Ikea fremviser nye Sonos højttalere

Vi har tidligere set det første bud højttalere fra samarbejdet mellem Sonos og Ikea. Nu er endnu en højttaler fremvist. Se højttalerne her.

SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (Foto: IKEA)
SYMFONISK bordlampe med wifi-højttaler (Foto: IKEA)

Ønsker du at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet, så er to elementer, helt essentielle – nemlig lyd og lys. Samarbejdet mellem Ikea og Sonos har blandt andet fokus på dette.

Kollektionen af nye højttalere hedder Symfonisk – og den ene af højttalerne er en lampe med lyd, mens den anden er en højttaler, der kan anvendes som boghylde.

Bordlampen har en indbygget højttaler, som sørger for både en god lyd, men også et godt lys. På den måde har Sonos og Ikea gjort tingene anderledes end man er vant til at se.

-”Vi vidste fra starten, at vi ville udfordre traditionel high tech-æstetik. Lampehøjttalerens design stammer fra ideen om en pejs – et element i vores hjem, som både spreder lys og lyd,” forklarer Iina Vuorivirta, en af designerne af Symfonisk lampehøjttaleren hos Ikea of Sweden.

Sonos kommer med viden om lyd

SYMFONISK wifi-højttaler (Foto: IKEA)
SYMFONISK wifi-højttaler (Foto: IKEA)

Ikea har i samarbejdet bidraget med deres viden om indretning og design af hjemmet. Dertil er Sonos ekspertise indenfor lyd tilføjet.

-”Vores design skulle leve 100 % op til den kvalitet, Sonos står for, uden nogen kompromisser. Samtidig ville vi skabe noget helt nyt og enestående,” fortsætter Iina Vuorivirta.

Med de nye højttalere har Ikea også taget et skridt yderligere i deres udvikling af produkter til ”smarthomes”. Her har Ikea været med siden 2015 og forsøger at udvikle produkter løbende.

Ikea forklarer også, at atmosfære og bekvemmelighed er de centrale komponenter i udviklingen af Ikea Home Smart konceptet.

-”Samarbejdet har hele tiden kredset om vores fælles passion, værdier og viden. Både IKEA og Sonos ved, hvor vigtig god lyd er og hvor meget, det kan påvirke vores liv. Ønsket var at skabe produkter, som ingen af os kunne eller ville skabe alene. Og eftersom både musik og lys er altafgørende for at skabe en bestemt stemning, har vi udviklet et produkt, som leverer begge dele, nemlig SYMFONISK bordlampen med wifi-højttaler,” siger Tad Toulis, designchef hos Sonos.

Højttalerne fra Ikea og Sonos kommer i handlen fra 1. august 2019 i alle Ikeas varehuse.

Her er priserne på Ikeas første Sonos højttalere

Ikeas Sonos højttalere

Mere til historien

Ikea har tidligere lanceret smart-rullegardiner, som skulle have været i handlen. Men disse er blevet udskudt til senere på året.

Ny Sonos-højttaler henvender sig til Apple-folket

Sidst på måneden kan Sonos nye Era-højttalere købes. Højttalerne varsler et nyt kapitel inden for lydinnovation, skriver Sonos.

(mere…)
Her er Sonos’ nye højttalere – Sonos One erstattes

LÆKKET: Sonos er på vej med en erstatning til Sonos One, forlyder det.

(mere…)
Nu vil Ikea sikre dit velbefindende

Den svenske møbelgigant Ikea sender endnu et smartprodukt på markedet. Denne gang drejer det sig om luftkvalitet.

(mere…)
Apple er klar med ny HomePod-højttaler

En ny HomePod er klar. Danskerne kan købe den store HomePod i foråret 2023.

(mere…)
Se Ikea og Sonos gulvlampehøjttaler

Endnu en højttaler er på vej fra Ikea og Sonos. Denne gang det en gulvlampe-højttaler. Læs mere om den her.

(mere…)
HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram