Xiaomi: Lad din smartphone trådløst på under 20 minutter

En ny trådløs opladnings løsning giver hurtigere opladning end kablede opladningsløsninger. Ny teknologi lader batteriet til 100 procent på under 20 minutter.

Xiaomi er klar med ny trådløsopladningsteknologi, der lader dig lade et 4.000 mAh batteri fra 0-100 procent på 19 minutter (Foto: Xiaomi / Weibo)
Xiaomi er klar med ny trådløsopladningsteknologi, der lader dig lade et 4.000 mAh batteri fra 0-100 procent på 19 minutter (Foto: Xiaomi / Weibo)

Xiaomi er introduceret en ny 80 watts trådløs opladningsløsning. Ifølge Xiaomi, så giver den nye teknologi brugerne muligheden for at lade et batteri på 4.000 mAh fra 0 til 100 procent på kun 19 minutter.

Teknologien er endnu ikke på markedet. Men det forventes, at Xiaomi’s næste Mi-flagskib vil komme med denne teknologi i starten af 2021.

Dermed ser det altså ud til, at Digital Chat Station havde ret, da de så sent som i sidste uge påstod, at flere smartphoneproducenter ville lancere 100 watts trådløs opladning i 2021. Der er dog, på nuværende tidspunkt, ikke nogen producenter, som har bekræftet planer om dette.

100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

Men Xiaomi har nu annonceret verdens første 80 watts trådløse opladnings løsning. Dette har de, ifølge Android Central, gjort via Weibo.

Mens batteriet kan oplades helt på 19 minutter. Så tager det, ifølge Xiaomi, kun lidt over 8 minutter at få det fra 0-50 procent.

Det er ikke alle Xiaomi’s produkter, som kan købes i Danmark. Men nogle kan. Det er derfor uvist om den Mi-model, som formentlig får denne teknologi kommer til Danmark.

Oppo har også i sommeren 2020 vist, at de er klar med en opladning fra 0-100 procent på 20 minutter. Dette er dog opladning via kabel.

Lynopladning: Fra 0 til 100 % på 20 minutter

Dermed ser det altså ud til, at der sker mere på opladeteknologierne end der gør på batteriudviklingen. Apple har også genoplivet deres MagSafe opladningsteknologi, hvilket har været kendt og elsket af mange Mac-ejere for år tilbage.

Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Mere til historien

Den nye 80 watts løsning er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Tilbage i august var Xiaomi klar med 50 watts trådløsopladning til Mi 10 Ultra. Her kan telefonens 4.500 mAh batteri lades fra 0-100 procent på 40 minutter.

Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram