Galaxy A42 5G er måske den bedste i mellemklassen

VIDEO: Samsung Galaxy A42 5G viser, at Samsung KAN noget i den prisvenlige mellemklasse. Se min videoanmeldelse af Galaxy A42 5G og bliv klogere.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Leder du efter en 5G-smartphone i prisklassen omkring 2.500 kroner, skal du se nærmere på Samsung Galaxy A42 5G. Dette er måske den bedste telefon i den nedre del af mellemklassen netop nu.

Galaxy A42 5G har ydelse nok til, at du ikke bliver irriteret over hastigheden, når du bruger telefonen. Omvendt har den ikke det vilde overskud, når du presser den.

Galaxy A42 5G er som flere andre telefoner i mellemklassen bedst, når du ikke udsætter den over alt for mange instruktioner ad gangen. Du kan sagtens tage f.eks. et billede fra Google Fotos og dele det via Messenger. Det tager blot lidt længere tid, end på dyrere og kraftigere telefoner. Også når du skifter fra en app til en anden og tilbage igen, vil du bemærke, at resurserne trods alt er begrænsede.

Trods prisen får du et godt kamera

Kameraet er for mange et springende punkt, der kan være altafgørende, når man vælger en ny smartphone. Her leverer Samsung en kameraoplevelse, der i forhold til prisklassen er blandt de bedste i kategorien.

Kameraet starter hurtigt, fokuserer hurtigt – også i mørke omgivelser – og leverer samlet set en god kvalitet. Jeg har særligt været imponeret over lowlightfotografering, hvor du kan opnå ret fine resultater.

Som altid hos Samsung er skærmkvaliteten i orden og selvom designet ikke når i nærheden af et topmodelniveau, er det stadig ret godt. Bagsiden i plastik har i øvrigt nogle designdetaljer, der får lyset til at brydes på en fed måde. Her tænker du ikke lige, at det kun er en mellemklassetelefon.

Batteriet på 5.000 mAh giver vældig lang battertid. To dages driftstid er ikke et problem. Faktisk er det sådan, at selvom du er helt nede på 5-10 procent, er der fortsat strøm til lang tids drift.

Alt i alt er Samsung Galaxy A42 5G en fremragende telefon til prisen. Du kan her læse min anmeldelse af Galaxy A42 5G, hvor jeg uddeler en topkarakter til Samsung.

De mest værdige konkurrenter til denne telefon er OnePlus Nord og Motorola Moto G 5G Plus. Disse koster henholdsvis 3.300 og 3.000 kroner for udgaver med 128 GB lagerplads. Disse to er gode køb og vælger du Samsung vil du ikke blive skuffet.

En telefon som OnePlus Nord N10 5G, der i lighed med Galaxy A42 5G, koster omkring. 2.500 kroner, er slet ikke en overvejelse værd.

ANMELDELSE: OnePlus Nord N10 5G rammer ved siden af skiven

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Over tid har jeg ikke været fan af A-serien fra Samsung. Det har ofte, efter min opfattelse, været telefoner der slet ikke har repræsenteret det, som Samsung står for, og kan, på en værdig måde. Der er rigtigt mange A-modeller i omløb. Derfor er min anmeldelse af A42 5G ikke repræsentativ for seriens andre telefoner.

Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram