Ikea fremviser nye Sonos højttalere

2

Vi har tidligere set det første bud højttalere fra samarbejdet mellem Sonos og Ikea. Nu er endnu en højttaler fremvist. Se højttalerne her.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (Foto: IKEA)

Ønsker du at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet, så er to elementer, helt essentielle – nemlig lyd og lys. Samarbejdet mellem Ikea og Sonos har blandt andet fokus på dette.

Kollektionen af nye højttalere hedder Symfonisk – og den ene af højttalerne er en lampe med lyd, mens den anden er en højttaler, der kan anvendes som boghylde.

Bordlampen har en indbygget højttaler, som sørger for både en god lyd, men også et godt lys. På den måde har Sonos og Ikea gjort tingene anderledes end man er vant til at se.

-”Vi vidste fra starten, at vi ville udfordre traditionel high tech-æstetik. Lampehøjttalerens design stammer fra ideen om en pejs – et element i vores hjem, som både spreder lys og lyd,” forklarer Iina Vuorivirta, en af designerne af Symfonisk lampehøjttaleren hos Ikea of Sweden.

Sonos kommer med viden om lyd

SYMFONISK wifi-højttaler (Foto: IKEA)
SYMFONISK wifi-højttaler (Foto: IKEA)

Ikea har i samarbejdet bidraget med deres viden om indretning og design af hjemmet. Dertil er Sonos ekspertise indenfor lyd tilføjet.

-”Vores design skulle leve 100 % op til den kvalitet, Sonos står for, uden nogen kompromisser. Samtidig ville vi skabe noget helt nyt og enestående,” fortsætter Iina Vuorivirta.

Med de nye højttalere har Ikea også taget et skridt yderligere i deres udvikling af produkter til ”smarthomes”. Her har Ikea været med siden 2015 og forsøger at udvikle produkter løbende.

Ikea forklarer også, at atmosfære og bekvemmelighed er de centrale komponenter i udviklingen af Ikea Home Smart konceptet.

-”Samarbejdet har hele tiden kredset om vores fælles passion, værdier og viden. Både IKEA og Sonos ved, hvor vigtig god lyd er og hvor meget, det kan påvirke vores liv. Ønsket var at skabe produkter, som ingen af os kunne eller ville skabe alene. Og eftersom både musik og lys er altafgørende for at skabe en bestemt stemning, har vi udviklet et produkt, som leverer begge dele, nemlig SYMFONISK bordlampen med wifi-højttaler,” siger Tad Toulis, designchef hos Sonos.

Højttalerne fra Ikea og Sonos kommer i handlen fra 1. august 2019 i alle Ikeas varehuse.

Her er priserne på Ikeas første Sonos højttalere

Ikeas Sonos højttalere

Mere til historien

Ikea har tidligere lanceret smart-rullegardiner, som skulle have været i handlen. Men disse er blevet udskudt til senere på året.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer