Huawei mener kunstig intelligens afløser apps

Antallet af applikationer er faldende, men måske kunstig intelligens er på vej til at tage over. Det mener Huawei i hvert fald.

Huawei Kunstig Intelligens (Foto: Huawei)
Huawei Kunstig Intelligens (Foto: Huawei)

De fleste kan nok nikke genkendende til, at smartphonen fylder mere og mere i vores hverdag. Men selvom smartphonen fylder mere og mere i de forskellige hjem, så produceres og downloades der færre applikationer end tidligere.

Huawei Mate X – overhaler Samsung med ny foldbar smartphone

Og danskerne er storforbrugere af smartphones. En undersøgelse fra Huawei viser, at 89 procent af danskerne mellem 18 og 75 år har en smartphone. Tal fra Statista viser at antallet af applikationer er faldende. Antallet af downloads fra Google Play Store er faldet med 28 procent fra 2017 til 2018.

Huawei hjælper blinde med at ”se” via ny app

Huawei mener, at det er fordi applikationer overhales indenom af kunstig intelligens. Apps er tit ensformige og udvikles ikke.

-“Apps har været kernen i smartphonens funktionalitet, men i takt med udviklingen har vi mulighed for at dække det behov med intelligent teknologi. Vi har kun set en snert af, hvad kunstig intelligens kan og vil kunne tilbyde os som forbrugere nu og fremadrettet, og der er ingen tvivl om, at teknologien vil kunne erstatte meget af det, som apps kan i dag. Kunstig intelligens er fremtiden, og vi har investeret stærkt i at udvikle den teknologi,” fortæller Marie Dam Feldborg, Head of Marketing and Communication hos Huawei.

Der er også 37 procent af danskerne, som ifølge Huaweis undersøgelse, svarer at de mener kunstig intelligens vil gøre hverdagen nemmere for dem og have en positiv indflydelse på deres liv.

AI flytter ind hos dig i år

Det er spændende om de kommende P30-telefoner også rummer nye interessante features, der gør brug af kunstig intelligens. Huawei præsenterer i hvert fald de nye smartphones i Paris tirsdag den 26. marts 2019.

Mere til historien

Der er allerede nu lækket billeder af de kommende Huawei P30 og P30 Pro, samt billeder og detaljer ude om P30 Lite.

Kan AI sige “nej”? Nej, det kan AI ikke

Det skal være slut med dårlige undskyldninger fra kunstig intelligens. Det har Aalborg Universitet sat sig for.

(mere…)
OpenAI: Inden for et år kan vi samtale med ChatGPT

Den knapt to år gamle ChatGPT vil i løbet af det næste år komme et væsentlig skridt nærmere menneskelige niveauer af forståelse. Det forudser OpenAI.

(mere…)
Samsungs indtjening eksploderer – det gør udledning af CO2 også

Den verdensomspændende udvikling af kunstig intelligens sætter klimamål under pres. Google tvivler på egne klimamål.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
AI har stor rolle i Trygs kommende strategi

Kunstig Intelligens kommer til at spille en stor rolle hos forsikringsselskabet Tryg.

(mere…)
Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram