i lighed med Galaxy A42 5G, koster omkring. 2.500 kroner, er slet ikke en overvejelse værd.

ANMELDELSE: OnePlus Nord N10 5G rammer ved siden af skiven

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Over tid har jeg ikke været fan af A-serien fra Samsung. Det har ofte, efter min opfattelse, været telefoner der slet ikke har repræsenteret det, som Samsung står for, og kan, på en værdig måde. Der er rigtigt mange A-modeller i omløb. Derfor er min anmeldelse af A42 5G ikke repræsentativ for seriens andre telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer