Xiaomi: Lad din smartphone trådløst på under 20 minutter

En ny trådløs opladnings løsning giver hurtigere opladning end kablede opladningsløsninger. Ny teknologi lader batteriet til 100 procent på under 20 minutter.

Xiaomi er klar med ny trådløsopladningsteknologi, der lader dig lade et 4.000 mAh batteri fra 0-100 procent på 19 minutter (Foto: Xiaomi / Weibo)
Xiaomi er klar med ny trådløsopladningsteknologi, der lader dig lade et 4.000 mAh batteri fra 0-100 procent på 19 minutter (Foto: Xiaomi / Weibo)

Xiaomi er introduceret en ny 80 watts trådløs opladningsløsning. Ifølge Xiaomi, så giver den nye teknologi brugerne muligheden for at lade et batteri på 4.000 mAh fra 0 til 100 procent på kun 19 minutter.

Teknologien er endnu ikke på markedet. Men det forventes, at Xiaomi’s næste Mi-flagskib vil komme med denne teknologi i starten af 2021.

Dermed ser det altså ud til, at Digital Chat Station havde ret, da de så sent som i sidste uge påstod, at flere smartphoneproducenter ville lancere 100 watts trådløs opladning i 2021. Der er dog, på nuværende tidspunkt, ikke nogen producenter, som har bekræftet planer om dette.

100 watt trådløs opladning kan blive en realitet i 2021

Men Xiaomi har nu annonceret verdens første 80 watts trådløse opladnings løsning. Dette har de, ifølge Android Central, gjort via Weibo.

Mens batteriet kan oplades helt på 19 minutter. Så tager det, ifølge Xiaomi, kun lidt over 8 minutter at få det fra 0-50 procent.

Det er ikke alle Xiaomi's produkter, som kan købes i Danmark. Men nogle kan. Det er derfor uvist om den Mi-model, som formentlig får denne teknologi kommer til Danmark.

Oppo har også i sommeren 2020 vist, at de er klar med en opladning fra 0-100 procent på 20 minutter. Dette er dog opladning via kabel.

Lynopladning: Fra 0 til 100 % på 20 minutter

Dermed ser det altså ud til, at der sker mere på opladeteknologierne end der gør på batteriudviklingen. Apple har også genoplivet deres MagSafe opladningsteknologi, hvilket har været kendt og elsket af mange Mac-ejere for år tilbage.

Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Mere til historien

Den nye 80 watts løsning er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Tilbage i august var Xiaomi klar med 50 watts trådløsopladning til Mi 10 Ultra. Her kan telefonens 4.500 mAh batteri lades fra 0-100 procent på 40 minutter.

Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Måske den bedste robotstøvsuger

VIDEO: En god og billig robotstøvsuger der samtidigt er smart og støvsuger godt… Kom tæt på Xiaomi Mi Robot Vacuum.

(mere…)
Denne Xiaomi-robotstøvsuger imponerer

TEST: Xiaomi leverer en robotstøvsuger med moppefunktion i et attraktivt prisniveau, der tilmed støvsuger godt og har mange smart-funktioner.

(mere…)
Xiaomi 12 Ultra får det ikoniske røde Leica-logo

Rygterne svirrer om, at Xiaomi 12 Ultra vil få det røde ikoniske Leica-logo, når den kommer på markedet.

(mere…)
Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram