IKEA er klar trådløs opladning i møblerne

Trådløs opladning er på vej ind i din stues, soveværelses, børneværelses og kontors møbler ifølge IKEA.

Kablet opladning er den mest anvendte måde, at holde strøm på teknologiske produkter, hvad enten det er ens TV, PC, receiver, køkkenredskaber eller smartphones og tablets. Sådan har det været igennem årtier.

IKEA QI-opladning

IKEA QI-opladning

Men evolutionen vil, at strøm skal komme til os trådløst. Dette har gennem adskillige år været målet for universiteter, producenter og nu også det mobile marked for tablets og smartphones.

– Trådløse dataforbindelser overstiger indbyggertallet i Danmark

Den udvikling har IKEA spottet, og sat sig som mål, at de skal være med til at bringe det ud i de almindelige forbrugers hjem. Derfor præsenterer IKEA nu deres nyeste produktserie af møbler, alle med muligheden for trådløs opladning. Kollektionen bliver en del af IKEAs nye langsigtede strategi, kaldet Home Smart.

– “Gennem forskning og hjemmebesøg ved vi, at folk hader kabelrod. De bekymrer sig om ikke at kunne finde opladeren og løbe tør for strøm. Vores nye innovative løsninger, der integrerer trådløs opladning i boligudstyr, vil gøre livet derhjemme enklere,” siger Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lys og trådløs opladning.

Bygger på bred markedsstandard

Den nye kollektion af møbler med trådløs opladning bygger på den anerkendte og markedsudbredte standard kaldet, QI-opladning. QI-opladning er en del af et bredt udvalg af smartphoneprodukter, heriblandt Windows Phone og Android enheder.

IKEA QI-opladning i lamper

IKEA QI-opladning i lamper

QI-opladning bliver en del af IKEAs møbler til både soveværelset, stuen og kontoret. Med møbler som sengeborde, gulv og bordlamper samt skænke, starter IKEA ud med et bredt sortiment, der alle indeholder trådløs opladning. Så er du fri for kabelrod og kan sige farvel til forsvundne opladere.

– “Vi har skabt smarte trådløse løsninger, så du ikke behøver at se kablerne længere. Mange produkter kan oplades samtidigt, men du har stadig et smukt trådløst hjem”, forklarer David Wahl, designer.

Møbelkollektionen vil allerede være ude i de første amerikanske og europæiske varehuse fra april 2015, opfulgt af en global udrulning de efterfølgende måneder.

Læs også:
– Top 10: Disse smartphones oplader hurtigst
– Huawei CarFi – få trådløst internet til bilen
– Fremtidens smartphone oplader – måske denne

Mere til historien

Der er på verdensplan mere end 3.000 hoteller, restauranter lufthavne og offentlige områder der tilbyder trådløs opladning via QI-teknologien. Der er mere end 80 smartphones, 15 bilmodeller og mere end 700 tilbehørsprodukter, der bruger QI-teknologien, verdens mest udbredte trådløse opladningsplatform.

Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
Smartphone fra Polestar er måske snart godkendt?

Polestar er kendt for elbiler, men nu er de snart på vej med en mobil.

(mere…)
Den bedste smartphone i 2023

Mobilbranchen har netop kåret den bedste smartphone i 2023. Er du enig?

(mere…)
Sociale medier forbydes for mindreårige

Et flertal i en amerikansk delstat har stemt for, at sociale medier skal forbydes for børn under 17 år.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram