Her er priserne på Ikeas Sonos højttalere

9

Ikea og Sonos er klar med de første produkter i deres nye kollektion, som har fået navnet Symfonisk. Se priserne på de første af Ikeas Sonos højttalere her.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (1.699.-) og SYMFONISK wifi-højttaler (799,-) (Foto: IKEA)

Der er ingen tvivl om, at der er rigtigt mange, som venter spændt på, at højttalerne fra Ikea og Sonos lander i handlen.

Ikea har netop fremvist højttalerne i Milano, hvor der i denne uge er designugen ”Salone del Mobile”.

Symfonisk kollektionen kommer i handlen i alle Ikeas varehuse fra 1. august 2019.

Symfonisk bordlampe med højttaler bliver tilgængelig i farverne sort og hvid til en pris på 1.699 kroner.

Symfonisk højttaleren, som kan bruges til en boghylde, kommer i farverne hvid og sort og får en vejledende pris på 799 kroner.

ANMELDELSE: Sonos Amp vækker dine gamle højttalere til live

De nye højttalere lægger vægt på atmosfære og bekvemmelighed, samt at højttaleren yder mere end blot at være en højttaler.

-”Atmosfære og bekvemmelighed er centrale komponenter i udviklingen af IKEA Home Smart konceptet, og SYMFONISK kollektionen er netop skabt med det i fokus. IKEA søger hele tiden efter ideer, der kan forbedre hverdagen for de mange mennesker. Ved at koble teknologi sammen med indretningsløsninger og møbler, kan vi opnå det – på en endnu bedre måde, forklarer Björn Block, leder af IKEA Home Smart hos IKEA of Sweden.

Der er også lagt vægt, at højttalerne spiller en rigtig god lyd.

-“Lyd er en stærk del af vores personlige identitet, og uanset om du hører din babys jubel eller lytter til det 80’er hit, som din mor elskede, er lyden en dyb, emotionel del af vores liv,” forklarer Tad Toulis, som er designchef hos Sonos.

IKEA er klar trådløs opladning i møblerne

Mere til historien

Ikea er også med fremme når det kommer til smart-lys, hvor de kæmper mod blandt Philips Hue. Ikea har også diverse trådløse opladere til smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer