Huawei CarFi – få trådløst internet til bilen

Med Huawei CarFi får du trådløst mobilt internet i bilen, der bliver et rullende hotspot.

Huawei har på årets Mobile World Congress (MWC) i Barcelona afsløret Huawei CarFi, der er en 4G LTE mobil WiFi-router til bilen.

Huawei CarFi

Huawei CarFi

Med Huawei CarFi får man en mobil bredbånds router, som er optimeret til brug i bilen – man får så at sige et WiFi-hotspot på hjul. Routeren kan hente data med op til 150 Mbit/s over 4G LTE netværket, og det er muligt for at forbinde op til 10 Wi-Fi enheder på samme tid. Det fortæller Huawei i en pressemeddelelse.

Strømmen til at drive enheden kommer fra det indbyggede 12 volt bil-strømstik, som er en integreret del af routeren, hvilket også betyder, at løsningen næsten er “plug and play”, og at man hurtigt og let kan flytte routeren mellem forskellige biler.

– “Hos Huawei arbejder vi hele tiden på at være et skridt foran, når det kommer til at levere teknologi, der kan imødekomme behovet for at være online i alle livssituationer. Som førende leverandør inden for mobilt bredbånd og næste generations LTE-netværk gør vi det muligt for brugerne at nyde den frihed, der ligger i at kunne være online på farten,” siger Thor Gøts, direktør for Huawei Danmark Consumer Business Group i pressemeddelelsen.

Når routeren ikke kan identificeret nogle WiFi kompatibele enheder i nærheden, så slukker den automatisk, så bilen batteri ikke bliver afladet. Tænd/sluk kan selvfølgelig også også foretages manuelt. Routeren kan endvidere styres via Huaweis Huawei Hilink applikation, der findes til Android og iOS. På bagsiden sidder der en USB udgang, hvor man kan tilkoble ladekabel til f.eks. en smartphone.

Huawei CarFi kommer i tre farver – sort, træfarvet eller dynamisk rød. Prisen forventes at lande på omkring 1.200 kroner og er kompatibel med alle køretøjer, som har et standard strømudtag.

Mere til historien

Internetadgang til biler forventes at blive et af de næste store vækstområder indenfor mobilt bredbånd.

 

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram