Flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere i Danmark

0

En ny rapport fra OECD viser, at der er syv lande i verden, som har flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere og Danmark er et af dem.

Forbindelser, bredbånd
Antallet af trådløse bredbåndsforbindelser overstiger nu indbyggertallet i Danmark.

Danmark er et ud af syv lande i verden, som nu har flere trådløse bredbåndsforbindelser end indbyggere, det viser en ny rapport fra OECD. De øvrige lande der har over 100 procent udbredelse er Australien, Finland, Japan, Sverige, Sydkorea og USA. Det skriver Computerworld.dk.

Når man har en udbredelse på over 100 procent, så betyder det, at der er mere end én trådløs forbindelse per indbygger. Og når man tænker over, hvor mange forbindelser en dansk forbruger har i sit hjem og generelt adgang til, så overrasker det ikke vi i Danmark er et af de syv lande. Ofte har vi både en forbindelse i hjemmet, en datapakke på telefonen og en forbindelse på arbejdspladsen.

Finland er dog i front og har en udbredelse på hele 123 procent.

Trådløst bredbånd er i gennemsnit udbredt 72 procent i de 37 OECD-lande, hvilket er en stigning på 14,6 procent (tallene er fra december 2013).

Det er ikke kun de trådløse forbindelser som vækster, der er også kommet flere kablede forbindelser til. Disse er nu på 27 procents udbredelse. Grunden til procentdelen er mindre på kablede forbindelser er, at disse ofte deles i husstande eller på arbejdspladser.

På de kablede forbindelser er Schweitz i front med en udbredelse på 44 procent, mens Holland og Danmark følger stærkt efter.

Mere til historien

OECD’s undersøgelser og rapporter bruges til at beskrive den ”udviklede” del af verden og hvor langt landene er fra hinanden. Der er 37 samarbejdslande i OECD.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer